Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hlaváčci píše:
Jak koukám na ten maras v mikrovlnce, vzpomněla jsem si, jak mě mamka pověřila, abych uvařila Salko v plechovce na karamel. Samozřejmě jsem to blb dala na plné kule a šla si sednout k PC. Cca za hodinu se vyvařila voda - to byla jba!Karamel všude po kuchyni… začala jsem se zoufale smát. Rychle jsem drhla všechno včetně zdí, aby na to nikdo nepřišel. Stihla jsem všechno, krom předložky v kuchyni, kterou jsem dala na balkón s tím, že ji vydrhnu druhý den. Když ji mamka našla, řvala, které hoado ožralé to zg*calo a já se svíjela pod peřinou
Andris píše:
Můj zase před 3 týdnama si dodělával v mikrovlnce vajíčka ve skořápce, to byla rana jak z děla. Nechápu. Ale s ním je to stále něco.
Tak jednou jsem vařila ještě u rodičů vejce ve vodě na vařiči a šla jsem čumět do obýváku na TV. Když jsem tam asi za půl hodinky přišla, tak voda byla vyvařená a vajíčka se rozprskla po celých dlaždicích nad linkou ![]()
MUFICE píše:Hlaváčci píše:
Jak koukám na ten maras v mikrovlnce, vzpomněla jsem si, jak mě mamka pověřila, abych uvařila Salko v plechovce na karamel. Samozřejmě jsem to blb dala na plné kule a šla si sednout k PC. Cca za hodinu se vyvařila voda - to byla jba!Karamel všude po kuchyni… začala jsem se zoufale smát. Rychle jsem drhla všechno včetně zdí, aby na to nikdo nepřišel. Stihla jsem všechno, krom předložky v kuchyni, kterou jsem dala na balkón s tím, že ji vydrhnu druhý den. Když ji mamka našla, řvala, které hoado ožralé to zg*calo a já se svíjela pod peřinou
Andris píše:
Můj zase před 3 týdnama si dodělával v mikrovlnce vajíčka ve skořápce, to byla rana jak z děla. Nechápu. Ale s ním je to stále něco.Tak jednou jsem vařila ještě u rodičů vejce ve vodě na vařiči a šla jsem čumět do obýváku na TV. Když jsem tam asi za půl hodinky přišla, tak voda byla vyvařená a vajíčka se rozprskla po celých dlaždicích nad linkou![]()
Raději anonymně ![]()
Mi takhle jednou manža říká, že má asi hemoroid. Tak po dlouhé přemlouvání na mě vyšpulil zadnici, a já koukala jestli něco neuvidím. Hemáč jsem našla byl to takový malý cuclík. Tak jsem to popisovala manžovi jak to vypadá. Pak mě napadlo, že vezmu foták a vyfotím ho a ukážu mu jej.
Tak zaostřuji aby šel hemouš dobře vidět, a na displayi fotáku se mi objeví najednou nápis - DETEKUJI ÚSMĚV. V ten moment jsem vybuchla smíchy, a samozřejmě jsem dostala vynadáno od manži, že se zas příště nechá přemluvit. Když jsem mu řekla proč jsem se smála, tak pak vybuchl smíchy i on a řechtali jsme se spolu. Když si na to vzpomenu tak se musím smát. ![]()
Taky dobrý..S těma klíčema jsi mi připomněla taky jednu příhodu
To jsme byli ještě pubíci
Kámíci ukradli auto a vyprávěli mi o tom..Tu noc se mi o tom i zdálo,o klíčích a tak ovšem.Druhý den u nás zazvonili policajti
Že jsem byla u té krádeže s nima a mám jet na policejní stanici..V pohodě,jsem se oblíkla a jela snima
Po cestě jsme nabrali i kámošku,která u toho fakt byla,nic neřekla.No dobrý,tak jsme dorazili a každou z nás dali do jiné místnosti.Žačal mě vyslíchat,ale jak já nevěděla pořádně co-jak jsem u toho nebyla i když mi o tom něco řekli,tak jsem začala vyprávět ten sen.Naprostá kravina-nemělo to hlavu ani patu.Nakonec kvůli tomu co jsem řekla měli problémy a mě se omluvili,že si mě spletli
Anonymní píše:
Raději anonymně
Mi takhle jednou manža říká, že má asi hemoroid. Tak po dlouhé přemlouvání na mě vyšpulil zadnici, a já koukala jestli něco neuvidím. Hemáč jsem našla byl to takový malý cuclík. Tak jsem to popisovala manžovi jak to vypadá. Pak mě napadlo, že vezmu foták a vyfotím ho a ukážu mu jej.
Tak zaostřuji aby šel hemouš dobře vidět, a na displayi fotáku se mi objeví najednou nápis - DETEKUJI ÚSMĚV. V ten moment jsem vybuchla smíchy, a samozřejmě jsem dostala vynadáno od manži, že se zas příště nechá přemluvit. Když jsem mu řekla proč jsem se smála, tak pak vybuchl smíchy i on a řechtali jsme se spolu. Když si na to vzpomenu tak se musím smát.
tak to je dost dobry ![]()
Holky, tak tady jsem opět dobře vlezla
Mám taky histroky dvě o náměsíčnosti. Jedna se týká mého EX manžela. Tak se ožral a já čekala na něj doma, až se došulí z hospody, z okna jsem už viděla, že jde, tak sjem mu automaticky otevřela vchodové dveře. Vlezl do předsíně, šáhl na poklop kalhotů, rozepínal zips a já čumím jak opařená, co to dělá, záchod je přece vedle …a šel do obývaku, otevřel skříň , sedl na kupu vypraných naavivažovaných věcí a vykonal tam velkou potřebu
Opitý jak rus, já ječím, rozsvítím světlo, nadávám mu do deb**ů, magorů a co já vím co ještě, on začne škytat, chytil za kravatu, která tam visela z věšáku a prostě spláchl
Škytal a škytal a aby to nebylo málo, tak sedící v těch svých sra*kách si pod sebe ještě nablil. Tohle nidky nezapomenu, to byla katastrofa, ještě jak na to vzpomínám, tak mám husí kůži. Tenkrát jsem popadla malé dvě děti a šla jsem na noc spát k mamce, která bydlela o pár bloků dál
Já jsem to uklízet nemohla a nechtěla
No a pak na druhý den přišel za mnou- vyspatý, bylo mu trapně a vypravoval mi, že proč jsem nebyla doma, že přišla zrovna jeho máma(tchýně moje). Tak ta měla práci , musela uklidit po svém synačkovi
Dodnes děkuji, že sjem odešla a nechala to tak, jinak by mě piclo- tchýně s ním nazitří prala a vymývala. To všechno mi bylo jedno, nebo jsem byla v rozvodovém řízení a já jen čekala, až se vystěhuje, aby se mohl prodat byt
A takto se choval ex, když chodíval domů opitý- nikdy netrefil na WC, at se mu chtělo na WC nebo zvracet
![]()
kdyz jsem byla pubos tak jsem zacvala kourit.Byla zima tak jsem kourila v rukavicich,jenze to pak hrozne smrdelo tak kamoska nosila u sebe strikaci deodorant a postrikaly jsme si ty rukavice.Ja si pak chtela zapalit sirkou a schorela mi cela rukavice ![]()
S tou náměsíčnosti tady: - jak byl můj syn ještě malý, tak si pokaždé spletl WC se špajzkou v kuchyni
vstal a šel do kuchyně, my tam normálně pili kafe ještě večer a on si otevřel špajzku a začal čůrat na brambory
. A taky se mu podařilo otevřít linku s příborama - vyčůral se a zase odešel spát ![]()
Anonymní píše:
Raději anonymně
Tak zaostřuji aby šel hemouš dobře vidět, a na displayi fotáku se mi objeví najednou nápis - DETEKUJI ÚSMĚV. V ten moment jsem vybuchla smíchy, a samozřejmě jsem dostala vynadáno od manži, že se zas příště nechá přemluvit. Když jsem mu řekla proč jsem se smála, tak pak vybuchl smíchy i on a řechtali jsme se spolu. Když si na to vzpomenu tak se musím smát.
