Chlapi a jejich myšlení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50122
28.1.12 13:05
Hlaváčci píše:
Jak koukám na ten maras v mikrovlnce, vzpomněla jsem si, jak mě mamka pověřila, abych uvařila Salko v plechovce na karamel. Samozřejmě jsem to blb dala na plné kule a šla si sednout k PC. Cca za hodinu se vyvařila voda - to byla jba! :D Karamel všude po kuchyni… začala jsem se zoufale smát. Rychle jsem drhla všechno včetně zdí, aby na to nikdo nepřišel. Stihla jsem všechno, krom předložky v kuchyni, kterou jsem dala na balkón s tím, že ji vydrhnu druhý den. Když ji mamka našla, řvala, které hoado ožralé to zg*calo a já se svíjela pod peřinou :D
Andris píše:
Můj zase před 3 týdnama si dodělával v mikrovlnce vajíčka ve skořápce, to byla rana jak z děla. Nechápu. Ale s ním je to stále něco.
:mrgreen: :mrgreen:

Tak jednou jsem vařila ještě u rodičů vejce ve vodě na vařiči a šla jsem čumět do obýváku na TV. Když jsem tam asi za půl hodinky přišla, tak voda byla vyvařená a vajíčka se rozprskla po celých dlaždicích nad linkou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
28.1.12 13:12
radost, co? :D
MUFICE píše:
Hlaváčci píše:
Jak koukám na ten maras v mikrovlnce, vzpomněla jsem si, jak mě mamka pověřila, abych uvařila Salko v plechovce na karamel. Samozřejmě jsem to blb dala na plné kule a šla si sednout k PC. Cca za hodinu se vyvařila voda - to byla jba! :D Karamel všude po kuchyni… začala jsem se zoufale smát. Rychle jsem drhla všechno včetně zdí, aby na to nikdo nepřišel. Stihla jsem všechno, krom předložky v kuchyni, kterou jsem dala na balkón s tím, že ji vydrhnu druhý den. Když ji mamka našla, řvala, které hoado ožralé to zg*calo a já se svíjela pod peřinou :D
Andris píše:
Můj zase před 3 týdnama si dodělával v mikrovlnce vajíčka ve skořápce, to byla rana jak z děla. Nechápu. Ale s ním je to stále něco.
Tak jednou jsem vařila ještě u rodičů vejce ve vodě na vařiči a šla jsem čumět do obýváku na TV. Když jsem tam asi za půl hodinky přišla, tak voda byla vyvařená a vajíčka se rozprskla po celých dlaždicích nad linkou :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.12 13:17

Raději anonymně :lol:
Mi takhle jednou manža říká, že má asi hemoroid. Tak po dlouhé přemlouvání na mě vyšpulil zadnici, a já koukala jestli něco neuvidím. Hemáč jsem našla byl to takový malý cuclík. Tak jsem to popisovala manžovi jak to vypadá. Pak mě napadlo, že vezmu foták a vyfotím ho a ukážu mu jej.
Tak zaostřuji aby šel hemouš dobře vidět, a na displayi fotáku se mi objeví najednou nápis - DETEKUJI ÚSMĚV. V ten moment jsem vybuchla smíchy, a samozřejmě jsem dostala vynadáno od manži, že se zas příště nechá přemluvit. Když jsem mu řekla proč jsem se smála, tak pak vybuchl smíchy i on a řechtali jsme se spolu. Když si na to vzpomenu tak se musím smát. :lol:

• Citovat
  • Upravit
SimčaFíla
28.1.12 13:18

Taky dobrý..S těma klíčema jsi mi připomněla taky jednu příhodu :) To jsme byli ještě pubíci :mrgreen: Kámíci ukradli auto a vyprávěli mi o tom..Tu noc se mi o tom i zdálo,o klíčích a tak ovšem.Druhý den u nás zazvonili policajti :) Že jsem byla u té krádeže s nima a mám jet na policejní stanici..V pohodě,jsem se oblíkla a jela snima :) Po cestě jsme nabrali i kámošku,která u toho fakt byla,nic neřekla.No dobrý,tak jsme dorazili a každou z nás dali do jiné místnosti.Žačal mě vyslíchat,ale jak já nevěděla pořádně co-jak jsem u toho nebyla i když mi o tom něco řekli,tak jsem začala vyprávět ten sen.Naprostá kravina-nemělo to hlavu ani patu.Nakonec kvůli tomu co jsem řekla měli problémy a mě se omluvili,že si mě spletli

• Citovat
  • Upravit
461
28.1.12 13:19
Anonymní píše:
Mi takhle jednou manža říká, že má asi hemoroid. Tak po dlouhé přemlouvání na mě vyšpulil zadnici, a já koukala jestli něco neuvidím. Hemáč jsem našla byl to takový malý cuclík. Tak jsem to popisovala manžovi jak to vypadá. Pak mě napadlo, že vezmu foták a vyfotím ho a ukážu mu jej.
Tak zaostřuji aby šel hemouš dobře vidět, a na displayi fotáku se mi objeví najednou nápis - DETEKUJI ÚSMĚV. V ten moment jsem vybuchla smíchy, a samozřejmě jsem dostala vynadáno od manži, že se zas příště nechá přemluvit. Když jsem mu řekla proč jsem se smála, tak pak vybuchl smíchy i on a řechtali jsme se spolu. Když si na to vzpomenu tak se musím smát. :lol:

tak to je dost dobry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
28.1.12 13:22

:lol: Holky, tak tady jsem opět dobře vlezla :mrgreen: Mám taky histroky dvě o náměsíčnosti. Jedna se týká mého EX manžela. Tak se ožral a já čekala na něj doma, až se došulí z hospody, z okna jsem už viděla, že jde, tak sjem mu automaticky otevřela vchodové dveře. Vlezl do předsíně, šáhl na poklop kalhotů, rozepínal zips a já čumím jak opařená, co to dělá, záchod je přece vedle …a šel do obývaku, otevřel skříň , sedl na kupu vypraných naavivažovaných věcí a vykonal tam velkou potřebu :oops: Opitý jak rus, já ječím, rozsvítím světlo, nadávám mu do deb**ů, magorů a co já vím co ještě, on začne škytat, chytil za kravatu, která tam visela z věšáku a prostě spláchl :zed: Škytal a škytal a aby to nebylo málo, tak sedící v těch svých sra*kách si pod sebe ještě nablil. Tohle nidky nezapomenu, to byla katastrofa, ještě jak na to vzpomínám, tak mám husí kůži. Tenkrát jsem popadla malé dvě děti a šla jsem na noc spát k mamce, která bydlela o pár bloků dál :mrgreen: Já jsem to uklízet nemohla a nechtěla :jazyk: No a pak na druhý den přišel za mnou- vyspatý, bylo mu trapně a vypravoval mi, že proč jsem nebyla doma, že přišla zrovna jeho máma(tchýně moje). Tak ta měla práci , musela uklidit po svém synačkovi :lol: :lol: :lol: Dodnes děkuji, že sjem odešla a nechala to tak, jinak by mě piclo- tchýně s ním nazitří prala a vymývala. To všechno mi bylo jedno, nebo jsem byla v rozvodovém řízení a já jen čekala, až se vystěhuje, aby se mohl prodat byt :lol: A takto se choval ex, když chodíval domů opitý- nikdy netrefil na WC, at se mu chtělo na WC nebo zvracet :lol: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
28.1.12 13:22

kdyz jsem byla pubos tak jsem zacvala kourit.Byla zima tak jsem kourila v rukavicich,jenze to pak hrozne smrdelo tak kamoska nosila u sebe strikaci deodorant a postrikaly jsme si ty rukavice.Ja si pak chtela zapalit sirkou a schorela mi cela rukavice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
28.1.12 13:26

Dobrý :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3278
28.1.12 13:26

S tou náměsíčnosti tady: - jak byl můj syn ještě malý, tak si pokaždé spletl WC se špajzkou v kuchyni :lol: vstal a šel do kuchyně, my tam normálně pili kafe ještě večer a on si otevřel špajzku a začal čůrat na brambory :mrgreen: . A taky se mu podařilo otevřít linku s příborama - vyčůral se a zase odešel spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
28.1.12 13:28
Anonymní píše:
Tak zaostřuji aby šel hemouš dobře vidět, a na displayi fotáku se mi objeví najednou nápis - DETEKUJI ÚSMĚV. V ten moment jsem vybuchla smíchy, a samozřejmě jsem dostala vynadáno od manži, že se zas příště nechá přemluvit. Když jsem mu řekla proč jsem se smála, tak pak vybuchl smíchy i on a řechtali jsme se spolu. Když si na to vzpomenu tak se musím smát. :lol:

Tak mně zase takhle jednou vyfotil chlap pupínek, co jsem měla na zadku, prý vypadal hnusně a já si na něj neviděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
28.1.12 13:30

