Utrogestan v 6tt - zavádět nebo polykat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4853
6.12.11 16:27

taky jsem nikdy neležela a normálně fungovala kolem dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
6.12.11 16:28
Elisabethka píše:
taky jsem nikdy neležela a normálně fungovala kolem dětí.

tak kdybych nemusela tak taky lezim:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
6.12.11 16:30

No jasné taky bych hajala, byla jsem moooc unavená s toho utroše. Dokázala jsem usnout i v sedě na wc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
6.12.11 16:33
Elisabethka píše:
No jasné taky bych hajala, byla jsem moooc unavená s toho utroše. Dokázala jsem usnout i v sedě na wc :lol:

fakt to ma takovy nezadouci ucinky? no je pravda ze jsem unavena taky :D ale asi zz toho superrychlika co mam doma, dneska jsem si musela dat 2 kafe:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
6.12.11 16:44
Monjie píše:
Elisabethka píše:
No jasné taky bych hajala, byla jsem moooc unavená s toho utroše. Dokázala jsem usnout i v sedě na wc :lol:
fakt to ma takovy nezadouci ucinky? no je pravda ze jsem unavena taky :D ale asi zz toho superrychlika co mam doma, dneska jsem si musela dat 2 kafe:D

No zatím co jsem četla tak skoro každá těhule byla unavená. Já jsem zaváděla u druhého těhu i u třetího a měla jsem ůplně stejné příznaky. Ale samozdřejmě že jsme každá jiná, tak třeba u tebe to bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
6.12.11 17:18

u mě je ten rozdíl, že nemusím lítat kolem nikoho..čekáme prvňátko, takže proto ležím..a unavená jsem taky furt :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
6.12.11 17:21

moky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
6.12.11 18:10

Monjie posílám taky :hug:
Holky, jak vám je?? Mě teda šíleně bolí prsa, jinak vlastně vcelku krom větší únavy nic, ani bych nebýt toho nepoznala že jsem těhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
6.12.11 18:17

tak to si uzivej a lez a nech se obskakovat muzikem! :)

priznaky? bolesti v prsou, nejaka citliva hraz a porad na bliti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
6.12.11 18:33

Holky kdo můžete tak odpočívejte, u druhého mimi jsem taky odpočívala a spala jak šíková růženka. :lol: Prsa mě taky bolely i podbřišek ale jen troošku. U třetího mimi už prsa ani podbřišek nebolel, protože jsem pořád kojila druhé mimi. Teď jsem po porodu a kojím dvě děti, Je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
6.12.11 18:34

Eli teda vy to berete hopem:) a jak mas deti od sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
6.12.11 18:47
Monjie píše:
Eli teda vy to berete hopem:) a jak mas deti od sebe?

Kluk - 13,5 let holka - 2 roky a 3 měsíce, holka - 3 měsíce. Ale ještě bych jedno nebo dvě děti chtěla. Teď žijeme na moravě v bytě ale kvůli práci manžela se budeme stěhovat k Praze do baráčku většího. Teď je manžel doma jen na víkendy a moc ho mrzí že není s nama doma. Tak po 11 letech co takhle žijeme budeme spolu všichni. Zatím samam všechno stíhám i se někdy stačím nudit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
6.12.11 21:00

Eli..no to je krása!! Gratuluji ke takové rodince a přeju další a další přírůstky :hug:
monjie..já jsem ráda, že nevolnosti nemám..toho se klidně ušetřím :mrgreen: a tobě přeju, aby tě to brzy přešlo..nepomáhají zázvorová lízátka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
6.12.11 21:03

Eli: to je uzasny!:)

dekuju, zazvorova lizatka jsem zatim nezkousela:D tentokrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
6.12.11 21:12

Holky díky moc.
lízátka jsem taky měla, ale pomohly jen na tu dobu co jsem je lízala. Špatně mě bylo za chvilku znovu. Ale za ty miláčky to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí