Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Prosím nevíte zda je možno si vyřídit úvěrovou kartu např. Cetelem, atd. když jste na MD?
No pokud bys jí chtěla přímo ty, tak min. do doby než začneš dostávat 7,5tis mateřskou ne. Pokud by žádal přítel/manžel, tak určitě ano ![]()
Mluvím teda o fa Cetelem. Tedy pokud nezměnili podmínky, dlouho jsem teď v práci nebyla ![]()
cetelem ne, ale Droxi klub a Baťa za určitých podmínek dávají kreditky i matkám na MD nebo rodičáku, podmínkou je utratit tam za rok 4000 Kč a povolit jim inkaso z účtu.
mirka755 píše:
píšu sice pozdě, ale úvěrová karta Aura od Cetelem pro maminky na MD vydávají. Měla jsem přes tuto službu úvěr na dig. fotoaparát a poté i na autorádio. A kartu mi automaticky poslali, nejdříve jsem jí nevyužila. Ale teď ano. Vybrala jsem si z ní 10000 Kč, měsíčně budu splácet 678 Kč po dobu 22 měs.
hmmm, 678×22 = 14916 Kč
To se mi nezdá nijak málo.....
no když jsem koukala kolik bych přeplatila u Cofidisu nebo Providentu tak tohle je mnohem menší. Nehledě na to, že dnes ti málo kdo půjčí když jsi na MD
A nevadí ti, že skoro 5000 kč vyhodíš jen tak oknem jen kvůli tomu, že máš foťák o rok dříve?
mirka755 píše:
píšu sice pozdě, ale úvěrová karta Aura od Cetelem pro maminky na MD vydávají. Měla jsem přes tuto službu úvěr na dig. fotoaparát a poté i na autorádio. A kartu mi automaticky poslali, nejdříve jsem jí nevyužila. Ale teď ano. Vybrala jsem si z ní 10000 Kč, měsíčně budu splácet 678 Kč po dobu 22 měs.
Napsala jsi to takhle
![]()