Tak mně zase takhle jednou vyfotil chlap pupínek, co jsem měla na zadku, prý vypadal hnusně a já si na něj neviděla ![]()
No a jednou jsme byli na chatě a tam nebylo klasické wc, ale tzv. kadibudka. Já si tam udělala ostudu. Vlezu dovnitř a dlouho jsem nevylézala. Tma jak v dupce. Když jsem po hrozně dlouhé době vylezla, tak můj na to, co sjem tam proboha tak dlouho dělala… a já na to, že jsem nemohla nikde najít splachovač (tu šňůrku)
Všcihni kdo byli venku dostali záchvat smíchu. Já sjem to nevěděla, že tam žádná není
![]()
Vanesanka píše:Holky, tak tady jsem opět dobře vlezla
Mám taky histroky dvě o náměsíčnosti. Jedna se týká mého EX manžela. Tak se ožral a já čekala na něj doma, až se došulí z hospody, z okna jsem už viděla, že jde, tak sjem mu automaticky otevřela vchodové dveře. Vlezl do předsíně, šáhl na poklop kalhotů, rozepínal zips a já čumím jak opařená, co to dělá, záchod je přece vedle …a šel do obývaku, otevřel skříň , sedl na kupu vypraných naavivažovaných věcí a vykonal tam velkou potřebu
Opitý jak rus, já ječím, rozsvítím světlo, nadávám mu do deb**ů, magorů a co já vím co ještě, on začne škytat, chytil za kravatu, která tam visela z věšáku a prostě spláchl
Škytal a škytal a aby to nebylo málo, tak sedící v těch svých sra*kách si pod sebe ještě nablil. Tohle nidky nezapomenu, to byla katastrofa, ještě jak na to vzpomínám, tak mám husí kůži. Tenkrát jsem popadla malé dvě děti a šla jsem na noc spát k mamce, která bydlela o pár bloků dál
No a pak na druhý den přišel za mnou- vyspatý, bylo mu trapně a vypravoval mi, že proč jsem nebyla doma, že přišla zrovna jeho máma(tchýně moje). Tak ta měla práci , musela uklidit po svém synačkovi
![]()
![]()
Dodnes děkuji, že sjem odešla a nechala to tak, jinak by mě piclo- tchýně s ním nazitří prala a vymývala. To všechno mi bylo jedno, nebo jsem byla v rozvodovém řízení a já jen čekala, až se vystěhuje, aby se mohl prodat byt
A takto se choval ex, když chodíval domů opitý- nikdy netrefil na WC, at se mu chtělo na WC nebo zvracet
![]()
Vanesanko, to je hnus
Aspon si to ta tchýně užila ![]()
Vanesanka píše:
No a jednou jsme byli na chatě a tam nebylo klasické wc, ale tzv. kadibudka. Já si tam udělala ostudu. Vlezu dovnitř a dlouho jsem nevylézala. Tma jak v dupce. Když jsem po hrozně dlouhé době vylezla, tak můj na to, co sjem tam proboha tak dlouho dělala… a já na to, že jsem nemohla nikde najít splachovač (tu šňůrku)![]()
![]()
![]()
![]()
Všcihni kdo byli venku dostali záchvat smíchu. Já sjem to nevěděla, že tam žádná není
![]()
![]()
Tak kadiboudu máme na chatě ![]()
Mufice: no ještě že jsem byla v tom rozvodovém řízení
Jinak bych to musela uklízet já
Však to tak bylo jak na běžícím páse- jak vypil, nevěděl co dělá
![]()
Vanesanka píše:Holky, tak tady jsem opět dobře vlezla
![]()
![]()
![]()