Uvědomuje si dítě že nemá otce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@caira1991 určitě si tak malé dítě neuvědomuje, kdo je a kdo není otec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ale mámu pozná.je na me hrozne zavisly.dnes sem odesla na hodinu a pul.a pak se tak vztekal.jakoby mi nadaval ze sem byla pryc.
Ale mam strach aby ho to nejak nepoznamenalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si domů nikoho netahej
ale myslím že mu to je úplně sumak už ten má v hlavě guláš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dceři je 7 let, otce nikdy neviděla a neřeší to. Bere to tak, že každá rodina je jiná - někdo má tátu, jiný strejdu, spolužačka ve školce měla za 3 roky docházky strejdy asi 4. Někdo má dvě babičky, někdo jednu, někdo žádnou, stejně tak se sourozenci. Jednou to určitě přijde, že se na něho zeptá (odešel ještě než se narodila). ale zatím se to opravdu neřeší.
- Citovat
- Upravit
@Ennny tak ja bych s nim chtela byt.ma nas rad..dost mi pomaha.a neublizuje mi jak byvaly.ten chce maleho a nas jen vlastnit abych mu byla služkou. Tak lidi se stykají s ruznymi lidmi.musi mit hned gulas v hlave…
Nebo mam byt naporad sama? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Děti mají období, kdy jsou závislé na tom z rodičů, se kterým jsou stále. V jeho věku těžko říct, ale spíš si to neuvědomuje. Moje dcera je trošku jiný případ - od dvou let nemá mámu. To, co si teď neuvědomuje, může si začít uvědomovat třeba za rok a začít se tě ptát. Je na tobě, co mu budeš odpovídat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me akorat rekla jedna pani ze je ted i obdobi vzdoru.tak jestli to taky nemuze byt tim.a ze muj maly je velmi chytry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@caira1991 dite potrebuje pro zdravý vyvoj jednu osobu, se kterou je nejvic. A nic na tom nemeni fakt, jestli je to malej Einstein nebo ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@caira1991 děti berou věci tak, jak jsou. těžko jim bude chybět něco, co nezažily. Přemýšlet o tom začnou až později - co by kdyby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak maly je jinak stastne ditko.kazdy cizi clovek mi rika ze tak usmevave ditko a stastne nevideli.akorat ted ma nejake vztekaci obdobi.tak pak mam pocit ze treba se vzteka ze neni s tátou.a ja mam pak vycitky.ale kdybych byla s ex tak bych se moc trapila.a to nevim jaky byl pak muj malicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@caira1991 promin ale kdes Ty vzala chytry dite? Kolik Ti je, 15????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@caira1991 píše:
@Ennny tak ja bych s nim chtela byt.ma nas rad..dost mi pomaha.a neublizuje mi jak byvaly.ten chce maleho a nas jen vlastnit abych mu byla služkou. Tak lidi se stykají s ruznymi lidmi.musi mit hned gulas v hlave…
Nebo mam byt naporad sama?
Nebuď sama, pro dítě je fajn máma a táta a že je to náhradní táta, jelikož bio nemá zájem, to nevadí. Vadí to pouze v případě, když by se ti náhradní tátové po pár letech střídali a bylo jich více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začne to řešit a vnímat až začne být v nějakým kolektivu dětí, jelikož jsou děti zvědaví a vyptavaji se. Ja jsem take vyrůstala bez taty a začala to vnímat ve školce. Bohužel mi byl rok, když zemřel tak jsem si na nej nepamatovala, tak mě to tolik nebralo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobně si myslím, že to v tomto věku ještě rozeznat nemůže, pokud to s přítelem myslíte vážně, tak nevím, proč bys ho nemohla pozvat domů. Biootce může vídat bez problémů, jen tedy bych pro pořádek a klid u ex důrazně malého učila, kdo je táta (byť ho vídá sporadicky) a tohle je např. Honza, nedopustila bych, aby dítě začalo časem oslovovat nového přítele táto. To už zavání gulášem v hlavě prcka a 100% nevolí tvého ex, který by to zřejmě neprekousnul. Nikdy nevíš, jaký vztah do budoucna tvůj ex s dítětem bude mít a navíc je v jeho i tvém zájmu, aby byl mezi nimi vztah pěkný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamazkoncesveta tak o to sem se vzdy snazila.ja mu aj maleho vnucuju.aby ho videl.jen uz me to prestalo bavit.pac mi pak jen nadaval.tak ted cekam az se ozve sam.ale kazdopadne chci aby vedel kdo je jeho tatinek.ackoliu asi sam pak pozna jaky je.ale hulí a je agresivni.toz nevím.ale urcite motat hlavu malemu nechci.to radsi budu sama nez aby to malemu ublizilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit