Chlapi a jejich myšlení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
358
28.1.12 21:01

holky super téma… :mrgreen: my jsme měli jednou rodinnou oslavu, a všichni už teda přiopilí, že… strejda I. a strejda II. hráli páku, jeden tomu druhému u toho nějak zkřivil prst nebo co no a ten strejda I. začal teda vyvádět, že má zlomený prst, tak se do toho vložil můj taťka a tvrdil, že zlomený být určo nemůže, tak zašel za tím strejdou II., ať mu teda ukáže, jak přesně to udělal :zed: pořád je vidím, jak taťka a strejda I. sedí na schodech, oba si ruku chladili v kýblu v ledové vodě a strejda pořád, že to mají zlomené a taťka pořád, že určitě nemají, že to nejde jen tak zlomit prst… :nevim: :lol: no a jak to dopadlo.. zlomené to samozdřejmě měli, strejda jel na pohotovost ještě v noci a prst má v pořádku, taťka jel až ráno (pořád totiž tvrdil, že zlomené to nemá, ale ráno už to bolestí nevdržel) a v nemocnici byl už nějaký jiný mladý doktor a taťka má dodneška prs úplně křivý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
28.1.12 21:04

Dobrý :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
14020
28.1.12 21:50

:pankac: když jeden tak i druhý :roll: , jako malé děcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.1.12 22:10

Jako děti jsme v horské chatě skákaly z okna do sněhu z prvního patra.Když na to přišli naši otcové,tak hned že to zkusí také.Můj táta,že skočí z jiného okna,kde to bylo ještě výš.Pak jsme ho pěkně dlouho vyhrabávali,protože tam zapadl,až po hlavu.No a jeden strejda,že se taky předvede.Napadlo ho,že nebude skákat tam,co všichni,že skočí šikmo.Jenže až když skočil,tak mu došlo,že tam pod sněhem je kamenný plot a si zlomil nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
28.1.12 22:10

Holky, díky, já se teď nasmála jako už dávno ne :mrgreen: , všechny story super, ale úvodní zvon na hlavě teda vede :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.1.12 22:15

Kamaráda po jedné alkoholové noci našli rodiče spát u dveří na rohožce.Je dobře vychován,takže byl svlečený a své oblečení měl na botníku úhledně vyrovnané do komínku. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.1.12 22:17
babababa píše:
Kamaráda po jedné alkoholové noci našli rodiče spát u dveří na rohožce.Je dobře vychován,takže byl svlečený a své oblečení měl na botníku úhledně vyrovnané do komínku. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

mu brasin v opilosti zazvonil na sousedy a ty zvonili na maminu ze si asi spletl byt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.1.12 22:31
LUaPE píše:
babababa píše:
Kamaráda po jedné alkoholové noci našli rodiče spát u dveří na rohožce.Je dobře vychován,takže byl svlečený a své oblečení měl na botníku úhledně vyrovnané do komínku. :potlesk: :potlesk: :potlesk:
mu brasin v opilosti zazvonil na sousedy a ty zvonili na maminu ze si asi spletl byt :D

Alkoholem opojená sousedka se jednou dobývala domů a nakonec začala křičet na manžela,že jí nechce pustit domů.Ona si popletla barák a bušila u sousedů.Manžel to celou dobu sledoval z okna a náramně se bavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
28.1.12 23:04
babababa píše:
LUaPE píše:
babababa píše:
mu brasin v opilosti zazvonil na sousedy a ty zvonili na maminu ze si asi spletl byt :D
Alkoholem opojená sousedka se jednou dobývala domů a nakonec začala křičet na manžela,že jí nechce pustit domů.Ona si popletla barák a bušila u sousedů.Manžel to celou dobu sledoval z okna a náramně se bavil.

Ježkovy a pak druhej den když vystřízlivěla to musel bejt trapááás! Já bych se styděla vylízt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
28.1.12 23:38

Tak teď jsem si vzpoměla, jak brácha od mé kamarádky jí volal, že konečně našli ženicha pro jejich čivavu Betynku a že si pro něj jeli a dovezli ho dom a napřed se očichávali a pak hr po hodince byli v sobě a brácha kamarádky se vyděsil, že už jsou v sobě nějak dlouho a tak je chudáky pejsky dal do bedýnky a jel s nima na veterinu a tam mu veterinář nadal, že je ruší při psím milování, že u psů trvá dlouho než se rozpojí. Tak je zase dal do bedýnky a odvezl zpátky dom. Tomu jsem se tenkrát tááák nasmála. :mrgreen: :lol: Chudáci pejsci, ale byly z toho dvě štěňátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
28.1.12 23:47

tak můj manžel navštívil předevčírem po velmi dlouhé době místní hospodu, výjimečně se tam sešla nějaká početná kapela. Potkali jsme se až doma po mé odpolední a když už mi chtěl počtvrté líčit, jak to tam bylo super a já ho poslala jemným způsobem do háje, prohlásil: i tu radost si musím sdílet sám. Urazil se, vyžral ledničku a šel si ustlat do obýváku.Chudáček můj malý, ubohý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
29.1.12 11:01
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
14020
29.1.12 22:08
Andris píše:
Tak teď jsem si vzpoměla, jak brácha od mé kamarádky jí volal, že konečně našli ženicha pro jejich čivavu Betynku a že si pro něj jeli a dovezli ho dom a napřed se očichávali a pak hr po hodince byli v sobě a brácha kamarádky se vyděsil, že už jsou v sobě nějak dlouho a tak je chudáky pejsky dal do bedýnky a jel s nima na veterinu a tam mu veterinář nadal, že je ruší při psím milování, že u psů trvá dlouho než se rozpojí. Tak je zase dal do bedýnky a odvezl zpátky dom. Tomu jsem se tenkrát tááák nasmála. :mrgreen: :lol: Chudáci pejsci, ale byly z toho dvě štěňátka.

chudáci, konečně so mohli pořádně vrznout a on jim to chtěl tak překazit. Být prem tak ho kousnu do koulí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
29.1.12 22:08

psem jsem chtěla napsat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
29.1.12 22:23

Nedopřál jim vůbec intimčo.