Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Můj táta dává domácí pálenku do všeho, co doma najde, Jednou v zimě odjeli pryč a my puberťáci šli na zábavu. Vrátila jsem se domu v notně podroušeném stavu, když jsem se ráno vzbudila, šla jsem na verandu a viděla petku Magnézie. S žízní po propité noci jsem ji celá vděčná uchopila a z plna hrdla se napila. No, samozřejmě tam nebyl onen očekávaný nealkoholický mok, ale domácí jablkovice
To byl šok ![]()
SimčaFíla píše:
Hihi,bych se asi poblila
Však co myslíš že já ![]()
Ester13 píše:
Můj táta dává domácí pálenku do všeho, co doma najde, Jednou v zimě odjeli pryč a my puberťáci šli na zábavu. Vrátila jsem se domu v notně podroušeném stavu, když jsem se ráno vzbudila, šla jsem na verandu a viděla petku Magnézie. S žízní po propité noci jsem ji celá vděčná uchopila a z plna hrdla se napila. No, samozřejmě tam nebyl onen očekávaný nealkoholický mok, ale domácí jablkoviceTo byl šok
Mamka přelívala do petek od minerálky olej… Chudák brácha
a dvakrát ![]()
Já chtěla zapít panáčka rumu kofolou… Byl tam přelitý fernet ![]()
Kamarádův tatík nakoupil sójovku ve velkém a přelil to do lahví od coca-coly.V žížnivé opici se ten kamarád šel s chutí napít té coly,chudák
![]()
já pořád nechápu, proč lidi všechno přelívají do petek. Se divím, že se ještě nikdo neotrávil. Nepočítám tady kolegu, který vypil benzín ![]()
eviliska píše:
já pořád nechápu, proč lidi všechno přelívají do petek. Se divím, že se ještě nikdo neotrávil. Nepočítám tady kolegu, který vypil benzín
Asi proto,že jsou vždy při ruce a je jich hafol
Ne,je to fakt blbej nápad něco do nich přelívat.S tím benzínem je to dost krutý ![]()
Muj byvaly casto pil s kamaradem zapaleny absinth. Spocivalo to nejprve ve zkaramelizovani cukru ve lzice absinthu, to se vysnuplo, pak se zapalil absinth a rychle ho do sebe kopli. Jednou rano u me ex zazvonil a pul ksichtu mel zafacovanou. Nekdo mu drcl do ruky a ta horlavina ho pekne sezehla. Ten vecer se mu ten kamarad poradne smal. Druhy den uz mel ofacovanej ksicht taky.
Jinak ja pochopim, ze chce nekdo neco zkusit na vlastni kuzi. Zvon na hlave, kulecnikovou kouli v puse… ale proc to zkousej vickrat po sobe?
@SimčaFíla píše:
Vanesanka-Tak tohle je fakt mazec..![]()
Já sice nemám tak hustou story,ale přítel byl taky nakaši a přišel domů.Sednul si na gauč a já věděla,že mu je blbě a chce blejt.Tak mu říkám at jde na hajzl,že pokud to pustí na podlahu budu nasraná.Ale jak byl opitej a já mu řekla to slovo-blejt.Hned to pustil na zem a já musela uklízet ten humus,protože bych kolem toho chodit nemohla.On nebyl schopnej to uklidit,no tfuj
Ty chlapi jsou fakt dobytci
to od nekud znam ten muj smyk se nekdy v listopadu ozarl u sveho otce mela jsem dva tydny do porodu a uz sem byla unavena a chtela sem jit domu .tchan nam oznamil ze dokud nesnime tu oblozenou misu co nam prichystal nepujdem nikam nemusel pobizet dvakrat pritel zprasil celou misu behem 10 minut po prijezdu domu me jeste nahanel ze ho chytaji choutky a nakonec nastesti usnul…sla jsem akorad do druheho pokoje kdyz sem slysela pohyb v posteli dosla jsem k nemu a ptam se ho milacku tobe je spatne odpoved znela NÉ není…Mám ti donest kybl?radsi jo je mi zle…Dřív než sem stacila udelat 5 kroku jsem slysela jak zacal zvracet chce rict kam byl chytry vzal neco do ceho by zvarcel akorad se asi zapomel podivat a zvracel do trenek takze jsem pak chodila a vytirala lino s kyblem vedle sebe protoze smrad se slivovice mi vubec nedela dobre po prichodu z5 do podkrovi jsem slysela jak se snazil dostat k oknu trubka sem mu tam kybel nenechala krom toho ze teda misto okna sel malem do postylky ri otevreni a vykloneni se z okna mu na linu podjely nohy a ja ho sotva chytla aby nevypadl a pak sem se celou noc divila ze jsem stoho vseho nezacla rodit chudak si to rano nepamatoval a kdyz sem mu to popisovala nechtel mi to verit ale ja byla zelena vzteky ![]()
Tak to je taky dobrý
Do trenek,ten je hustej
to kámoš na narozky byl tak nasráč,že vyskočil v ponožkách z okna a půl hodky byl v trapu.Já taky těhotná,takže střízlivá ho šla hledat,protože ti moulové si ani nevzpomněli,že je tak dlouho pryč.Našla jsem ho na zahradě jak nám zvrací pod stromkem ![]()
musím se přiznat - taky přelívám spoustu věcí do petek, ale mám dost rozumu, abych to vždycky pečlově olepila výrazně barevnou izolepou a lihovkou počmárala a popsala cože se v tom skrývá za tajemství…ale chlapi, to je jiná kapitola:
potřebovali jsme přebourat vypínače za roh, kvli montáži posuvných dveří. a já zrovna musela někam jít, takže chlap byl sám doma. no a co ho nenapadlo přece to nebude sekat ručně, když máme flexu. a v bytě, kde jediný dveře máme na záchod, dva metry od koše s vypraným snad veškerým prádlem atd. prostě flexou vyřezal v cihelné zdi drážku…došla jsem v 11 večer domů a vše bylo pokryto jemným práškem s měděným nádechem. někde víc, někde míň, malovat prstem se v tom dalo vždycky. chlap mi na to řekl: „co se vztekáš, vždyť jsem to přeboural přesně tam, kam jsi chtěla.“ a šel si zaprášenej lehnout do těch zaprášenejch peřin
podotýkám, že mám alergii na prach a jako těhuli mi moc nedoporučovali vystavovat se alergenům, že nikdo neví, jestli to nemá nějakou souvislost s alergií dítěte
ale umí i potěšit, ne vždycky j to taková katastrofa - příjdu domů a koukám, vytaženej kbelík a mokrej hadr na podlahu, na wc nějak podezdřele čisto (máme kočky, takže chlupy všude, tak se to dá krásně poznat, když je vytřeno). ptám se „ty jsi uklízel?“ že bych ho jako pochválila. no a ono z něj vylezlo, že vyměňoval ten kapající ventil u wc, ale nechtěla se mu zastavovat voda (do sklepa je přece daleko) a tak to zkusil stihnout…no a byl rád, že máme tak vysokej práh, už mu to málem přeteklo do předsíně
tak že to vytřít musel, že toho bych si všimla
![]()
vyloženě blbý nápady má taky, ale u toho radši nebývám a ani nestojím o to si to nechat převyprávět. když pánksá jízda, tak ať co se stalo ve vegas, zlstane ve vegas, no ne? ![]()
@penalda píše:
Ten muj sel jednou po sexu na zachod a na ruce mel pouta.. No a jak tam tak sedel tak si pricvakl i druhou ruku.. Takze jsem musela prijit ja a odpoutat ho..![]()
Ten zvon me fakt dostal..
tak to me fakt pobavilo
s tema poutama
Oproti tem jinym historkám mám takovou slabší jednou jsem přítele budila v noci aby nechrápal a on že chrápe naše malá.- a taky že jo máme chrápajici mimčo tak když pak nekdy chrapou oba stojí to za to ![]()