Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Můj manžel prošel skleněnou výlohou a vysklil celý krám. ..Prostě si nevšiml. ![]()
Naštěstí si jen rozřízl koženou bundu a né hlavu.
este som len na druhej strane a dobre sa bavim ![]()
davdan, super tema
s tym zvonom,no koniec ![]()
moj je tiez taky expert, ten kazdy chvilu pride nejako ublizeny ![]()
minule montoval nieco na strechu a nedotiahol. tak si siel dovnutra pre stolicku a polozil si ju na psiu budu- ta ma vsak sikmu strechu a na nej este pekne smyklavy umely travnik. zachvilu len pocujem zvonku rachot a muz vosiel zamysleny so slovami: nechapem, preco tam ta stolicka nedrzala
vsak kym som na nej nestal, tak sa ani nepohla.
![]()
a ohorene obocie je klasika. ked ide zapalit kotol, tak tam pravdaze chrstne deci benzinu a potom hodi zapalky. a minule sa mu zdalo, ze sa nic nedeje, tak sa pozrel
a pravdaze prave vtedy vyslahol plamen.
prisiel cely cierny s ohorenym obocim, mihalnicami a holit sa tiez dlhsie nepotreboval. ![]()
alebo umyval fungl novy mixer a nenapadlo ho nic lepsie nez tu sekaciu hranu potlacit bruskom prstu. no, rozrezal si ho takmer na kost ![]()
takych historiek by bolo aj na dve knihy ![]()
ja se snad uřehtam
mam taky jedno jednkrat jel muj tedka manžel za mnou měli sme rande a jaksi se doma zapoměl navonat nenapadlo ho nic lepšího než se navonat s tou vonavkou co je v autě.Navoněl se pod paži ale jak to rozdělaval tak se mu teho vylílo trošku víc ..a když za mnou přijel tak s em si říkala proč tak smrdí a nejhorší na tom je že smrděl ještě druhej den
Já jsem nedávno nachystala klukům před odjezdem mikiny. Manžel měl obléct staršího (3apůl r) já ještě lítala a balila plínky a pod. On na mě volá,že ta mikina je Erikovi malá,že potřebuje novou. No a hádejte co mu oblíkl? Tu Adámkovu (9měs) Takže narval kluka vo nosí 116 do vel 80. Nechápu jak to dokázal.
LuckaPt píše:
Já jsem nedávno nachystala klukům před odjezdem mikiny. Manžel měl obléct staršího (3apůl r) já ještě lítala a balila plínky a pod. On na mě volá,že ta mikina je Erikovi malá,že potřebuje novou. No a hádejte co mu oblíkl? Tu Adámkovu (9měs) Takže narval kluka vo nosí 116 do vel 80. Nechápu jak to dokázal.
Víte co? Vsadila bych se,že kdyby jste to dali přečíst chlapům tak minimálně polovina vyzkouší jestli se jim zvon přicucne na hlavu a další polovina ten zbytek ![]()
No k tý náměsičnosti mám taky příspěvek. Tentokrát jsem byla aktérem já. Dělala jsem jako operátorka v jedný telekomunikační firmě a řešila jsem s nějakou paní x dní přečíslování nějakýho čísla, který se prostě ne a ne udělat. Jeli jsme o víkendu s mužem na vandr a já ho prý v noci vzbudila a řikám mu, Lůdi dobrý, paní to má přečíslování, už jí nemusíš volat, já jí volala
. Lehla jsem si a spala dál. Já si ztoho nic nepamatuju, jen že jsem mu řikala něco děsně důležitýho a on mě vůbec nebral vážně, tak vim, že jsem na něj byla naštvaná. ![]()
No a taky jsem jednou byla náměsíčná doma. Vzala jsem si na sebe deku a odcházela jsem pryč z bytu. Muž se vzbudila jen mi řekl, jak ko kam jdu, jestli se stěhuju
. To mě vrbudilo, tak jsem šla zas do postele.
a blbý nejsou jen chlapi. To jsem takhle loni připravovala něco našim děckám na tábor. Chtěla jsem opálit papír velikosti A1. Nenapadlo mě nic lepšího, než si ho srolovat do roličky a zapálit, to jste měli vidět, jak to rychle sežehlo. a tím že to bylo velký, tak oheň byl taky sakra velkej. Celý dvě hodiny jsem měla co uklízet a větrat, aby muž nepoznal, co jsem to vyváděla. A to můžu mluvit o štěstí, že jsem nezpanikařila, jinak bysme snad vyhořeli. Do teď to muž neví a říkat mu to nemíním. ![]()
Super téma, taky se perfektně bavím
.. Já když jsem byla ještě náctiletá, tak mě napadlo co se stane když strčim prst do sešívačky a scvaknu a hádejte co se stalo- sponka procvakla prst jako papír a pod kůží se normálně zavřela
, no viděla jsem všechny svatý a šlo to dost blbě vyndat
… vyzkoušet se musí všechno, jinak nám to nedá spát ![]()
PitbulLenka píše:
Super téma, taky se perfektně bavím.. Já když jsem byla ještě náctiletá, tak mě napadlo co se stane když strčim prst do sešívačky a scvaknu a hádejte co se stalo- sponka procvakla prst jako papír a pod kůží se normálně zavřela
, no viděla jsem všechny svatý a šlo to dost blbě vyndat
… vyzkoušet se musí všechno, jinak nám to nedá spát
Tak tohle mě taky napadlo, ale „náct“ mi ještě nebylo ![]()
A jednou mě napadlo chytit ségru za nohu a rychle s ní trhnout…Myslela jsem si ,že se za mnou sklouzne po podlaze
Chudák hodila takový záda ![]()
verciceek píše:
holky, taky napíšu něco o svém taťkovi.
Můj tatík chodí každý týden nakupovat do kauflandu a vždycky si dá peněženku za opasek dozadu. Prostě aby ji prý neměl narvanou v kapse od džín, jak většina chlapů.
Jenže jednou ho v kaufu chytlo hrozné sraní. Už to prý nemohl vydržet, tak odstavil vozík k regálu a pádil na wc. Úplně samozřejmě zapomněl na penženku, kterou má vzadu za opaskem a hádejte co se stalo?! Jak stáhnul kalhoty, peněženka se mu uvolnila, spadla do mísy a taťka - jak se mu chtělo strašně srát - to vůbec neslyšel !!! a posral si celou peněženku![]()
![]()
..když bylo po akci, tak vtom mu došlo, že kde má vlastně peněženku??? Vstal z prkna, hledí do wc a prý viděl jenom špičku peněženky v těch hovnách
…dobré, kdyby se to stalo doma, tak v poho…ale co mohl dělat v tom kaufu,že?…musel přece zaplatit nákup! Peněženku prý z těch hoven vytáhl a šel jí umýt no…Naštěstí tam nikdo nebyl, protože to by teprv byl trapas!! Dodnes nechápu jak mohl těma po.ranýma penězma zaplatit
…Jako já to neumím tak dobře a barvitě popsat, ale jak on to vždycky popisuje, tak jdem všichni do kolen
hellokitty28 píše:verciceek píše:
holky, taky napíšu něco o svém taťkovi.
Můj tatík chodí každý týden nakupovat do kauflandu a vždycky si dá peněženku za opasek dozadu. Prostě aby ji prý neměl narvanou v kapse od džín, jak většina chlapů.
Jenže jednou ho v kaufu chytlo hrozné sraní. Už to prý nemohl vydržet, tak odstavil vozík k regálu a pádil na wc. Úplně samozřejmě zapomněl na penženku, kterou má vzadu za opaskem a hádejte co se stalo?! Jak stáhnul kalhoty, peněženka se mu uvolnila, spadla do mísy a taťka - jak se mu chtělo strašně srát - to vůbec neslyšel !!! a posral si celou peněženku![]()
![]()
..když bylo po akci, tak vtom mu došlo, že kde má vlastně peněženku??? Vstal z prkna, hledí do wc a prý viděl jenom špičku peněženky v těch hovnách
…dobré, kdyby se to stalo doma, tak v poho…ale co mohl dělat v tom kaufu,že?…musel přece zaplatit nákup! Peněženku prý z těch hoven vytáhl a šel jí umýt no…Naštěstí tam nikdo nebyl, protože to by teprv byl trapas!! Dodnes nechápu jak mohl těma po.ranýma penězma zaplatit
…Jako já to neumím tak dobře a barvitě popsat, ale jak on to vždycky popisuje, tak jdem všichni do kolen
Tak tohle se taky velice povedlo..Že si té velikosti nevšiml,mazec
Fakt povedený!!!Jo,já si vzpomněla taky na jednu,ještě ze školy.praxe.Kouřila jsem s kámoškou na záchodě a tak jsme si povídali,co bychom dělali kdyby přišla mistrová..A já jí povídám,nooo tak přelezu s toho jednoho hajzlu na ten druhý.Byla nahoře díra,kterou by to šlo.Vyzkoušela jsem to.Stoupla jsem si na záchod a že na tu zed vyskočím a chytnu se tý zdi a přelezu.Jenže jak jsem vyskočila,tak ten záchod se celej pohnul a ta trubka co vedla s tý nádržky se urvala a jak bylo otevřené okno,tak to koukalo ven.Ježiš,to byla prdel.Zkusila jsem jí tam vrátit,aby to nešlo poznat..Poté jsme šli zpátky a pracoviště a po chvíli přišla mistrů,že hajzlík protýka at to jde někdo vytřít.Aniž by věděla kdo to byl,poslala tam zrovna tu,co tam semnou u toho byla ![]()
marguaret píše:
Víte co? Vsadila bych se,že kdyby jste to dali přečíst chlapům tak minimálně polovina vyzkouší jestli se jim zvon přicucne na hlavu a další polovina ten zbytek