Chlapi a jejich myšlení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
28.1.12 15:48

Můj manžel prošel skleněnou výlohou a vysklil celý krám. ..Prostě si nevšiml. 8o
Naštěstí si jen rozřízl koženou bundu a né hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.1.12 16:07

este som len na druhej strane a dobre sa bavim :lol:
davdan, super tema :palec: s tym zvonom,no koniec :mrgreen:

moj je tiez taky expert, ten kazdy chvilu pride nejako ublizeny :roll:

minule montoval nieco na strechu a nedotiahol. tak si siel dovnutra pre stolicku a polozil si ju na psiu budu- ta ma vsak sikmu strechu a na nej este pekne smyklavy umely travnik. zachvilu len pocujem zvonku rachot a muz vosiel zamysleny so slovami: nechapem, preco tam ta stolicka nedrzala :think: vsak kym som na nej nestal, tak sa ani nepohla. :zed: :mrgreen:

a ohorene obocie je klasika. ked ide zapalit kotol, tak tam pravdaze chrstne deci benzinu a potom hodi zapalky. a minule sa mu zdalo, ze sa nic nedeje, tak sa pozrel :! 8o a pravdaze prave vtedy vyslahol plamen.
prisiel cely cierny s ohorenym obocim, mihalnicami a holit sa tiez dlhsie nepotreboval. :lol:

alebo umyval fungl novy mixer a nenapadlo ho nic lepsie nez tu sekaciu hranu potlacit bruskom prstu. no, rozrezal si ho takmer na kost :roll:

takych historiek by bolo aj na dve knihy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
28.1.12 18:39

ja se snad uřehtam :lol: :lol: :lol: mam taky jedno jednkrat jel muj tedka manžel za mnou měli sme rande a jaksi se doma zapoměl navonat nenapadlo ho nic lepšího než se navonat s tou vonavkou co je v autě.Navoněl se pod paži ale jak to rozdělaval tak se mu teho vylílo trošku víc ..a když za mnou přijel tak s em si říkala proč tak smrdí a nejhorší na tom je že smrděl ještě druhej den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
28.1.12 18:56

Já jsem nedávno nachystala klukům před odjezdem mikiny. Manžel měl obléct staršího (3apůl r) já ještě lítala a balila plínky a pod. On na mě volá,že ta mikina je Erikovi malá,že potřebuje novou. No a hádejte co mu oblíkl? Tu Adámkovu (9měs) Takže narval kluka vo nosí 116 do vel 80. Nechápu jak to dokázal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
28.1.12 18:59
LuckaPt píše:
Já jsem nedávno nachystala klukům před odjezdem mikiny. Manžel měl obléct staršího (3apůl r) já ještě lítala a balila plínky a pod. On na mě volá,že ta mikina je Erikovi malá,že potřebuje novou. No a hádejte co mu oblíkl? Tu Adámkovu (9měs) Takže narval kluka vo nosí 116 do vel 80. Nechápu jak to dokázal.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
28.1.12 19:10

Víte co? Vsadila bych se,že kdyby jste to dali přečíst chlapům tak minimálně polovina vyzkouší jestli se jim zvon přicucne na hlavu a další polovina ten zbytek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
28.1.12 19:14

No k tý náměsičnosti mám taky příspěvek. Tentokrát jsem byla aktérem já. Dělala jsem jako operátorka v jedný telekomunikační firmě a řešila jsem s nějakou paní x dní přečíslování nějakýho čísla, který se prostě ne a ne udělat. Jeli jsme o víkendu s mužem na vandr a já ho prý v noci vzbudila a řikám mu, Lůdi dobrý, paní to má přečíslování, už jí nemusíš volat, já jí volala :mrgreen: . Lehla jsem si a spala dál. Já si ztoho nic nepamatuju, jen že jsem mu řikala něco děsně důležitýho a on mě vůbec nebral vážně, tak vim, že jsem na něj byla naštvaná. :mrgreen:
No a taky jsem jednou byla náměsíčná doma. Vzala jsem si na sebe deku a odcházela jsem pryč z bytu. Muž se vzbudila jen mi řekl, jak ko kam jdu, jestli se stěhuju :lol: . To mě vrbudilo, tak jsem šla zas do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
28.1.12 19:17

a blbý nejsou jen chlapi. To jsem takhle loni připravovala něco našim děckám na tábor. Chtěla jsem opálit papír velikosti A1. Nenapadlo mě nic lepšího, než si ho srolovat do roličky a zapálit, to jste měli vidět, jak to rychle sežehlo. a tím že to bylo velký, tak oheň byl taky sakra velkej. Celý dvě hodiny jsem měla co uklízet a větrat, aby muž nepoznal, co jsem to vyváděla. A to můžu mluvit o štěstí, že jsem nezpanikařila, jinak bysme snad vyhořeli. Do teď to muž neví a říkat mu to nemíním. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
28.1.12 19:33

Super téma, taky se perfektně bavím :lol:.. Já když jsem byla ještě náctiletá, tak mě napadlo co se stane když strčim prst do sešívačky a scvaknu a hádejte co se stalo- sponka procvakla prst jako papír a pod kůží se normálně zavřela :mrgreen: , no viděla jsem všechny svatý a šlo to dost blbě vyndat :) … vyzkoušet se musí všechno, jinak nám to nedá spát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
28.1.12 19:53
PitbulLenka píše:
Super téma, taky se perfektně bavím :lol:.. Já když jsem byla ještě náctiletá, tak mě napadlo co se stane když strčim prst do sešívačky a scvaknu a hádejte co se stalo- sponka procvakla prst jako papír a pod kůží se normálně zavřela :mrgreen: , no viděla jsem všechny svatý a šlo to dost blbě vyndat :) … vyzkoušet se musí všechno, jinak nám to nedá spát ;)

Tak tohle mě taky napadlo, ale „náct“ mi ještě nebylo :mrgreen:

A jednou mě napadlo chytit ségru za nohu a rychle s ní trhnout…Myslela jsem si ,že se za mnou sklouzne po podlaze :lol: Chudák hodila takový záda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
28.1.12 20:13
verciceek píše:
holky, taky napíšu něco o svém taťkovi.
Můj tatík chodí každý týden nakupovat do kauflandu a vždycky si dá peněženku za opasek dozadu :roll: . Prostě aby ji prý neměl narvanou v kapse od džín, jak většina chlapů.
Jenže jednou ho v kaufu chytlo hrozné sraní. Už to prý nemohl vydržet, tak odstavil vozík k regálu a pádil na wc. Úplně samozřejmě zapomněl na penženku, kterou má vzadu za opaskem a hádejte co se stalo?! Jak stáhnul kalhoty, peněženka se mu uvolnila, spadla do mísy a taťka - jak se mu chtělo strašně srát - to vůbec neslyšel !!! a posral si celou peněženku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..když bylo po akci, tak vtom mu došlo, že kde má vlastně peněženku??? Vstal z prkna, hledí do wc a prý viděl jenom špičku peněženky v těch hovnách :mrgreen: …dobré, kdyby se to stalo doma, tak v poho…ale co mohl dělat v tom kaufu,že?…musel přece zaplatit nákup! Peněženku prý z těch hoven vytáhl a šel jí umýt no…Naštěstí tam nikdo nebyl, protože to by teprv byl trapas!! Dodnes nechápu jak mohl těma po.ranýma penězma zaplatit :lol: …Jako já to neumím tak dobře a barvitě popsat, ale jak on to vždycky popisuje, tak jdem všichni do kolen :lol:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
28.1.12 20:18
hellokitty28 píše:
verciceek píše:
holky, taky napíšu něco o svém taťkovi.
Můj tatík chodí každý týden nakupovat do kauflandu a vždycky si dá peněženku za opasek dozadu :roll: . Prostě aby ji prý neměl narvanou v kapse od džín, jak většina chlapů.
Jenže jednou ho v kaufu chytlo hrozné sraní. Už to prý nemohl vydržet, tak odstavil vozík k regálu a pádil na wc. Úplně samozřejmě zapomněl na penženku, kterou má vzadu za opaskem a hádejte co se stalo?! Jak stáhnul kalhoty, peněženka se mu uvolnila, spadla do mísy a taťka - jak se mu chtělo strašně srát - to vůbec neslyšel !!! a posral si celou peněženku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..když bylo po akci, tak vtom mu došlo, že kde má vlastně peněženku??? Vstal z prkna, hledí do wc a prý viděl jenom špičku peněženky v těch hovnách :mrgreen: …dobré, kdyby se to stalo doma, tak v poho…ale co mohl dělat v tom kaufu,že?…musel přece zaplatit nákup! Peněženku prý z těch hoven vytáhl a šel jí umýt no…Naštěstí tam nikdo nebyl, protože to by teprv byl trapas!! Dodnes nechápu jak mohl těma po.ranýma penězma zaplatit :lol: …Jako já to neumím tak dobře a barvitě popsat, ale jak on to vždycky popisuje, tak jdem všichni do kolen :lol:
:palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já se tu dneska snad umlátím smíchy, vedle řádí Bohunka P historkama a teď tohle , já už nemůžúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
28.1.12 20:30

Tak tohle se taky velice povedlo..Že si té velikosti nevšiml,mazec :lol: Fakt povedený!!!Jo,já si vzpomněla taky na jednu,ještě ze školy.praxe.Kouřila jsem s kámoškou na záchodě a tak jsme si povídali,co bychom dělali kdyby přišla mistrová..A já jí povídám,nooo tak přelezu s toho jednoho hajzlu na ten druhý.Byla nahoře díra,kterou by to šlo.Vyzkoušela jsem to.Stoupla jsem si na záchod a že na tu zed vyskočím a chytnu se tý zdi a přelezu.Jenže jak jsem vyskočila,tak ten záchod se celej pohnul a ta trubka co vedla s tý nádržky se urvala a jak bylo otevřené okno,tak to koukalo ven.Ježiš,to byla prdel.Zkusila jsem jí tam vrátit,aby to nešlo poznat..Poté jsme šli zpátky a pracoviště a po chvíli přišla mistrů,že hajzlík protýka at to jde někdo vytřít.Aniž by věděla kdo to byl,poslala tam zrovna tu,co tam semnou u toho byla :lol:

• Citovat
  • Upravit
SimčaFíla
28.1.12 20:31

Luci-to stěma mikinama je fakt povedený :)

• Citovat
  • Upravit
14020
28.1.12 20:53
marguaret píše:
Víte co? Vsadila bych se,že kdyby jste to dali přečíst chlapům tak minimálně polovina vyzkouší jestli se jim zvon přicucne na hlavu a další polovina ten zbytek :D
:pankac: :pankac: :pankac: 100% jo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky