Chlapi a jejich myšlení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
28.1.12 13:41
MUFICE píše:
Vanesanka píše: :lol: Holky, tak tady jsem opět dobře vlezla :mrgreen: Mám taky histroky dvě o náměsíčnosti. Jedna se týká mého EX manžela. Tak se ožral a já čekala na něj doma, až se došulí z hospody, z okna jsem už viděla, že jde, tak sjem mu automaticky otevřela vchodové dveře. Vlezl do předsíně, šáhl na poklop kalhotů, rozepínal zips a já čumím jak opařená, co to dělá, záchod je přece vedle …a šel do obývaku, otevřel skříň , sedl na kupu vypraných naavivažovaných věcí a vykonal tam velkou potřebu :oops: Opitý jak rus, já ječím, rozsvítím světlo, nadávám mu do deb**ů, magorů a co já vím co ještě, on začne škytat, chytil za kravatu, která tam visela z věšáku a prostě spláchl :zed: Škytal a škytal a aby to nebylo málo, tak sedící v těch svých sra*kách si pod sebe ještě nablil. Tohle nidky nezapomenu, to byla katastrofa, ještě jak na to vzpomínám, tak mám husí kůži. Tenkrát jsem popadla malé dvě děti a šla jsem na noc spát k mamce, která bydlela o pár bloků dál :mrgreen: Já jsem to uklízet nemohla a nechtěla :jazyk: No a pak na druhý den přišel za mnou- vyspatý, bylo mu trapně a vypravoval mi, že proč jsem nebyla doma, že přišla zrovna jeho máma(tchýně moje). Tak ta měla práci , musela uklidit po svém synačkovi :lol: :lol: :lol: Dodnes děkuji, že sjem odešla a nechala to tak, jinak by mě piclo- tchýně s ním nazitří prala a vymývala. To všechno mi bylo jedno, nebo jsem byla v rozvodovém řízení a já jen čekala, až se vystěhuje, aby se mohl prodat byt :lol: A takto se choval ex, když chodíval domů opitý- nikdy netrefil na WC, at se mu chtělo na WC nebo zvracet :lol: :pocitac:
Vanesanko, to je hnus :poblion: Aspon si to ta tchýně užila :D

Nechutné ale to splachovadlo mě vážně pobavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
28.1.12 13:42

Tak já se tady směji jak blbá,až se na mě chodí dívat celá rodina včetně 5 měsíční dcery v náručí manžela.Zvon na hlavě a focení hemoroidu jsou nejlepší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
28.1.12 13:50

Vanesanka-Tak tohle je fakt mazec.. :lol: :lol: Já sice nemám tak hustou story,ale přítel byl taky nakaši a přišel domů.Sednul si na gauč a já věděla,že mu je blbě a chce blejt.Tak mu říkám at jde na hajzl,že pokud to pustí na podlahu budu nasraná.Ale jak byl opitej a já mu řekla to slovo-blejt.Hned to pustil na zem a já musela uklízet ten humus,protože bych kolem toho chodit nemohla.On nebyl schopnej to uklidit,no tfuj :D Ty chlapi jsou fakt dobytci :lol:

• Citovat
  • Upravit
6374
28.1.12 14:01

:potlesk: :potlesk: :potlesk: To focení :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
28.1.12 14:01
SimčaFíla píše:
Vanesanka-Tak tohle je fakt mazec.. :lol: :lol: Já sice nemám tak hustou story,ale přítel byl taky nakaši a přišel domů.Sednul si na gauč a já věděla,že mu je blbě a chce blejt.Tak mu říkám at jde na hajzl,že pokud to pustí na podlahu budu nasraná.Ale jak byl opitej a já mu řekla to slovo-blejt.Hned to pustil na zem a já musela uklízet ten humus,protože bych kolem toho chodit nemohla.On nebyl schopnej to uklidit,no tfuj :D Ty chlapi jsou fakt dobytci :lol:

to ten muj to takhle jednou pustil venku nastesti ale mel poblity cely boty a kalhoty :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
28.1.12 14:04
eviliska píše:
můj brácha je taky pořádné éro. Jednou si dal ty tlusté grahamové tyčinky do uší, nosu a papule. No sranda všude okolo. Pak ty z nosu a pusy sežral a ny ty v učích zaponěl. Bavili jsme se a on se plácl do hlavy - jako vzpoměl jsem si a zarazil si ji až do středního ucha

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.1.12 14:06

No tak focení hemeroidu je fakt TOP, jsem to přes smích ani nemohla dočíst manželovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
28.1.12 14:09

Můj teda není takovej záchodovej expert, ale taky se mu občas povede nějaká perla… např. když stavěl psí boudu, jenže když jí pak chtěl umístit do kotce, tak zjistil,že se mu tam nevejde, načež jí musel celou rozebrat, a sestavit znovu vevnitř. Upozorňuju, že dělal dvojitý stěny, vyteplený na zimu :-D

A nebo,když jsem byla v porodnici, mi přišla sms, že si dělal polívku z pytlíku, a už teda ví, že 3/4 litru neznamená 3 až 4 litry :-D Chuť dohnal vegetou a pepřem, ale knedlíčků prej je tam málo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
28.1.12 14:10
eva valoi píše:
Tak já si momentálně vzpomínám na to, co mi vyprávěla má teta a sama je hlavní hrdinkou této epizody. Kdesi slyšela, že nej prsa jsou ty, který se přesně vlezou do nějaké sklenky na červené víno nebo na něco takového. No a ona vždycky byla kočka a chtěla si dokázat, že i její prsa jsou ty nejlepší, tak tu kozu do tý sklenky narvala. Jenže ji nemohla vytáhnout. No koza už jí modrala, takže nezbývalo než sklenku rozbít, tak se navíc ještě řízla. No ale hlavně že si dokázala, že má kozy akorát do skleničky.
Takže třeba má Davdanin manžel také nějakou takovouhle motivaci. :nevim: Dokázat si, že zvon padne přesně na jeho hlavu.

Teda,jsem se pořádně,od srdce zasmála :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
28.1.12 14:12
janca84 píše:
eva valoi píše:
Tak já si momentálně vzpomínám na to, co mi vyprávěla má teta a sama je hlavní hrdinkou této epizody. Kdesi slyšela, že nej prsa jsou ty, který se přesně vlezou do nějaké sklenky na červené víno nebo na něco takového. No a ona vždycky byla kočka a chtěla si dokázat, že i její prsa jsou ty nejlepší, tak tu kozu do tý sklenky narvala. Jenže ji nemohla vytáhnout. No koza už jí modrala, takže nezbývalo než sklenku rozbít, tak se navíc ještě řízla. No ale hlavně že si dokázala, že má kozy akorát do skleničky.
Takže třeba má Davdanin manžel také nějakou takovouhle motivaci. :nevim: Dokázat si, že zvon padne přesně na jeho hlavu.
Teda,jsem se pořádně,od srdce zasmála :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen:
A já se tady válím smíchy ještě toteď.....kozy do sklínky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
28.1.12 14:14

Jsem si vzpoměla na mojeho bráchu jak byla malý, jak byly ty dětské maličké židličky a on si tam nějakým způsobem natlačil hlavu ,mezi ty tyčky a mamka pak přes celé město šla s uřvaným bráchou k doktorce, aby mu tu židli z hlavy sundali :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
28.1.12 14:51

Héééj,to musela bejt podívaná :lol:

• Citovat
  • Upravit
50124
28.1.12 14:53
Vanesanka píše:
Jsem si vzpoměla na mojeho bráchu jak byla malý, jak byly ty dětské maličké židličky a on si tam nějakým způsobem natlačil hlavu ,mezi ty tyčky a mamka pak přes celé město šla s uřvaným bráchou k doktorce, aby mu tu židli z hlavy sundali :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to musela být podívaná pro kolemjdoucí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
28.1.12 15:07
Vanesanka píše:
Jsem si vzpoměla na mojeho bráchu jak byla malý, jak byly ty dětské maličké židličky a on si tam nějakým způsobem natlačil hlavu ,mezi ty tyčky a mamka pak přes celé město šla s uřvaným bráchou k doktorce, aby mu tu židli z hlavy sundali :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: se mi směje, ale bráchu lituju, asi mu moc do smíchu nebylo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
28.1.12 15:14

Bráchovi do zpěvu asi moc nebylo,ale supéér akce :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat