Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mejdylko
do pulnoci tvl, tak to bych se svlikla, a se slovy to nikam chodit nemusim, bych zustala napucena doma. ![]()
@Nicolink tak to je jasný, on je taky jinak super.. ale tímhle mě teď tak namíchnul. Kdyby nebyl v práci, tak ho to nechám přebrat, protože to byl opravdu zážitek. Jsem kolem těch brambor chodila a řikám si: To není možný, že to furt tak smrdí, vždyť to včera přebíral. A pak odhrnu ty vrchní a zvedl se mi kýbl.
on přinese 10 kilo brambor, když ví, že to nemáme kde uskladnit a nesníme to a pak to dopadne tak, že stejně půlku vyhodím, protože to hnije.
no co si sama neudělám, to nemám ![]()
@Pincenza tak to já si tím nenechám kazit večer a prostě jdu. A mezi dveřma mu řeknu: Tak pa zítra.
Druhej den sice prudí, že jsem přišla ve 4 ráno, ale má smůlu. Na mě tohle neplatí ![]()
@mejdylko
to mi připomíná jak mojeho vždycky nabalí rodiče jablkama a nevím čím a já to hodím dycky do špajzky s tím, že at si to sní a pak si říkám " kde se tu furt ku*va berou ty mušky? "
![]()
A co se týče mejdanů s holkama tak ty zásadně oznamuji
tomu mýmu to nijak nevadí…tím že je starší, má radši svůj klid
ale není to žádný dědek to zas na upřesnění ![]()
@Nicolink no já se divim, že nám ty brambory nezačly pochodovat po bytě
![]()
@Nicolink víš co, kdybych to vymetala každej víkend.. ale já jdu opravdu jednou za 2-3 měsíce a musím na to dlouho šetřit
ale on to spíš myslí v srandě a trochu žárlí. Prostě mě popichuje, scénu mi ještě neudělal. Jen má ty svoje hemzy ![]()
@mejdylko znám takové typy a znám i holky co kvůli tomu přestaly chodit s kamarádkama…já osobně bych nepřestala…nejsem typ co sd nechá ovlivnovat chlapem
nikdy nedávám najevo, že on je ten nejdůležitější na světě
chlap musí být pořád napjatý, jak si je ženskou moc jistý tak jde láska do háje ![]()
@Nicolink no tak to já dělám stejně..
ano děláme kompromisy, ale v tomhle neustupuji. Když bych nevyrazila občas s holkama ven, tak by mi asi hráblo a on to ví. Dokud jsem nebyla těhotná, tak jsem vymetala každou pařbu a prostě to občas potřebuju. ![]()
@mejdylko to sme na tom uplně stejně…než se narodila malá tak jsem chodila snad každý pátek…tedka chodím tak jednou za 3 týdny a už to není ono
protože ráno vstáváš a jsi jak mumie
nojono mladý časy jsou v háji
ale mýmu to naštěstí fakt nevadí a ještě se o ni ráno postará takže pohoda ![]()
A já si myslela, že za to může povolání ÍTý, ale ono je to asi u všech penisáků ![]()
@mejdylko tak samo to máme my u nás…já si můžu říkat co chci a on to prostě nevnímá
většinu věcí co po něm chci si stejně nakonec udělám sama…ale je to hodnej chlap a skvělej táta… ono to nejde s něma ani bez nich