Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Andris píše:
Můj zase před 3 týdnama si dodělával v mikrovlnce vajíčka ve skořápce, to byla rana jak z děla. Nechápu. Ale s ním je to stále něco.
Mně nedávno vyprávěla kamarádka, jak se její přítel snažil někde přečurat zeď a počural si záda.
Jinak skvělá diskuze
Zvon a brácha demolující si zámky u auta nemají chybu ![]()
LUaPE píše:Andris píše:
Můj zase před 3 týdnama si dodělával v mikrovlnce vajíčka ve skořápce, to byla rana jak z děla. Nechápu. Ale s ním je to stále něco.![]()
to bych ho zbusila teda
![]()
![]()
to mi jeste neco pripomelo… jsem v praci, volam mu a rikam… k obedu mas pripraveny ovocny knedliky, tak si rozehrej maslo v mikrovlnce… za chvilu vola zpatky a rika… to si mi nemohla rict ze to bude horet?! co horet?! no to maslo? jak jako?! no to v tom papiru!!! on si to maslo v tom obale dal na talir a „rozehrival“ ![]()
Jo a taky jsem si vzpoměla, když byl můj slavit kamošovi narozky a vracel se od něho dom, je to jen tak o osm baráků od našeho, tak to trošku přehnali a po cestě hodil 7× šavlu. Tak se ho ráno ptám, jak mu je a on, že hrozně a že po cestě dom měl několik zastávek, že asi 7. A říkám mu, kam to jako hodil a on, že do trávy. Jenomže to byl tenkrát všude sníh a do rána to ještě zmrzlo, takže mě to nešlo ani zamaskovat, že bych to spláchla a poslední šavlička končila u našeho baráku. ![]()
Billi píše:
Mně nedávno vyprávěla kamarádka, jak se její přítel snažil někde přečurat zeď a počural si záda.Jinak skvělá diskuzeZvon a brácha demolující si zámky u auta nemají chybu
Já zase slyšela že nějací kluci čůrali ve výtahu za jízdy na dveře, akorát zrovna jeli dolů tak se to od těch dveří odráželo a měli to všecko na hlavách.
Andris píše:
Jo a taky jsem si vzpoměla, když byl můj slavit kamošovi narozky a vracel se od něho dom, je to jen tak o osm baráků od našeho, tak to trošku přehnali a po cestě hodil 7× šavlu. Tak se ho ráno ptám, jak mu je a on, že hrozně a že po cestě dom měl několik zastávek, že asi 7. A říkám mu, kam to jako hodil a on, že do trávy. Jenomže to byl tenkrát všude sníh a do rána to ještě zmrzlo, takže mě to nešlo ani zamaskovat, že bych to spláchla a poslední šavlička končila u našeho baráku.
hezke skore, co barak, to jeden krest ![]()
Davdan píše:Alyss píše:Jako ještě že jsme to sundali, dalo by se s tím vůbec jet na pohotovost???Davdan píše:
Vy se tlemíte, ale dovedete si představit můj ksicht, když za mnou najednou přišel se zvonem na hlavě???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To zní tak vtipněě
![]()
No asi bych taky koukala![]()
![]()
A dovedete si představit, co bysme tu asi řekli do mluvítka (u nás na chíře je zvonek - telefon)… „Manžel má na hlavě zvon…“. …
To mi něco těžce připomíná - takovou moji histroku z porodu. Manžel byl zrovna opilej (předčasnej porod) a taky do mluvítka v prodnici řekl, když se ptali,c ojakoje:" Já tady mám tooo těhotnou a my snad budeme rodit nebo co" a začal se strašně smát
a předtím ještě před porodnicí přeskakoval bezpečností pásky, aby se dostal rychleji do porodnice. Nepochopil, že já je přeskakovat nebudu ![]()
lehaje píše:Davdan píše:To mi něco těžce připomíná - takovou moji histroku z porodu. Manžel byl zrovna opilej (předčasnej porod) a taky do mluvítka v prodnici řekl, když se ptali,c ojakoje:" Já tady mám tooo těhotnou a my snad budeme rodit nebo co" a začal se strašně smátAlyss píše:Jako ještě že jsme to sundali, dalo by se s tím vůbec jet na pohotovost???Davdan píše:
Vy se tlemíte, ale dovedete si představit můj ksicht, když za mnou najednou přišel se zvonem na hlavě???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To zní tak vtipněě
![]()
![]()
A dovedete si představit, co bysme tu asi řekli do mluvítka (u nás na chíře je zvonek - telefon)… „Manžel má na hlavě zvon…“. …
a předtím ještě před porodnicí přeskakoval bezpečností pásky, aby se dostal rychleji do porodnice. Nepochopil, že já je přeskakovat nebudu
jak pozorne
skoro jako ten muj, mam zlomeny kotnik, takze sadra, berle, jsem rada kdyz lezu a on mi rekne: nepojed s tim kosikem sem! ![]()
lehaje píše:Davdan píše:To mi něco těžce připomíná - takovou moji histroku z porodu. Manžel byl zrovna opilej (předčasnej porod) a taky do mluvítka v prodnici řekl, když se ptali,c ojakoje:" Já tady mám tooo těhotnou a my snad budeme rodit nebo co" a začal se strašně smátAlyss píše:Jako ještě že jsme to sundali, dalo by se s tím vůbec jet na pohotovost???Davdan píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
To zní tak vtipněě
![]()
![]()
a předtím ještě před porodnicí přeskakoval bezpečností pásky, aby se dostal rychleji do porodnice. Nepochopil, že já je přeskakovat nebudu
to teda nechápu, proč sis taky neposkočila ![]()
Honzuovka píše:lehaje píše:to teda nechápu, proč sis taky neposkočilaDavdan píše:To mi něco těžce připomíná - takovou moji histroku z porodu. Manžel byl zrovna opilej (předčasnej porod) a taky do mluvítka v prodnici řekl, když se ptali,c ojakoje:" Já tady mám tooo těhotnou a my snad budeme rodit nebo co" a začal se strašně smátAlyss píše:Jako ještě že jsme to sundali, dalo by se s tím vůbec jet na pohotovost???Davdan píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
To zní tak vtipněě
![]()
![]()
Výborná diskuse, se tady řechtám celou dobu a mám co dělat, abych toho mýho nevzbudila, jak to dusim do ruky ![]()
Muj manzel sezral wc blok domestos s domnenim ze jde o nejake kokino ( vytakl to z tasky s nakupem) . Pak zacal nadavat co to ted proboha delaji za hnusne sladkosti ![]()
Tak já dám taky pár k dobru-kdysi jsem měla 200litrové akvárko,vymazlené,přijdu domů a spolubydlící u něj sedí,špeka v hubě a měl tam nahozenej takovej malinkej prut a dělal že loví.Nebo:kamarádův bratr přišel domů tak nalitej,že si sednul na kufr co byl v pokoji a začal chcát,protože si myslel že je na záchodě
.Nebo:kamarád si v zimě pokaždé ráno jedním klíčem od auta nastartoval,pustil topení a dalším klíčem zamknul a nechal to vyhřát zatímco si dával doma kafe-jasně že si v tom nastartovaným autě zabouchnul i ty druhé klíče
a pak vylámal zámek protože se bál že se to auto nějak zadře až dojde benzín.Je toho hodně,ale to nejen u chlapů:kamarádova holka nějak nepochopila takové ty závěsné vůně do záchodu(myslim ty jak se zavěsí tou vůní do záchodu a jak to omývá voda tak to voní)a zavěsila to tim voňavým ven z mísy-nevim na jakém principu si myslela že to funguje
![]()
Janichka píše:
Muj manzel sezral wc blok domestos s domnenim ze jde o nejake kokino ( vytakl to z tasky s nakupem) . Pak zacal nadavat co to ted proboha delaji za hnusne sladkosti