Chlapi a jejich myšlení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
3.2.12 12:18

tak taky něco málo přidám je to asi dva roky, co můj tehdy přítel ted už manžel si šel s klukama sednout do hospody. znám ho a vím že si klíče nebere tak jsem mu nechala odemčíno a nechala jsem i klíče v zámku..

ráno stávám, lavice v kuchyni špinavá od bláta, manžel ležel v obýváku… Budím ho a říkám, běž si lehnout do ložnice at se vyspíš, on na mě spustil, co mi udělal, že jsem ho nechtěla pustit domu, že musel lezt oknem, naštěstí bylo pootevřené, bylo léto.

překvapil, klíče si vzal, zkoušel je strčit do zámku ale z druhé strany byly klíče, ani nezkusil vzít za kliku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
3.2.12 12:23

po druhé zaperlila moje maminka, jako mladá holka jsem si kupovala hodně kosmetiky a tak, a moje maminka s její angličtinou…

ptala se jestli může vyzkoušet nějaký můj krém na obličej, říkám jasně jen zkus. za chvíli takové nadávání, prosím tě můžeš mi říct jestli ti to za to stojí? takové peníze za takové krámy, dyt to vůbec nejde rozetetřít… maminka místo krému si natírala obličej kondicionerem
a aby toho nebylo málo tak si moje sestřička omývala vlasy místo kondicionerem tak krémem na obličej… no jo jablko nepadá daleko od stromu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
3.2.12 15:43

Zani :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
3.2.12 15:48

brácha si jednou po ránu vyčistil zuby krémem na ruce :mrgreen:
To je asi nějaké putovní - mangel udělal nedávno to samé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
3.2.12 15:49

a ještě jednu
V létě, jak se zavařovaly okurky si taťka spletl ocet a whisku. Pěkně si lopnul celou štamprli :lol: , ten vám tak krásně prskal a nadával :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
3.2.12 15:56

To jsou story. Tak můj dnes už ex, si koupil terénní auto. Velký frajer, chtěl se předvést, v létě. Vzal mě za dům na pole (já jela v plavkách), že projedeme blátem a mokřinou, že to auto zvládne.
Za pět minut uvíznul. Všude mokro, žrali komáři. Zkoušel to podkládat různým dřevem, ale nic nepomohlo. Tak jsem ho tam nechala a šla domů. Za pár hodin volal bagr, aby ho vytáhnul. Bagr přijel a uvízl tam taky.
Takže druhý den volali další barg, aby vytáhl ten první a ten teréňák. No, muži se smála celá ulice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.2.12 15:58

Můj bejvalej si při grilovačce spletl petku s červeným vínem a petku (stála vedle grilu) s benzínem…no to už ale vtipný nebylo no, skončil na JIPce, ale konec to mělo dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
3.2.12 16:02

tý vado - tak to už šlo o život :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
3.2.12 16:03
eva valoi píše:
Tak já si momentálně vzpomínám na to, co mi vyprávěla má teta a sama je hlavní hrdinkou této epizody. Kdesi slyšela, že nej prsa jsou ty, který se přesně vlezou do nějaké sklenky na červené víno nebo na něco takového. No a ona vždycky byla kočka a chtěla si dokázat, že i její prsa jsou ty nejlepší, tak tu kozu do tý sklenky narvala. Jenže ji nemohla vytáhnout. No koza už jí modrala, takže nezbývalo než sklenku rozbít, tak se navíc ještě řízla. No ale hlavně že si dokázala, že má kozy akorát do skleničky.
Takže třeba má Davdanin manžel také nějakou takovouhle motivaci. :nevim: Dokázat si, že zvon padne přesně na jeho hlavu.

tak to je dokonale popsanej příběh..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: se tu dřípu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.2.12 16:04
RyBANA píše:
Můj bejvalej si při grilovačce spletl petku s červeným vínem a petku (stála vedle grilu) s benzínem…no to už ale vtipný nebylo no, skončil na JIPce, ale konec to mělo dobrý :)

Ježíš, chudák…
Ocet se taky podařil, mám ho ve flašce od sirupu na pračce v suterénu, leju ho do pračky.
V létě po vydařené párty švagr (spali na zahradě ve stanu) si chtěl osvěžit ústa :lol: , tak si udělal pěkně vydatnou vodu se sirupem. :mrgreen: Blééé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.2.12 16:05
eviliska píše:

No kdyby nejdřív ochutnal a né že hned začne klopit :lol: První co bylo když se probral v nemocnici bylo, že se ptal doktor kdy se může vrátit na kalbu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
3.2.12 16:07
RyBANA píše:
eviliska píše:
No kdyby nejdřív ochutnal a né že hned začne klopit :lol: První co bylo když se probral v nemocnici bylo, že se ptal doktor kdy se může vrátit na kalbu :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.2.12 21:18
No kdyby nejdřív ochutnal a né že hned začne klopit :lol: První co bylo když se probral v nemocnici bylo, že se ptal doktor kdy se může vrátit na kalbu :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
4.2.12 18:21

Babi mi jednou vypravela, ze kdyz jeste meli takove mensi hospodarstvi, par prasatek, kozu atd. sel deda kydat k prasatkum do chliva. Inteligentne si nevzal holinky jako obycejne, ale takovy gumovy pantole. Otevrel si zumpu a ten bincus shrnoval dovnitr no a jak tak hrne, tak si vsimnul, ze mu chybi pantofle. Ohlizel se jestli ji neuvidi az ji zahlidl jak si plave v ty zumpe, nastesti se nepotapela, byla nahore.Misto aby si vzal nejakou lopatu a tu pantofli si pritahl, zacal ji lovit tou nohou na ktery mu chybela.Podklouzla mu noha a spadl rovnou do zumpy.Po ramena.Babicka mi nikdy nedorekla, jak se deda odtamtud dostal. vzdycky rovnou presla k tomu, ze se s nim tyden nikdo nebavil jak smrdel.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
8.2.12 12:37

Jednou jsem jela s kámoškou na kole-vezla jsem jí na štangli.Jo,jeli jsme v pohodě,ale najednou jsme sjížděli strmej kopec a já pořád přidávala.Jak se chudák malá bála,tak chtěla zastavit.Sice zabrzdila,ale na přední brzdu,v tý rychlosti jsme udělala salto každá a spadli na zem.Kurnit,to byla bolest.Já měla v zádech pár kamínků a kotnít na srač.. Díra jak prase.Kámošce zůstalo trochu masa v kole,otřes mozku (to jsme měli určo obě).Nějaký pán nás viděl na tý silnici,obě ubrečený :) Nabral kolo-Který jěště k tomu nebylo naše))mě a kámošku a odvezl nás domu.Nechala jsem se vyhodit s ní u jejich rodičů.To jsem neměla ovšem dělat,dali mi kopr jak svina a jěště mě chtěli nechat odvézt do nemocnice.Přijela sanitka a já jak malá holka utekla domu a nechala své zdraví osudu.Sice jsem celý léto chodila jak kachna,ale dopadlo to dobře :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak