Uvolnění předkožky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
18.3.17 13:02

Taky tu mam jednu ale nechci mu to mazat kde cim… Mam z lékárny na to mast..a framikoin tak snad to zabere..nechodí ze by ho to bolelo jen když to pak mejem a mazem..asi i strach no @Sabi87

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
18.3.17 13:20

Syn v podobnem veku take mel asi zacinajici zanet, doktorka predepsala framikoin a repikove koupele. Palilo ho i curani, tak jsem ho vzdy posadila na bidet, aby cural s proudem vody, to mu hodne ulevilo. A po curani jsem mu pindu na chvili strcila prave do repikoveho odvaru a pak ho s nim umyla. Po dvou dnech byl zas schopen se vratit na zachod. A s pretahovanim bych rozhodne pockala, az se mu to uklidni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
18.3.17 14:00

My měli mast přímo na chlapeckou předkožku, i framikoin a nepomohlo nic.
Jinak ted mu to jde krásně přetáhnout už, u toho ani nebrečí, spíš u toho mytí a čištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
18.3.17 14:02

@Janca.Nikca jo tak to je blbý že už takhle brzo..ja práve čekám až se neco takovýho stane (divím se že jeste ne protože tam ma dirku jak špendlíková hlavička) no a rada bych tu obřizku. existuje už nejaka nová metoda prý nějakeho kroužku kovoveho a že po 3 dnech je to zahojene - ale nemužu zjistit kde to dělají… na podzim bych ráda aby šel - u nas je zas problem jak tam ma malou dirku tak když čura dost často stříka všude kolem jen ne do wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
18.3.17 14:06

Tak u nás s čůráním problém neměl, jen ho to už bolelo asi jak to měl plné, ted mu to jde krásně přetáhnout celé, jen si to nechce pak nechat umýt :( tak nevím jak na něj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
18.3.17 20:17
@axelina píše:
@Janca.Nikca jo tak to je blbý že už takhle brzo..ja práve čekám až se neco takovýho stane (divím se že jeste ne protože tam ma dirku jak špendlíková hlavička) no a rada bych tu obřizku. existuje už nejaka nová metoda prý nějakeho kroužku kovoveho a že po 3 dnech je to zahojene - ale nemužu zjistit kde to dělají… na podzim bych ráda aby šel - u nas je zas problem jak tam ma malou dirku tak když čura dost často stříka všude kolem jen ne do wc

Už jsem vám psal před dvěma měsíci, že zbytečná amputace předkožky neboli obřízka je ublížení na zdraví a zmrzačení. Na 10% mužů má kvůli tomu poničený sexuální život a vůbec nelze dopředu odhadnout, kdo bude tím nešťastníkem.

Pak se stává, že osmnáctiletý mladík, kterému to udělali v 5 letech kvůli přirozené fimóze, píše na internet, že kvůli tomu nenávidí své rodiče, poněvadž trpí velkým znecitlivěním.

Jeho profilová ikonka mluví sama za sebe

pan Clemens Bergner (pseudonym, jeho pravé jméno znám), kterému byla předkožka amputována v též v 5 letech, o tom dokonce napsal knihu

https://publish-books.tredition.de/…Handler.ashx?….

Zabývám se tím teprve tři roky, a těch případů už znám opravdu velkou fůru. Už 20 let se ví, čím to je. Mikroskop nelže.

http://www.beschneidung-von-jungen.de/…erven_03.gif

Vodorovný nápis uprostřed: NENÍ TO JEN KOŽNÍ HADR

Nápis v červené části vpravo: Předkožka obsahuje zhruba 20 000 specializovaných nervových zakončení - 10 na jeden zelený bod na nákresu.

Genitálně intaktní muž má tisíce receptorů pro lehká dráždění a jiná vysoce erotogenní nervová zakončení - mnohá z nich jsou při obřízce ztracena, což vede nevyhnutelně ke snížení sexuální citlivosti obřezaných mužů.

Obřízka má také vážné funkční následky. Při studii s obřezanými muži 84% účastníků zaznamenalo zhoršenou sexuální funkci jakožto důsledek obřízky. (Hammond 1997). Lockwood&Taylor (1996) poskytli důkazy k těmto zprávám obřezaných mužů tím, že zdokumentovali nevratnou ztrátu speciálních erotogenní sliznice při obřízce.

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…ni-dusledky/

Mimo této nezvratné ztráty 70% nejcitlivějších zakončení penisu může dojít k nadměrné keratinizaci a následnému znecitlivění trvale odkrytého žaludu.

http://www.beschneidung-von-jungen.de/…266b4259.jpg

popis nákresu

vlevo obřezán vpravo intaktní

Berührungreize - dotykové dráždění

verdickte Keratineschicht - zesílená keratinizovaná vrstva

dünne Schlammhaut - tenká sliznice

Nervenendidungen - nervová zakončení.

Vlevo: Přes silnou keratinizovanou vrstvu získají nervová zakončení pouze zlomek z dotykového dráždění oproti intaktnímu penisu

Vpravo: Přes slabou sliznici intaktního penisu ve však dotykové dráždění lehce přenášeno

I tu na emiminu jsou případy takto postižených mužů, uvedu pouze poslední dva:

Anonymní 28.01.17 12:05

Ano. A zároveň to tření cítí slaběji. A situace se, čím větší doba od zákroku uplynula, zhoršuje - klesá citlivost. :think:
Je hodně bolestivé si přiznat, že jsem svého druhu invalida. A tak je samozřejmě spousta mužů, kteří radši hledají příčiny okolo sebe, než u sebe. U takhle citlivé oblasti ani není divu. :oops:
A když k tomu mám loby a stejně smýšlející kolegy, tak se to o dost líp snáší. :roll:

https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

a závěr tohoto příspěvku

Aenne Zasloužilá kecalka 594 příspěvků 15.03.17 02:30

…moje kamarádka je vydatá za žida, kterého rodiče z náboženských divodu obrezali a popisovala, jaké má problémy v sexu, nemuže dosáhnout orgazmu, styk muže trvat až hodinu a ona má pak problémy se sliznicou, orální sex nepoznají, protože on na jemný dotyky jazykem a perami vubec nereaguje, sliznicu ma hrubou a necitlvou a nejde to už nijak vrátit spátky!

https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

To samé dosvědčuje pan Alexander Bachl z Kasselu, který měl tu smůlu, že jeho otec byl muslim (matka katolička), kterému to bylo uděláno na naléhání jeho muslimského otce před jeho šestými narozeninami.

Teprve teď ve svých 23 letech, jsem se začal zabývat obřízkou. Teprve nyní ve svých 23 letech jsem četl o možných následcích na sexualitu. Četl jsem o ztrátě citlivosti. Nikdy jsem neviděl neobřezaný penis při erekci a byl jsem velmi překvapen když jsem se dověděl, že žalud je pak měkký, vlhký a hebký. Četl jsem o keratinizaci, o stimulaci vnitřní předkožky, uzdičky a dorzálních nervů. Četl jsem, že obřezaní muži mají na stimulaci pouze jizvu, což je pouhý zbyteček jejich vnitřní předkožky. Přemýšlel jsem o tom, že bych mohl sex prožívat úplně jinak, kdybych ty části měl. Jenže tomu tak není.

Je sice pravda, že vydržím déle. Ale to je vše. Pouze vydržím déle. Ale někdy se vůbec neudělám. Je mi 23 let. Také spím se ženami zhruba tak starými. Do 20 minut nic neprožívám. Někdy mi to trvá přes hodinu a jsem unavený. Sex není pěkný, když při něm musíte myslet jen na to, jestli vůbec dosáhnete orgasmu.

Moje obřízka je to nejhorší, co mě kdo mohl udělat. Ona ovlivnila celý můj život. Ona mě vždy jenom naplňovala studem. Mé matce je to velmi líto. Říká, že kdyby to věděla, tak by k tomu nikdy nedala souhlas. To sice pomáhá mé psychice, ale fyzicky mi to pomoci nedokáže.

Moje předkožka je provždy pryč a už mi ji nikdo nikdy nevrátí.

(Za pár měsíců bude Alexovi 26 let. Jeho příspěvky na netu mě hodně ovlivnily v tom, že jsem se rozhodl pro intaktivismus. Psal, že mu téměř úplně kvůli obřízce znecitlivěl žalud a protože má radikální nízkou a těsnou obřízku s jizvou dva milimetry za žaludem, tak tento dvoumilimetrový kroužek za žaludem je jediné místo, kde vůbec něco cítí. gin)

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…jmenu-bozim/

A hygiena?

Ve skutečnosti se jedná o nesmysl. Hygienická péče o ženský genitál je mnohem složitější.

http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…uje-hygienu/

Prostřední podčlánek je poněkud rozsáhlý, takže bude pár dní trvat, než bude celý přeložen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
18.3.17 20:23
@Janca.Nikca píše:
My měli mast přímo na chlapeckou předkožku, i framikoin a nepomohlo nic.
Jinak ted mu to jde krásně přetáhnout už, u toho ani nebrečí, spíš u toho mytí a čištění.

Já z doktorů někdy žasnu, tam mast je na fimózu a ne na konglutinaci. Dle toho co popisujete, tak váš syn fimózu neměl, takže ta mast byla u něho na houby.

Když to jde přetahovat, tak se to musí dělat pravidelně, aby to znovu nepřirostlo. Ted se bude pár dní cukat, protože je to ještě bolestivé, až přestane ta bolestivost, tak už by se cukat neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
18.3.17 20:25

@gin 124

nechápu příspěvek… Mluvil tu snad někdo o obřízce? NE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
18.3.17 20:28

@gin 124
ne fimozu dle dr. neměl..jen hodně nahromaděného mazu a dělala se mu už boule, a měl to slepené.
Tak to jen sondou uvolnili, a má se to hodně mazat a mýt..všechen nahromaděný maz se povedlo už dát pryč…jen to má ještě červené a asi dost citlivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
18.3.17 20:45

@Janca.Nikca pán přece reaguje na axelinu, ta psala o obrizce, ze ji chce pro syna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
18.3.17 21:12
@Janca.Nikca píše:
@gin 124nechápu příspěvek… Mluvil tu snad někdo o obřízce? NE!!!

Já už na Axelinu reagoval před dvěmi měsíci

https://www.emimino.cz/…dika-279233/

Kdyby se tu neukázala, tak na toto vlákno vůbec nereaguju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
18.3.17 21:28

@gin 124..ano reagoval jste…tak potřetí už prosím nemusíte reagovat :-) muj otec má obřízku, muj bývalý přítel i současný také a nikdo si nestěžuje - já to velmi vítám! tak bych ráda aby to syn podstoupil co nejdříve (přetahnout mu to nejde, mordovat ho nebudu, kortikoidy neuznávám a těch výhod je daleko více než možná rizika která popisujete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
18.3.17 22:12
@axelina píše:
@gin 124..ano reagoval jste…tak potřetí už prosím nemusíte reagovat :-) muj otec má obřízku, muj bývalý přítel i současný také a nikdo si nestěžuje - já to velmi vítám! tak bych ráda aby to syn podstoupil co nejdříve (přetahnout mu to nejde, mordovat ho nebudu, kortikoidy neuznávám a těch výhod je daleko více než možná rizika která popisujete…

Nikdy nemůžete vědět, zda váš syn z toho nebude nešťastný, to se nedá dopředu odhadnout.
Spisovatel Mario Lichtenheldt, sám obřezaný ve věku 4 let, dle něho nesmyslně píše:

„ZÁKEŘNOST OBŘÍZKY SPOČÍVÁ V TOM, ŽE JEJÍ ÚČINEK NA BUDOUCÍ SEXUÁLNÍ ŽIVOT JE NAPROSTO NEPŘEDVÍDATELNÝ“

Po tom, co vím o fůře mužů, kterým to zničilo sexuální život je každá matka jako vy pro mne odstrašující případ a budu reagovat pokaždé, když tu budete tu obřízku stupidně propagovat, na vás a na každou jinou, případně na každého jiného!!!

Žádné výhody obřízky neexistují, to jsou pouze výmysly cirkumfetišistů - amputace 70% nejcitlivějších erotogenních zakončení je v každém případě ublížení na zdraví a zmrzačení!!!

Mimoto je to pošlapání práva dítěte na sebeurčení a tělesnou interritu!!! Každý, kdo toto dělá a přitom něco žvaní o lidských právech je v mých očích pokrytec toho největšího kalibru!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
18.3.17 23:39
@axelina píše:
@Janca.Nikca ahoj mojemu synovi s tim zatim nic nedělali a přetahnout mu to nejde vubec… bude mu ted 5 let. Raději bych aby šel na obřizku tak jsem ráda že zatim to nikdo neřešil. Asi nam v lete předepise kortikoidovou mastičku ale uvidíme…raději bych fakt tu obřizku je to hygieničtejsi pro celý život pak už

VÁŽENÁ DÁMO,
LÉČBA MASTÍ, KTEROU DOSTANETE OD VAŠEHO LÉKAŘE OBVYKLE TRVÁ OD 2 TÝDNŮ DO 3 MĚSÍCŮ S ÚSPĚŠNOSTÍ AŽ 95%. :zed: TU OBŘÍZKU MŮŽETE NECHAT NA SYNOVI, AŽ SE PRO NÍ BUDE SCHOPNÝ ROZHODNOUT SÁM… JE 21. STOLETÍ A VÁŠ SYN MÁ SVÁ PRÁVA A VY SVOJE POVINNOSTI, A MÁTE PRAVDU, ŽE OBŘÍZKA JE DOŽIVOTNÍ ZÁSAH!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
18.3.17 23:51

Většina chlapců se rodí s úzkou, neretraktibilní předkožkou, která není separovaná od glansu. Postupem vývoje (jehož rychlost je vysoce individuální) dojde k jejímu uvolnění. nikdy tento vývoj neurychlujte! :zed: Jediné, čeho si je dobré všimnout, je dostatečně silný proud moče. Po pubertě je u převážné většiny chlapců předkožka uvolněná. I v případě pohlavního orgánu platí to, co v celé pediatrii - a to, že dítě není zmenšeninou dospělého organizmu, ale platí pro něj často rozdílné zákony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí