Chlapi a jejich myšlení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nicolink
25.7.14 22:16

@mejdylko tak samo to máme my u nás…já si můžu říkat co chci a on to prostě nevnímá :mrgreen: většinu věcí co po něm chci si stejně nakonec udělám sama…ale je to hodnej chlap a skvělej táta… ono to nejde s něma ani bez nich :lol:

• Citovat
  • Upravit
3509
25.7.14 22:18

@mejdylko :mrgreen: do pulnoci tvl, tak to bych se svlikla, a se slovy to nikam chodit nemusim, bych zustala napucena doma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
25.7.14 22:20

@Nicolink tak to je jasný, on je taky jinak super.. ale tímhle mě teď tak namíchnul. Kdyby nebyl v práci, tak ho to nechám přebrat, protože to byl opravdu zážitek. Jsem kolem těch brambor chodila a řikám si: To není možný, že to furt tak smrdí, vždyť to včera přebíral. A pak odhrnu ty vrchní a zvedl se mi kýbl. :pocitac: on přinese 10 kilo brambor, když ví, že to nemáme kde uskladnit a nesníme to a pak to dopadne tak, že stejně půlku vyhodím, protože to hnije. :roll: no co si sama neudělám, to nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
25.7.14 22:22

@Pincenza tak to já si tím nenechám kazit večer a prostě jdu. A mezi dveřma mu řeknu: Tak pa zítra. :lol: Druhej den sice prudí, že jsem přišla ve 4 ráno, ale má smůlu. Na mě tohle neplatí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
25.7.14 22:24

@mejdylko :mrgreen: :mrgreen: to mi připomíná jak mojeho vždycky nabalí rodiče jablkama a nevím čím a já to hodím dycky do špajzky s tím, že at si to sní a pak si říkám " kde se tu furt ku*va berou ty mušky? " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7332
25.7.14 22:24
:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
25.7.14 22:26

A co se týče mejdanů s holkama tak ty zásadně oznamuji :mrgreen: tomu mýmu to nijak nevadí…tím že je starší, má radši svůj klid :mrgreen: :mrgreen: ale není to žádný dědek to zas na upřesnění :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11370
25.7.14 22:26

@Nicolink no já se divim, že nám ty brambory nezačly pochodovat po bytě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
25.7.14 22:28

@Nicolink víš co, kdybych to vymetala každej víkend.. ale já jdu opravdu jednou za 2-3 měsíce a musím na to dlouho šetřit :roll: ale on to spíš myslí v srandě a trochu žárlí. Prostě mě popichuje, scénu mi ještě neudělal. Jen má ty svoje hemzy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
25.7.14 22:28

@mejdylko :mrgreen: :lol: :lol: nám ty jablka pochodovaly po špajzce :lol:

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
25.7.14 22:30

@mejdylko znám takové typy a znám i holky co kvůli tomu přestaly chodit s kamarádkama…já osobně bych nepřestala…nejsem typ co sd nechá ovlivnovat chlapem :) nikdy nedávám najevo, že on je ten nejdůležitější na světě :mrgreen: chlap musí být pořád napjatý, jak si je ženskou moc jistý tak jde láska do háje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11370
25.7.14 22:33

@Nicolink no tak to já dělám stejně.. :D ano děláme kompromisy, ale v tomhle neustupuji. Když bych nevyrazila občas s holkama ven, tak by mi asi hráblo a on to ví. Dokud jsem nebyla těhotná, tak jsem vymetala každou pařbu a prostě to občas potřebuju. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
25.7.14 22:37

@mejdylko to sme na tom uplně stejně…než se narodila malá tak jsem chodila snad každý pátek…tedka chodím tak jednou za 3 týdny a už to není ono :lol: protože ráno vstáváš a jsi jak mumie :lol: nojono mladý časy jsou v háji :mrgreen: ale mýmu to naštěstí fakt nevadí a ještě se o ni ráno postará takže pohoda :)

• Citovat
  • Upravit
294
25.7.14 23:27

@mejdylko nebo do půlnoci druhého dne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
26.7.14 21:55

A já si myslela, že za to může povolání ÍTý, ale ono je to asi u všech penisáků :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí