Chlapi a jejich myšlení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50122
28.1.12 12:37
Izz píše:
To je fakt stará diskuze, ale já se u ní válela smíchy…a dokonce to kolovalo pak po mailech (the best výběr) a DOKONCE taky nějaký příběhy četl Mareš na evropě 2…doporučuju, prčahttp://forum.living.cz/viewtopic.php?…

Tak tohle jsem už kdysi četla :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
28.1.12 12:41
To mi připomíná opět mého bráchu, který udělal to samé, když byl ještě na základce. Zůstalo mu kolem držky pěkně velké fialové kolo. Máme to dokonce i zdokumentované, pač druhý den se fotil se třídou :D
julniki píše:
Já teda očividně nejsem chlap ale takové blbosti mě taky občas napadají… Teď už teda většinou odolám ale kdysi,… S tím zvonem mi připomnělo co jsem vyvedla… Přisála jsem si hrnek na pusu, tak že sem z ní vysála vzduch a už si nepamatuju jak dlouho jsem ji měla na sobě ale když jsem ho sundala tak taková podlitina na celé bradě s toho nedostatku vzduchu nebo jak to vůbec vzniká :mrgreen: A ona ta mrcha nezmizela snad půl dne a jela jsem s tím i do školy :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
28.1.12 12:41

Ahojky holky :) To neni možný,co se Vám a Vašim blízkým dějě :) Já se asi pose.. smíchy :) Taky dobrý,že se tahle diskuze načla včera a takhle pěkně se to rozjelo.Fakt dobrý téma.Nemůžu si pomoct,ale to s tím zvonem je stejnak nej,nej :)
Taky jsem si vzpomněla na jednu,ale to už je strááášně dávno.Jednou u nás spal bratránek.Já s maminou a tatkou jsme koukali na telku,máme rodiný dům a v obýváku krb.Bylo už pozdě večer,když bratránek vylezl s postele a šel čurat.Asi byl naměsíčný nebo co,ale prošel kolem nás a namířil si to přímo do otevřeného krbu.Koukali jsme na něj,co jako dělá a on vytáhl toho malinkýho pindíka a začal do něj čurat.To byla taková rychlost,že jsme ho v tom čurání nemohli vyrušit a dovést na záchod.To by neschytal jen krb,ale skoro celý barák než by tam došel.Tak si malej ulevil a šel zas v klidu hajat :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
50122
28.1.12 12:43
SimčaFíla píše:
Ahojky holky :) To neni možný,co se Vám a Vašim blízkým dějě :) Já se asi pose.. smíchy :) Taky dobrý,že se tahle diskuze načla včera a takhle pěkně se to rozjelo.Fakt dobrý téma.Nemůžu si pomoct,ale to s tím zvonem je stejnak nej,nej :)
Taky jsem si vzpomněla na jednu,ale to už je strááášně dávno.Jednou u nás spal bratránek.Já s maminou a tatkou jsme koukali na telku,máme rodiný dům a v obýváku krb.Bylo už pozdě večer,když bratránek vylezl s postele a šel čurat.Asi byl naměsíčný nebo co,ale prošel kolem nás a namířil si to přímo do otevřeného krbu.Koukali jsme na něj,co jako dělá a on vytáhl toho malinkýho pindíka a začal do něj čurat.To byla taková rychlost,že jsme ho v tom čurání nemohli vyrušit a dovést na záchod.To by neschytal jen krb,ale skoro celý barák než by tam došel.Tak si malej ulevil a šel zas v klidu hajat :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
28.1.12 12:54

Holky kdyz uz jsme u te namesicnosti tak vam napisu co se mi stalo.Delala jsem na vysoke skole za barem.Kazdy rok tam bylo miss agro to pro nas znamenalo treba 3tis lidi,porad fronta..proste mazec! Tak sjem si ten svuj den odpracovala a sla jsem spat,pamatuju si ze se mi zdalo ze mam strasnou frontu na hamburgry..Z niceho nic jsem vstala (vypravel mi to pritel)bezela jsem do kuchyne a vzala dve obrovske pulky chleba,do nej kydla kecup a hortici,salam a pripleskla jsem to k sobe a bezela s tim obrovskym chlebem do pokoje a koukam a rikam kde jsou? oni nepockali? ja jim udelala to jidlo! a on se na mne podival a rika tak si to spapej a pojd spat :lol: tak jsem to prej snedla a sla si lehnout.Rano jsem se probudila a bylo mi strasne spatne! ten chleba byl prej obrovskej! :mrgreen: pak si ze mne tyden delal srandu,vzdycky pred spanim otevrel lednicku a rika tamhle mame polivku muzes ji v noci strelit za dvacku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
28.1.12 12:56
Jak koukám na ten maras v mikrovlnce, vzpomněla jsem si, jak mě mamka pověřila, abych uvařila Salko v plechovce na karamel. Samozřejmě jsem to blb dala na plné kule a šla si sednout k PC. Cca za hodinu se vyvařila voda - to byla jba! :D Karamel všude po kuchyni… začala jsem se zoufale smát. Rychle jsem drhla všechno včetně zdí, aby na to nikdo nepřišel. Stihla jsem všechno, krom předložky v kuchyni, kterou jsem dala na balkón s tím, že ji vydrhnu druhý den. Když ji mamka našla, řvala, které hoado ožralé to zg*calo a já se svíjela pod peřinou :D
Andris píše:
Můj zase před 3 týdnama si dodělával v mikrovlnce vajíčka ve skořápce, to byla rana jak z děla. Nechápu. Ale s ním je to stále něco.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
28.1.12 13:00
Hlaváčci píše:
Jak koukám na ten maras v mikrovlnce, vzpomněla jsem si, jak mě mamka pověřila, abych uvařila Salko v plechovce na karamel. Samozřejmě jsem to blb dala na plné kule a šla si sednout k PC. Cca za hodinu se vyvařila voda - to byla jba! :D Karamel všude po kuchyni… začala jsem se zoufale smát. Rychle jsem drhla všechno včetně zdí, aby na to nikdo nepřišel. Stihla jsem všechno, krom předložky v kuchyni, kterou jsem dala na balkón s tím, že ji vydrhnu druhý den. Když ji mamka našla, řvala, které hoado ožralé to zg*calo a já se svíjela pod peřinou :D
Andris píše:
Můj zase před 3 týdnama si dodělával v mikrovlnce vajíčka ve skořápce, to byla rana jak z děla. Nechápu. Ale s ním je to stále něco.

ja takhle jednou chytla kecup v umele lahvi.Chybelo vicko to jsem nevedela :lol: proste sjem nekoukala a zacala jsem s nim trepat na vsechny strany :lol: bylo to vsude po zdech na zemi..fakt sila! mamka mi rekla ze nejsem normalni :mrgreen: tak sjme se rafly..ja ji rekla ze mi neprijde normalni rvat vicka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.1.12 13:00
jaja84 píše:
Holky kdyz uz jsme u te namesicnosti tak vam napisu co se mi stalo.Delala jsem na vysoke skole za barem.Kazdy rok tam bylo miss agro to pro nas znamenalo treba 3tis lidi,porad fronta..proste mazec! Tak sjem si ten svuj den odpracovala a sla jsem spat,pamatuju si ze se mi zdalo ze mam strasnou frontu na hamburgry..Z niceho nic jsem vstala (vypravel mi to pritel)bezela jsem do kuchyne a vzala dve obrovske pulky chleba,do nej kydla kecup a hortici,salam a pripleskla jsem to k sobe a bezela s tim obrovskym chlebem do pokoje a koukam a rikam kde jsou? oni nepockali? ja jim udelala to jidlo! a on se na mne podival a rika tak si to spapej a pojd spat :lol: tak jsem to prej snedla a sla si lehnout.Rano jsem se probudila a bylo mi strasne spatne! ten chleba byl prej obrovskej! :mrgreen: pak si ze mne tyden delal srandu,vzdycky pred spanim otevrel lednicku a rika tamhle mame polivku muzes ji v noci strelit za dvacku :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nemoc z povolani :D pritel ma autodopravu… ze spani na me rval: kde mam klice! jaky klice? od liazky! a takhle se se mnou normalne bavil asi tri minuty a spal u toho :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
28.1.12 13:03
LUaPE píše:
jaja84 píše:
Holky kdyz uz jsme u te namesicnosti tak vam napisu co se mi stalo.Delala jsem na vysoke skole za barem.Kazdy rok tam bylo miss agro to pro nas znamenalo treba 3tis lidi,porad fronta..proste mazec! Tak sjem si ten svuj den odpracovala a sla jsem spat,pamatuju si ze se mi zdalo ze mam strasnou frontu na hamburgry..Z niceho nic jsem vstala (vypravel mi to pritel)bezela jsem do kuchyne a vzala dve obrovske pulky chleba,do nej kydla kecup a hortici,salam a pripleskla jsem to k sobe a bezela s tim obrovskym chlebem do pokoje a koukam a rikam kde jsou? oni nepockali? ja jim udelala to jidlo! a on se na mne podival a rika tak si to spapej a pojd spat :lol: tak jsem to prej snedla a sla si lehnout.Rano jsem se probudila a bylo mi strasne spatne! ten chleba byl prej obrovskej! :mrgreen: pak si ze mne tyden delal srandu,vzdycky pred spanim otevrel lednicku a rika tamhle mame polivku muzes ji v noci strelit za dvacku :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nemoc z povolani :D pritel ma autodopravu… ze spani na me rval: kde mam klice! jaky klice? od liazky! a takhle se se mnou normalne bavil asi tri minuty a spal u toho :lol:
:lol: :lol: to se obcas stane :mrgreen: a jeste jednou jsem byla namesicna kdyz sjem byla mala a mamka zehlila a ja vstala a sla jsem za ni a rikam ji jeste ty kyticky :mrgreen: tak se na mne podivala at jdu curat tak jsem sla a sla jsem spat :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
28.1.12 13:03
Neeeeee :D :D :D
Janichka píše:
Muj manzel sezral wc blok domestos s domnenim ze jde o nejake kokino ( vytakl to z tasky s nakupem) . Pak zacal nadavat co to ted proboha delaji za hnusne sladkosti :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
28.1.12 13:04
LUaPE píše:
jaja84 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nemoc z povolani :D pritel ma autodopravu… ze spani na me rval: kde mam klice! jaky klice? od liazky! a takhle se se mnou normalne bavil asi tri minuty a spal u toho :lol:

A na mě mluvil kdysi chlap ze spaní a říkal mi něco o fakturách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792

jinak se od vcera snazim prijit na to co kdy udelal muj chlap,ale na nic si nemuzu vzpomenout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
jaja84 píše:
Hlaváčci píše:
Andris píše:
ja takhle jednou chytla kecup v umele lahvi.Chybelo vicko to jsem nevedela :lol: proste sjem nekoukala a zacala jsem s nim trepat na vsechny strany :lol: bylo to vsude po zdech na zemi..fakt sila! mamka mi rekla ze nejsem normalni :mrgreen: tak sjme se rafly..ja ji rekla ze mi neprijde normalni rvat vicka :lol:
:D jak sem furt pisete tak me porad neco napada to je des :mrgreen: petr zadelavam otvor kudy vedl odfuk z digestore a zadelaval to takovou tou zlutou penou. ta tuba uz byla nejaka stara ci co a nejak mu praskla a zadelal tim podlahu, dvere a kuchyn.linku, to byste neverily jak rychle to tvrdne :D jsem cely to cely den odskrabavala nozem :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
28.1.12 13:05
Hlaváčci píše:
Andris píše:

Tak jednou jsem vařila ještě u rodičů vejce ve vodě na vařiči a šla jsem čumět do obýváku na TV. Když jsem tam asi za půl hodinky přišla, tak voda byla vyvařená a vajíčka se rozprskla po celých dlaždicích nad linkou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
28.1.12 13:12
radost, co? :D
MUFICE píše:
Hlaváčci píše:
Andris píše:
Tak jednou jsem vařila ještě u rodičů vejce ve vodě na vařiči a šla jsem čumět do obýváku na TV. Když jsem tam asi za půl hodinky přišla, tak voda byla vyvařená a vajíčka se rozprskla po celých dlaždicích nad linkou :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí