Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Prosim mam dotaz, gyndar mi dal utrogestan protoze spinim, beru ho tedy treti den a spineni porad neustoupili a teda ani jsem se neptala jestli ten utros ma pomoct od spineni a nebo jestli spinit budu ale prcka mi to pomuze udrzet? Dekuji
@ManDarinka90 Zapijis? V tehotenstvi urcite zavadet vaginalne. Zkus to. Jinak pokud problem pretrvava, muze ti doktor dat davkovani az 2-2-2. Ale fakt spodem je to ucinnejsi.
@ManDarinka90 A ja ho ted neberu
Mela jsem ho v druhe fazi cyklu na podporu uhnizdeni a pripadne udrzeni, a to vaginalne 0-0-2. Ale neotehotnela jsem. Navic jsem mela dost vedlejsich priznaku, takze mam misto utrose Crinon gel.
No me doktor rekl bud zavadet nebo zapit, ale v letaku je psano jen zavadet a v ruznych diskuzich jsem cetla, ze se da vybrat co a jak. Tak ted nevim no
@ManDarinka90 Zapiji se spis v pripade upravy ms cyklu. Pri udrzeni a podpore tehotenstvi spodem.
Když jsem krvácela, doporučili mi ho polykat, ale byla jsem příšerně ospalá a motala se mi hlava ( dávkování 2-2-2 ). Když jsem přestala krvácet, začala jsem ho zavádět a hned bylo lepší, žádné vedlejší účinky nebyly, až na výtok z tabletek. Používán do konce 12 tt.
Tak ja tedy prejdu na zavadeni
stejne to spineni mam porad, ale nekrvacim, tak snad je to ok
@ManDarinka90 Drzim palecky. Verim, ze ti zavadeni bude vic vyhovovat. A neboj, spini rada tehotnych. Napis pak, jak se miminku dari a jak ti utros zabral.
Tak spineni se zastavilo, ted mam jen mirne zbarveny vytok z toho utrose
na ko jdu 25.8. tak uz se nemuzu dockat
Jsem uz po dvou holcickach, obe cisarem, ale ani u jedne jsem prave toto nemela. Taky jsem cetla, ze se poveslo po dvou cisarech treti rodit normalne, to bych si prala zkusit ![]()