Chlapi a jejich myšlení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
27.1.12 23:50
Andris píše:
Můj zase před 3 týdnama si dodělával v mikrovlnce vajíčka ve skořápce, to byla rana jak z děla. Nechápu. Ale s ním je to stále něco.
:lol: :lol: to bych ho zbusila teda :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.1.12 23:51

Mně nedávno vyprávěla kamarádka, jak se její přítel snažil někde přečurat zeď a počural si záda.

Jinak skvělá diskuze :palec: Zvon a brácha demolující si zámky u auta nemají chybu :lol:

• Citovat
  • Upravit
461
27.1.12 23:56
LUaPE píše:
Andris píše:
Můj zase před 3 týdnama si dodělával v mikrovlnce vajíčka ve skořápce, to byla rana jak z děla. Nechápu. Ale s ním je to stále něco.
:lol: :lol: to bych ho zbusila teda :lol: :lol: :lol:

to mi jeste neco pripomelo… jsem v praci, volam mu a rikam… k obedu mas pripraveny ovocny knedliky, tak si rozehrej maslo v mikrovlnce… za chvilu vola zpatky a rika… to si mi nemohla rict ze to bude horet?! co horet?! no to maslo? jak jako?! no to v tom papiru!!! on si to maslo v tom obale dal na talir a „rozehrival“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
27.1.12 23:57

Jo a taky jsem si vzpoměla, když byl můj slavit kamošovi narozky a vracel se od něho dom, je to jen tak o osm baráků od našeho, tak to trošku přehnali a po cestě hodil 7× šavlu. Tak se ho ráno ptám, jak mu je a on, že hrozně a že po cestě dom měl několik zastávek, že asi 7. A říkám mu, kam to jako hodil a on, že do trávy. Jenomže to byl tenkrát všude sníh a do rána to ještě zmrzlo, takže mě to nešlo ani zamaskovat, že bych to spláchla a poslední šavlička končila u našeho baráku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
27.1.12 23:59
Billi píše:
Mně nedávno vyprávěla kamarádka, jak se její přítel snažil někde přečurat zeď a počural si záda.Jinak skvělá diskuze :palec: Zvon a brácha demolující si zámky u auta nemají chybu :lol:

Já zase slyšela že nějací kluci čůrali ve výtahu za jízdy na dveře, akorát zrovna jeli dolů tak se to od těch dveří odráželo a měli to všecko na hlavách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.1.12 23:59
Andris píše:
Jo a taky jsem si vzpoměla, když byl můj slavit kamošovi narozky a vracel se od něho dom, je to jen tak o osm baráků od našeho, tak to trošku přehnali a po cestě hodil 7× šavlu. Tak se ho ráno ptám, jak mu je a on, že hrozně a že po cestě dom měl několik zastávek, že asi 7. A říkám mu, kam to jako hodil a on, že do trávy. Jenomže to byl tenkrát všude sníh a do rána to ještě zmrzlo, takže mě to nešlo ani zamaskovat, že bych to spláchla a poslední šavlička končila u našeho baráku. :mrgreen:

hezke skore, co barak, to jeden krest :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
28.1.12 00:02

to máslo je mazec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
28.1.12 00:05
Davdan píše:
Alyss píše:
Davdan píše:
Vy se tlemíte, ale dovedete si představit můj ksicht, když za mnou najednou přišel se zvonem na hlavě??? 8o 8o 8o :lol: :lol:
:lol: :lol: To zní tak vtipněě :lol: :lol:
No asi bych taky koukala :mrgreen:
Jako ještě že jsme to sundali, dalo by se s tím vůbec jet na pohotovost??? 8o :think: :oops: A dovedete si představit, co bysme tu asi řekli do mluvítka (u nás na chíře je zvonek - telefon)… „Manžel má na hlavě zvon…“. … :think:

To mi něco těžce připomíná - takovou moji histroku z porodu. Manžel byl zrovna opilej (předčasnej porod) a taky do mluvítka v prodnici řekl, když se ptali,c ojakoje:" Já tady mám tooo těhotnou a my snad budeme rodit nebo co" a začal se strašně smát :-) a předtím ještě před porodnicí přeskakoval bezpečností pásky, aby se dostal rychleji do porodnice. Nepochopil, že já je přeskakovat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.1.12 00:08
lehaje píše:
Davdan píše:
Alyss píše:
Davdan píše:
Vy se tlemíte, ale dovedete si představit můj ksicht, když za mnou najednou přišel se zvonem na hlavě??? 8o 8o 8o :lol: :lol:
Jako ještě že jsme to sundali, dalo by se s tím vůbec jet na pohotovost??? 8o :think: :oops: A dovedete si představit, co bysme tu asi řekli do mluvítka (u nás na chíře je zvonek - telefon)… „Manžel má na hlavě zvon…“. … :think:
To mi něco těžce připomíná - takovou moji histroku z porodu. Manžel byl zrovna opilej (předčasnej porod) a taky do mluvítka v prodnici řekl, když se ptali,c ojakoje:" Já tady mám tooo těhotnou a my snad budeme rodit nebo co" a začal se strašně smát :-) a předtím ještě před porodnicí přeskakoval bezpečností pásky, aby se dostal rychleji do porodnice. Nepochopil, že já je přeskakovat nebudu :mrgreen:

jak pozorne :D skoro jako ten muj, mam zlomeny kotnik, takze sadra, berle, jsem rada kdyz lezu a on mi rekne: nepojed s tim kosikem sem! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
28.1.12 00:10
lehaje píše:
Davdan píše:
Alyss píše:
Davdan píše:
To mi něco těžce připomíná - takovou moji histroku z porodu. Manžel byl zrovna opilej (předčasnej porod) a taky do mluvítka v prodnici řekl, když se ptali,c ojakoje:" Já tady mám tooo těhotnou a my snad budeme rodit nebo co" a začal se strašně smát :-) a předtím ještě před porodnicí přeskakoval bezpečností pásky, aby se dostal rychleji do porodnice. Nepochopil, že já je přeskakovat nebudu :mrgreen:

to teda nechápu, proč sis taky neposkočila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.1.12 00:12
Honzuovka píše:
lehaje píše:
Davdan píše:
Alyss píše:
Davdan píše:
to teda nechápu, proč sis taky neposkočila :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
28.1.12 00:15

Výborná diskuse, se tady řechtám celou dobu a mám co dělat, abych toho mýho nevzbudila, jak to dusim do ruky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
28.1.12 00:26

Muj manzel sezral wc blok domestos s domnenim ze jde o nejake kokino ( vytakl to z tasky s nakupem) . Pak zacal nadavat co to ted proboha delaji za hnusne sladkosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
28.1.12 01:03

Tak já dám taky pár k dobru-kdysi jsem měla 200litrové akvárko,vymazlené,přijdu domů a spolubydlící u něj sedí,špeka v hubě a měl tam nahozenej takovej malinkej prut a dělal že loví.Nebo:kamarádův bratr přišel domů tak nalitej,že si sednul na kufr co byl v pokoji a začal chcát,protože si myslel že je na záchodě :poblion: .Nebo:kamarád si v zimě pokaždé ráno jedním klíčem od auta nastartoval,pustil topení a dalším klíčem zamknul a nechal to vyhřát zatímco si dával doma kafe-jasně že si v tom nastartovaným autě zabouchnul i ty druhé klíče :potlesk: a pak vylámal zámek protože se bál že se to auto nějak zadře až dojde benzín.Je toho hodně,ale to nejen u chlapů:kamarádova holka nějak nepochopila takové ty závěsné vůně do záchodu(myslim ty jak se zavěsí tou vůní do záchodu a jak to omývá voda tak to voní)a zavěsila to tim voňavým ven z mísy-nevim na jakém principu si myslela že to funguje :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.1.12 01:08
Janichka píše:
Muj manzel sezral wc blok domestos s domnenim ze jde o nejake kokino ( vytakl to z tasky s nakupem) . Pak zacal nadavat co to ted proboha delaji za hnusne sladkosti :mrgreen:
:lol: :lol: vonelo mu z ust? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky