Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ester13 píše:
Jo a můj? To nebyl nápad či zkrat, ale jednoho dne v kotelně kýchl, praštíl se o trubku a jak spadl, rozsekl si hlavu a způsobil otřes mozku
ten mu si za jeden den, dvakrat rozbil hubu a to tak ze sedel na koleckove zidly u pc, nohy si tam na stul a ak se hctel prisoupnout tak mu ujela prdel a zustal lezet na zemi… dvakrat zasebou!!! ![]()
Ester13 píše:jaja84 píše:Já umřúúúúúúúúú
holky myho brachu jednou pri luxovani napadlo ze si ho zkusi vyluxovattak ho tam strcil a zacal srasne rvat at to okamzite vypnu
nemohl ho dostat ven jak to salo,prej to strasne bolelo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LUaPE píše:Ester13 píše:ten mu si za jeden den, dvakrat rozbil hubu a to tak ze sedel na koleckove zidly u pc, nohy si tam na stul a ak se hctel prisoupnout tak mu ujela prdel a zustal lezet na zemi… dvakrat zasebou!!!
Jo a můj? To nebyl nápad či zkrat, ale jednoho dne v kotelně kýchl, praštíl se o trubku a jak spadl, rozsekl si hlavu a způsobil otřes mozku
Božééé
![]()
Ester13 píše:LUaPE píše:BožéééEster13 píše:ten mu si za jeden den, dvakrat rozbil hubu a to tak ze sedel na koleckove zidly u pc, nohy si tam na stul a ak se hctel prisoupnout tak mu ujela prdel a zustal lezet na zemi… dvakrat zasebou!!!
Jo a můj? To nebyl nápad či zkrat, ale jednoho dne v kotelně kýchl, praštíl se o trubku a jak spadl, rozsekl si hlavu a způsobil otřes mozku![]()
![]()
![]()
a nakonec jsem jeste dostala vynadano ze mu nadavam ![]()
papavlinka33 píše:On za to nemůže, je to ještě pubošHonzuovka píše:jsem to přečetla chlapovi a málem se počůral smíchy
Zrovna dneska mi mamka vyprávěla, jak sledovala z okna bráchu. Dnes se rozhodl, že si umyje auto než pojede na nějakou kalbu. Vůbec mu nedošlo, že mrzne. Vzal hadici a začal auto šplíchat vodou. No tak si akorát udělal z auta ledovou kostku a hrozně se tomu divil. Ale problém byl v tom, že mu zamrzly zámky. Velmi chytře měl rozmrazovací spray v kufru onoho auta. Tak se rozhodl, že si veme horkovzdušnou pistoli a zámek nahřeje. Zámek nahříval tak dlouho, až se mu ten plast rozpustil. Normální člověk by toho asi nechal a byl by fest naštvanej, ale on se rozhodl, že na to šel si blbě, tak to zkusí zadních dveří. Tak má na autě roztátý táhnoucí se plastový fleky po celých dveřích až dolu. Tak že to prej zkusí na druhé straně. Ale jinak. Vzal si horkou vodu a otíral to houbičkou. V tu dobu přijížděl náš taťka, on jak se ohlédl, tak mu přimrzla houbička k autu. Takže zbývá poslední zámek a dveře od kufru. Nedal si říct a tentokrát na to šel silou, že to prej prostě musí jít. Skončil na zemi a zámek s klikou v ruce. Mamka chcípala za oknem smíchy a nakonec šel brácha poprosit mamku, jestli by mu nepůjčila auto, že se do svýho nemůže dostat. A jenom proto že je jelito a musel si v mrazu auto umýt (naštěstí má srajdu asi za dvacku, takže nic moc škoda).
LUaPE píše:Ester13 píše:a nakonec jsem jeste dostala vynadano ze mu nadavamLUaPE píše:BožéééEster13 píše:ten mu si za jeden den, dvakrat rozbil hubu a to tak ze sedel na koleckove zidly u pc, nohy si tam na stul a ak se hctel prisoupnout tak mu ujela prdel a zustal lezet na zemi… dvakrat zasebou!!!
Jo a můj? To nebyl nápad či zkrat, ale jednoho dne v kotelně kýchl, praštíl se o trubku a jak spadl, rozsekl si hlavu a způsobil otřes mozku![]()
![]()
![]()
To je klasika ![]()
LUaPE píše:Ester13 píše:ten mu si za jeden den, dvakrat rozbil hubu a to tak ze sedel na koleckove zidly u pc, nohy si tam na stul a ak se hctel prisoupnout tak mu ujela prdel a zustal lezet na zemi… dvakrat zasebou!!!
![]()
Musím si držet ruku na puse, abych si nevzbudila dítě ![]()
to není možný
Se nepoučil z předchozího nezdaru?
Můj zase před 3 týdnama si dodělával v mikrovlnce vajíčka ve skořápce, to byla rana jak z děla. Nechápu. Ale s ním je to stále něco.
řikala mi kámoška, že jeli nějací chlapi ožralí z hospody na kole, jeden řídil a druhej seděl na trubce, jeli z nějakýho prudkýho kopce a dole byl kruhovej objezd, prý by to neubrzdili tak je napadlo že ho párkrát obkrouží a to je mělo zbrzdit, no nezbrzdílo a ten co seděl na trubce skončil se zašitým pytlíkem na pohotovosti.
Honzuovka píše:LUaPE píše:to není možnýEster13 píše:ten mu si za jeden den, dvakrat rozbil hubu a to tak ze sedel na koleckove zidly u pc, nohy si tam na stul a ak se hctel prisoupnout tak mu ujela prdel a zustal lezet na zemi… dvakrat zasebou!!!
Jo a můj? To nebyl nápad či zkrat, ale jednoho dne v kotelně kýchl, praštíl se o trubku a jak spadl, rozsekl si hlavu a způsobil otřes mozkuSe nepoučil z předchozího nezdaru?
ne, on je prece frajer ze jo… ![]()
papavlinka33 píše: řikala mi kámoška, že jeli nějací chlapi ožralí z hospody na kole, jeden řídil a druhej seděl na trubce, jeli z nějakýho prudkýho kopce a dole byl kruhovej objezd, prý by to neubrzdili tak je napadlo že ho párkrát obkrouží a to je mělo zbrzdit, no nezbrzdílo a ten co seděl na trubce skončil se zašitým pytlíkem na pohotovosti.
Jo taky pobavím
Můj kamarád jel na dovolenou a pověřil otce, ať mu zaleje květiny. No a když se vrátil, tak si říkal, proč jsou všechna umělá kvítka v předsíni tak mokrá. Ten blb zalíval i umělá kvítka, tak to mě dostalo
Ani nepozná umělou květinu ![]()