Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ono se tam píše- máte předschváleno- ale opravdu to není, že to člověk (běžně) a hned dostane. Pokaždé to stejně projde schvalovacím procesem, i když klidně zautomatizovaným a třeba do 15 min. je znám výsledek. Ale až do té „reálné“ žádosti nemůže banka běžně lustrovat registry, max. svoje podklady. A díky tomu se až po podání té žádosti třeba dozví, že si klient vzal jinde úvěr XXXX veliký a že teda bude všechno jinak.
Příspěvek upraven 18.11.25 v 12:27
@Anonymní píše: Více
to tam má každý víš jak slibem nezarmoutíš, jestli ti ty peníze opravdu půjčí je jiná věc
@Ivan PPZ píše: Více
Janae ale neptam kolik dostanu ja se ptam jestli pocitaji do zakladu i ocr a alimenty stacilo si to precist poradne
Neptam se nikde zda dostanu ale zda se to pripocitava k zadosti
@Leknin31 píše: Více
a já myslím, že už bylo napsáno, že to je banka od banky a zavisí i na dalších věcech.
To ostatní jsem psal i pro ostatní, protože si dostl lidí přečte něco o „dáme vám až…“ a pak jsou překvapeni, že se dostanou třeba jen na 30% toho.
@Ivan PPZ tak mate cist poradne ja sem se ptala na konkretni otazku lidi mi odpivedeli jen vy ste mel potrebu delat chytraka a psat neco na co se vas nikdo neptal
Tak ještě jednou- nikde jsem neviděl ani banku, ani poptávaný produkt. Takže jsou to všechno jen dohady.
@Leknin31 u jaké jsi banky? Tobě nenabízí přímo v bankovnictví nějaký úvěr banka? Já nemám moc velký příjem… ale mám tam stále, že na jedno kliknutí snad jen
, a mám na účtu mega