No a jednou jsme byli na chatě a tam nebylo klasické wc, ale tzv. kadibudka. Já si tam udělala ostudu. Vlezu dovnitř a dlouho jsem nevylézala. Tma jak v dupce. Když jsem po hrozně dlouhé době vylezla, tak můj na to, co sjem tam proboha tak dlouho dělala… a já na to, že jsem nemohla nikde najít splachovač (tu šňůrku) :mrgreen: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Všcihni kdo byli venku dostali záchvat smíchu. Já sjem to nevěděla, že tam žádná není :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
28.1.12 13:31
Vanesanka píše: :lol: Holky, tak tady jsem opět dobře vlezla :mrgreen: Mám taky histroky dvě o náměsíčnosti. Jedna se týká mého EX manžela. Tak se ožral a já čekala na něj doma, až se došulí z hospody, z okna jsem už viděla, že jde, tak sjem mu automaticky otevřela vchodové dveře. Vlezl do předsíně, šáhl na poklop kalhotů, rozepínal zips a já čumím jak opařená, co to dělá, záchod je přece vedle …a šel do obývaku, otevřel skříň , sedl na kupu vypraných naavivažovaných věcí a vykonal tam velkou potřebu :oops: Opitý jak rus, já ječím, rozsvítím světlo, nadávám mu do deb**ů, magorů a co já vím co ještě, on začne škytat, chytil za kravatu, která tam visela z věšáku a prostě spláchl :zed: Škytal a škytal a aby to nebylo málo, tak sedící v těch svých sra*kách si pod sebe ještě nablil. Tohle nidky nezapomenu, to byla katastrofa, ještě jak na to vzpomínám, tak mám husí kůži. Tenkrát jsem popadla malé dvě děti a šla jsem na noc spát k mamce, která bydlela o pár bloků dál :mrgreen: Já jsem to uklízet nemohla a nechtěla :jazyk: No a pak na druhý den přišel za mnou- vyspatý, bylo mu trapně a vypravoval mi, že proč jsem nebyla doma, že přišla zrovna jeho máma(tchýně moje). Tak ta měla práci , musela uklidit po svém synačkovi :lol: :lol: :lol: Dodnes děkuji, že sjem odešla a nechala to tak, jinak by mě piclo- tchýně s ním nazitří prala a vymývala. To všechno mi bylo jedno, nebo jsem byla v rozvodovém řízení a já jen čekala, až se vystěhuje, aby se mohl prodat byt :lol: A takto se choval ex, když chodíval domů opitý- nikdy netrefil na WC, at se mu chtělo na WC nebo zvracet :lol: :pocitac:

Vanesanko, to je hnus :poblion: Aspon si to ta tchýně užila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
28.1.12 13:33
Vanesanka píše:
No a jednou jsme byli na chatě a tam nebylo klasické wc, ale tzv. kadibudka. Já si tam udělala ostudu. Vlezu dovnitř a dlouho jsem nevylézala. Tma jak v dupce. Když jsem po hrozně dlouhé době vylezla, tak můj na to, co sjem tam proboha tak dlouho dělala… a já na to, že jsem nemohla nikde najít splachovač (tu šňůrku) :mrgreen: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Všcihni kdo byli venku dostali záchvat smíchu. Já sjem to nevěděla, že tam žádná není :oops: :mrgreen:

Tak kadiboudu máme na chatě :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
28.1.12 13:33

Mufice: no ještě že jsem byla v tom rozvodovém řízení :mrgreen: Jinak bych to musela uklízet já :pankac: :mrgreen: Však to tak bylo jak na běžícím páse- jak vypil, nevěděl co dělá :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.1.12 13:37
Vanesanka píše: :lol: Holky, tak tady jsem opět dobře vlezla :mrgreen: Mám taky histroky dvě o náměsíčnosti. Jedna se týká mého EX manžela. Tak se ožral a já čekala na něj doma, až se došulí z hospody, z okna jsem už viděla, že jde, tak sjem mu automaticky otevřela vchodové dveře. Vlezl do předsíně, šáhl na poklop kalhotů, rozepínal zips a já čumím jak opařená, co to dělá, záchod je přece vedle …a šel do obývaku, otevřel skříň , sedl na kupu vypraných naavivažovaných věcí a vykonal tam velkou potřebu :oops: Opitý jak rus, já ječím, rozsvítím světlo, nadávám mu do deb**ů, magorů a co já vím co ještě, on začne škytat, chytil za kravatu, která tam visela z věšáku a prostě spláchl :zed: Škytal a škytal a aby to nebylo málo, tak sedící v těch svých sra*kách si pod sebe ještě nablil. Tohle nidky nezapomenu, to byla katastrofa, ještě jak na to vzpomínám, tak mám husí kůži. Tenkrát jsem popadla malé dvě děti a šla jsem na noc spát k mamce, která bydlela o pár bloků dál :mrgreen: Já jsem to uklízet nemohla a nechtěla :jazyk: No a pak na druhý den přišel za mnou- vyspatý, bylo mu trapně a vypravoval mi, že proč jsem nebyla doma, že přišla zrovna jeho máma(tchýně moje). Tak ta měla práci , musela uklidit po svém synačkovi :lol: :lol: :lol: Dodnes děkuji, že sjem odešla a nechala to tak, jinak by mě piclo- tchýně s ním nazitří prala a vymývala. To všechno mi bylo jedno, nebo jsem byla v rozvodovém řízení a já jen čekala, až se vystěhuje, aby se mohl prodat byt :lol: A takto se choval ex, když chodíval domů opitý- nikdy netrefil na WC, at se mu chtělo na WC nebo zvracet :lol: :pocitac:
:lol: :lol: jeste po sobe splachnul :lol: :lol: :lol: to me dostalo teda :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí