Už fakt nevím, co dělám:D

172
28.1.12 19:04

už fakt nevím co dělám:D

Ahoj holky,tak si představte co jsem včera v noci udělala :mrgreen: normálně spim,a v tom slyšim malýho vedle sebe jak mlaská a rád by žužlal dudlíka,protože mu vypadl s pusiny tak ho v tý tmě nahmatám na posteli a kouknu vedle sebe na tu černou hlavu a strkám mu do tlamičky ten dudlajz asi tak deset vteřin to zkoušim tu pusu najit ale v tom si neuvědomuju že celou dobu ho rvu přítelovi místo prckovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak sem mu ten dudlík prej pořád nacpávala jemu a já samozřejmě v polospánku nevim co dělám protože napolovic ještě chrápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1707
28.1.12 19:06
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
28.1.12 19:07

Vítej v našem klubu dementních matek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 https://www.emimino.cz/…kopie-85306/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
28.1.12 19:07
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.1.12 19:08

tak to je vážně dobré :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.1.12 19:14

:lol: :lol: :lol:
Já už též nevím co dělám, přijel mi nákup z tesca, tak jsem hodila na nohy jen crocsky, co je nosím na balkon, přinesu nákup, chci jít na balkon, boty dole pod schodama - jsem si je automaticky zula, tak tam běžím, vezmu si je, přijdu nahoru, chci jít na balkon, zjistila jsem, že jsem vzala dolů do předsíně bundu, protože jsem v ní hledala platební kartu na to placení nákupu, jdu dolů pro bundu, přijdu nahoru s bundou v ruce, oblíknu, chci jí t na balkon, zjistím, že crocsky jsou dole pod schodama :zed:
A neb co člověk neudělá kvůli blbýmu cigáru :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
28.1.12 19:17

:lol: se tu směju :mrgreen: to nemá chybu :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.12 19:17

Jééé konečně jsem se zasmála :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.1.12 19:18
to je pohybu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mám bratránka Marka 45 let, žije v Kanadě, přijel sem na týden na návštěvu,jeho maminka, moje teta, měla dvouletého vnoučka,Marečka, zrovna ho hlídala, pořád hulákala z kuchyně na malýho: Marečku, nechce se ti čůrat? Asi po čtvrtém zeptání se ten dospělej velkej chlap zvednul, šel za ní do kuchyně a naprosto zcela vážně pravil, že se ho pořád nemusí ptát, že až se mu bude chtít, tak si dojde :roll:
Gladys píše: :lol: :lol: :lol:
Já už též nevím co dělám, přijel mi nákup z tesca, tak jsem hodila na nohy jen crocsky, co je nosím na balkon, přinesu nákup, chci jít na balkon, boty dole pod schodama - jsem si je automaticky zula, tak tam běžím, vezmu si je, přijdu nahoru, chci jít na balkon, zjistila jsem, že jsem vzala dolů do předsíně bundu, protože jsem v ní hledala platební kartu na to placení nákupu, jdu dolů pro bundu, přijdu nahoru s bundou v ruce, oblíknu, chci jí t na balkon, zjistím, že crocsky jsou dole pod schodama :zed:
A neb co člověk neudělá kvůli blbýmu cigáru :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
28.1.12 19:20

:mrgreen: :mrgreen: ted jsem se opravdu zasmala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
28.1.12 19:24

:mrgreen: :mrgreen: aspoň něco mě dnes rozesmálo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
28.1.12 19:34

Ja jsem dneska na verejnosti zcela nahlas rikala synovi v kocarku - hele tam jsou pi pi pi, udelej na ne ty ty ty.....a pak jsem se zastydela ze jsem to vypustila z pusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

terinko, taky dobrý :lol:
No jo, co není v hlavě, musí být v nohách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278

Holky a já koupila máslo a mýdlo, máslo sjem dala do mýdlenky v koupelně a mýdlo do ledničky :mrgreen: Ráno si chci namazat chleba a ani za boha nemohu najít máslo, hledám všude, chodím, přendávám tašky , jestli se nezapomělo někde a pak to vzdávám, večer dávám koupat malou a na mě se z mýdlenky směje máslo:lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.1.12 19:35
Jocellyn píše:
Ja jsem dneska na verejnosti zcela nahlas rikala synovi v kocarku - hele tam jsou pi pi pi, udelej na ne ty ty ty.....a pak jsem se zastydela ze jsem to vypustila z pusy

to je jeste dobrý, že to říkáš dítěti v kočáru, počkej, až budeš říkat, že je tam pípí a pak si uvědomíš, že jedeš sama :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí