Chlapi a jejich myšlení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kukalka
8.8.12 18:03

Vlastně mam jednu vtipnou historku, moje mimčo se naučilo delat super xichtik prasatka a tak kdykoliv rekneme prase nebo prasatko tak dela ten xichtik co vypada jak prasatko a malem u toho i trosku chrochta, zaclo to delat nejdriv jen spontalne kdyz se vztekalo a ja tomu pak zacla rikat prasatko a ona se to pak naucila delat automaticky. No a jednou ze srandy rikam, a jaj kdyz je nase mimco jak prasatko tak to ja jako matka musim byt pekna svině a přítel no a ja zase pěknej kanec :-D

• Citovat
  • Upravit
4275
8.8.12 18:04

Mám „čerstvou“ historku s chlapem:

byla jsem 37+0, večer mi začly bolesti, pár hodinek se zesilovaly a když už byly dobře čtyři hodiny po třech minutách, tak jsem ho ve tři ráno vzbudila a říkám, že bysme měli jet do porodnice, že by mě měl někdo vidět, i když voda mi ještě nepraskla, tak že tohle už asi nepřejde. chlap prohlásil „**když nerodíš, tak co mě budíš??****“, otočil se na druhej bok a spal dál :mrgreen: teď už mi to příjde vtipný, ale v tu chvíli bych ho nejradši zavraždila… no, na druhý buzení zabral a syn se narodil za tři hodiny od téhle chvíle, tak jsem očividně nebudila zbytečně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.12 13:00

Holky, když píšete o tom přelívání do petek - můj kamarád má uklízecí firmu a měli v petkách od minerálky nalité savo. Celá firma to věděla, stálo jich několik ve skladu na zemi.
No ale přišel jednou jeho brácha a napil se - skončil na jip s rozleptanou sliznicí…

• Citovat
  • Upravit
24798
10.8.12 14:00

Anonymní - chudák, to už není moc veselé.

Chlap nedávno měnil tady doma jedny dveře, ale drhly, tak že je trochu obrousí. Nechtělo se mu je tahat ven, tak je vytáhnul jen na chodbu, kde je dlažba.
Brousil a vlastním tělem chránil dřevěné schodiště, aby na něj nelítaly jiskřičky.

Ale uhasili jsme ho… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
5.6.13 11:16

Obnovuju diskuzi…
v neděli se u nás ve vsi rozlil rybník. Můj chlap se tam honem běžel podívat s foťákem. Přišel zrovna, když jsem se ráno probouzela a on mi povídá, že má úplně durch mikinu, tak jsem mu ještě v polospánku řekla, že ať jí pak dá do špíny…on jí tám dal hned, mokrou, takže plný koš prádla je mokrý od ní, smrdí, nestíhám to vyprat, protože nemám kde sušit…zabila bych ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
5.6.13 11:23

@lleennttiillkkaa já sem minule naházela do pračky barevný oblečení… Pračka doprala, tak jí otevřu a první co vytáhnu sou jeho černý trenky…nemůže hodit černý prádlo do koše na černý prádlo, musí rovnou do pračky… Doufám, že tam jednou hodí bílé tričko a až ho vyndám růžový tak mu to konečně dojde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.13 23:22

Můj nynější manžel jak přišel domů (tehdy ještě bydlel u rodičů) si spletl nůž z párkem a kousl do něho :roll: si říkal jéé jak je moje mamka hodná že mi ve 3 v noci nachystala večeři

nebo se vsadil že udělá salto přes zábradlí (takové to dvojité) tak jak se zhoupl tak si vybil o tu spodní tyčku zub, pak byl hrozně šťastný že ho v hospodě všichni zvali na panáka :mrgreen: ještě že z toho vyrostl nebo by mě jeblo 8o radši anonymně aby mě neodhalil nebo mě zabije

• Citovat
  • Upravit
11370
25.7.14 22:03

Tak já nevim jestli jsou ti chlapi hluchý, blbý nebo zapomněli své IQ někde v propadlišti dějin… Ale když řekneme: PŘEBER prosím ty brambory… Neznamená to: Sesbírej jen ty seshora a na ten zbytek se vy-ser! :? Teď jsem se v tom musela hrabat a nechtějte vědět, kolik nadávek ten můj bejk měl! :lol: 3× mu dneska řikám, ať vezme odpadky až půjde do práce, to víte, že jsem ho musela doběhnout na schodech a to nemluvím o tom, že si někdy přijdu jak když mluvím sama se sebou. Třeba mu řikám, ať dá syna spát a on pak za mnou přijde do kuchyně a zeptá se mě, jestli by Alex neměl jít spinkat. :zed: taky si někdy připadáte, jak když na ty chlapy mluvíte řečí, které oni nerozumí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
25.7.14 22:06

@mejdylko :mrgreen: :mrgreen: muze byt jeste hur..ver mi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
25.7.14 22:07

@mejdylko Nebo taky klasika..14 dní mu obden říkám že jdu s holkama na víno, že hlídá a když ten den přijde a já se začnu připravovat naprosto vážně se mně zeptá: Ty někam jdeš?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
25.7.14 22:08

@pusina1 no mě to docela stačí… někdy mám co dělat, abych nezačala vřískat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
25.7.14 22:08

@mejdylko přesně tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
25.7.14 22:09

@Leniczka23 to mě se minule zcela vážně zeptal, jestli si vezmu Alexe sebou… to jsem myslela, že mu jednu střelim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
25.7.14 22:11
@mejdylko píše:
@Leniczka23 to mě se minule zcela vážně zeptal, jestli si vezmu Alexe sebou… to jsem myslela, že mu jednu střelim :D

To já vždycky „miluju“ to jeho „A kdy přijdeš?“ Uááááááááá, to rostu, tak mu vždycky preventivně odpovím, že v 5:00, ať mám pokoj. Samozřejmě chodím domů dřív, ale co kdyby se to zvrtlo. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
25.7.14 22:13

@lovesmile já mu řikám zítra :D a on vždycky: Do půlnoci. A já si jen poklepu na čelo a odcházím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí