Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Zdravím, chtěl bych poprosit o radu, kde si dnes nejvýhodněji a nejbezpečněji půjčit peníze (nebankovní půjčky mě dost děsí). Společný příjem s manželkou máme zhruba 28 000,– a nutně potřebujeme cca 100 000,– půjčku. Kde je nejlepší úrok? Případně, kde jsou nejvýhodnější podmínky, když se nám v průběhu splácení podaří přijít k penězům a budeme chtít dříve doplatit? Moc děkuji za odpovědi ![]()
@Abe20 No to je jak kde…ale můžeš se poptat v bance…já mám KB a jen nadávám…pujčila sem si 144tisíc a vracím 230tisíc…ale když bych jí chtěla doplatit okamžitě tak jen to co jsem si půjčila…zeptej se tam kde máte založené konta…
Podle mne je nejlepší air bank nebo zuno banka, zkus se poptat ![]()
Taky doporučuji air bank, sestra tam žádala o půjčku a bez problémů, brala si 140 tis a přeplatí jen 20 tis, půjčka je na 5 let, mimořádná půjčka je zdarma. Nebo si to zadej do srovnavačů na internetu.
@Meliskaa Je to děs byla sem blbá…ještě na 5 let hrozné..ještě mají nějaké roční sčítání či co tak mi každy rok volají že mám zaplatit 600 poředně nvím za co
nn už nikdy víc..
@Janča 16 To jsou zloději a nejde to treba prevest do jine banky? treba do air bank?
Vzhledem k tomu, že máme společný účet ve spořitelně, která nám nabídla podmínky, který tady ani nechci psát. Uvažujeme o úvěru od mBank, kterou mám já, jako záložní účet, ale to je asi srovnatelné s Airbank že? ![]()
@Abe20 píše:
Vzhledem k tomu, že máme společný účet ve spořitelně, která nám nabídla podmínky, který tady ani nechci psát. Uvažujeme o úvěru od mBank, kterou mám já, jako záložní účet, ale to je asi srovnatelné s Airbank že?
to si snad zjistíš ne? srovnat podmínky u air bank a mbank na netu je otázka cca 15 minut.. ![]()
@Meliskaa No bohužel ne protože jsem v jiném stavu jinak by to šlo… ale je to strašný byla sem hloupá chtěla sem zařídit byt a vzala sem jí páč mi byla nabídnutá… @Abe20 Opravdu si jih projděte více…a srovnejte to…dnes vím že bych si nic takového nepůjčila!!!
@jdukolem co 15 minut, já to zjistila za 5
ale když je někdo línej…
Já z osobní zkušenosti bych radila Air bank. Mám tam úvěr už rok, v podobné výši a jsem spokojená. Už jsem složila dvě mimořádné splátky a doba splácení se mi znatelně zkrátila. Ale u téhle banky je důležité splácet včas.
@Idril píše:
@jdukolem co 15 minut, já to zjistila za 5ale když je někdo línej…
ale jooo já tam dala časovou rezervu schválně…
počítala jsem tam i čas na zadání do té jejich kalkulačky kde se přesně zjistí kolik měsíců, jaká výše splátek, kolik se přeplatí atd…
tím bych začala být zakladatelem…