Chlapi a jejich myšlení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6926
27.1.12 22:13

Chlapi a jejich myšlení

Holky, manžel si z hecu dal kdysi na hlavu zvon - ten do záchodu. Bohužel má plešinku a pěkně se mu to přicuclo. :lol: Ale sundal to, uf.
Teď to udělal zase (chce ten zvon snad prostě pokořit :lol: ) a nešlo to sundat, bylo to fest přicuclý. Sundali jsme, má tam pěkný kolo. :lol:
Někdy mám pocit, že chlapi uvažujou jako děti. Přitom jinak je to schopnej a spolehlivej muž. :lol:

Dělají vaši chlapi (či vlastní taťkové) taky někdy takové věci, že jdete do vrtule?? (O nákupech nemluvím… to je kapitolka sama o sobě… :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5473
27.1.12 22:17

Já mám historku o bráchovi (nakonec, je taky chlap). Jednou mu spadly při močení hodinky do záchoda (neptejte se, jak mu mohly samy slézt ze zápěstí, nebo co při tom močení dělal, já to netuším a hlava mi to nebere) a protože nechtěl sahat ani štětkou do toho načůraného, tak napřed spláchl… pak se divil, že hodinky nezůstaly na dně mísy :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.1.12 22:19

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hehehe, no ještěže ten můj není plešatej. U nás jsem prdlá spíš já :oops: :oops: tudíž bych měla pochopení, ale chlap zas takový čičovinky neprovádí, nebo si teda nepamatuju, ale třeba si vzpomenu. A to mi připomíná, že my vlastně ani od posledního stěhování nemáme ten zvon :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.1.12 22:24

ten muj me prekvapuje porad :D bohuzel vetsina z tech veci se neda nikde publikovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
27.1.12 22:26

Ten muj sel jednou po sexu na zachod a na ruce mel pouta.. No a jak tam tak sedel tak si pricvakl i druhou ruku.. Takze jsem musela prijit ja a odpoutat ho.. :lol: :zed:

Ten zvon me fakt dostal.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
27.1.12 22:26
Davdan píše:
Holky, manžel si z hecu dal kdysi na hlavu zvon - ten do záchodu. Bohužel má plešinku a pěkně se mu to přicuclo. :lol: Ale sundal to, uf.
Teď to udělal zase (chce ten zvon snad prostě pokořit :lol: ) a nešlo to sundat, bylo to fest přicuclý. Sundali jsme, má tam pěkný kolo. :lol:
Někdy mám pocit, že chlapi uvažujou jako děti. Přitom jinak je to schopnej a spolehlivej muž. :lol:Dělají vaši chlapi (či vlastní taťkové) taky někdy takové věci, že jdete do vrtule?? (O nákupech nemluvím… to je kapitolka sama o sobě… :lol: ).

Tak tohle ne po přečtení jsem se málem počůrala smíchy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
27.1.12 22:29

Tak to s tím zvonem mě dostalo,to se doma asi nenudíte :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
473
27.1.12 22:30

Pokud se počítá i myšlení v alkoholovém opojení, tak se taky přidám. :)
Můj bráška v podroušeném stavu přišel domů, na chodbě otevřel šuplík od stolku a v domnění, že je na záchodě, do něj na*cal. Samozřejmě ráno byl hlavním podezřelým pes, pač byla mokrá i zem. Až zjištění, že to teče ze skříňky, ho sprostila viny :D
Jo a taky jednou na diskotéce si rozepnul poklopec u umělého stromku (myslel si, že je venku) no a jak to dopadlo nemusím psát :D
Je to takovej záchodovej fantom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
27.1.12 22:31

Taky dobrý :D

• Citovat
  • Upravit
3248
27.1.12 22:32

Můj je taky dost prdlej a dělá samé kravinky,ale většinou to odnesu já, i když někdy vlastním přičiněním…jednou na víkendu u našich stlal postel a já k němu zezadu přišla a stáhla mu trencle, on se lekl otočil se prudce a loktem mi přerazil nos :roll: běžela jsem do koupelny k zrcadlu a on se mezi slzama od řechtání a vážným stavem ptal jak mi je a pak to neustál a svalil se na zem a umíral smíchy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
27.1.12 22:32

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tý jo to je prdel.
Hele stačí se podívat na pelíšky, tam je to hezky ukázáno - medvěd kodiak atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.1.12 22:33
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
27.1.12 22:34
eva valoi píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tý jo to je prdel.
Hele stačí se podívat na pelíšky, tam je to hezky ukázáno - medvěd kodiak atd.

Zrovna dneska jsem na ně koukala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50120
27.1.12 22:38
Hlaváčci píše:
Pokud se počítá i myšlení v alkoholovém opojení, tak se taky přidám. :)
Můj bráška v podroušeném stavu přišel domů, na chodbě otevřel šuplík od stolku a v domnění, že je na záchodě, do něj na*cal.

Tak to samé jednou udělal můj chlap, ještě, když jsem bydlela u rodičů a ráno matka zjištovala, co jí to tam smrdí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
27.1.12 22:40
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat