Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
MUFICE píše:Hlaváčci píše:Tak to samé jednou udělal můj chlap, ještě, když jsem bydlela u rodičů a ráno matka zjištovala, co jí to tam smrdí
Pokud se počítá i myšlení v alkoholovém opojení, tak se taky přidám.
Můj bráška v podroušeném stavu přišel domů, na chodbě otevřel šuplík od stolku a v domnění, že je na záchodě, do něj na*cal.
No u bráchy jsem se smála, taky jsem v té době byla v těžké pubertě
ale chlapa bych asi zabila ![]()
tak ja se taky podelim, snad tim nikoho nepohorsim
pritel lezi ve vane na brise, prijdu za nim a rikam mu…podej mi ziletku oholim ti tu chlupatou zadnici, chvilu se branil, ale pak svolil… tak holim, a on najednou sevrel pulky a drzel nima tu ziletku
ja dostala zachvat smichu, na chvili jsem se otocila, pak zpatky a ziletka nikde! rikam…kam si ji dal?! ja nevim asi jsem i spolknul ![]()
Hlaváčci píše:MUFICE píše:No u bráchy jsem se smála, taky jsem v té době byla v těžké pubertěHlaváčci píše:Tak to samé jednou udělal můj chlap, ještě, když jsem bydlela u rodičů a ráno matka zjištovala, co jí to tam smrdí
Pokud se počítá i myšlení v alkoholovém opojení, tak se taky přidám.
Můj bráška v podroušeném stavu přišel domů, na chodbě otevřel šuplík od stolku a v domnění, že je na záchodě, do něj na*cal.ale chlapa bych asi zabila
Tak to už je asi 7 let, to nám bylo kolem 25 let, takže jsme z toho měli taky spíš srandu.
LUaPE píše:
tak ja se taky podelim, snad tim nikoho nepohorsimpritel lezi ve vane na brise, prijdu za nim a rikam mu…podej mi ziletku oholim ti tu chlupatou zadnici, chvilu se branil, ale pak svolil… tak holim, a on najednou sevrel pulky a drzel nima tu ziletku
ja dostala zachvat smichu, na chvili jsem se otocila, pak zpatky a ziletka nikde! rikam…kam si ji dal?! ja nevim asi jsem i spolknul
Tak ten zvon nemá konkurenci. Můj bývalý byl pěkný blb. Jednou přišla kamarádka a nesla si v kabelce pepřový spray na obranu a co myslíte, že udělal ten pitomec? No samozřejmě nevěřil, a šel ho vyzkoušet sám na sobě. ![]()
Týden chodil s rudým, napuchlým obličejem.
mamaho píše:
Tak ten zvon nemá konkurenci. Můj bývalý byl pěkný blb. Jednou přišla kamarádka a nesla si v kabelce pepřový spray na obranu a co myslíte, že udělal ten pitomec? No samozřejmě nevěřil, a šel ho vyzkoušet sám na sobě.
jkeště že to nevyzkoušel na pinďourovi ![]()
eviliska píše:mamaho píše:jkeště že to nevyzkoušel na pinďourovi
Tak ten zvon nemá konkurenci. Můj bývalý byl pěkný blb. Jednou přišla kamarádka a nesla si v kabelce pepřový spray na obranu a co myslíte, že udělal ten pitomec? No samozřejmě nevěřil, a šel ho vyzkoušet sám na sobě.
mamaho píše:
![]()
a dobře mu tak
Hlaváčci píše:
Tak to je bomba![]()
![]()
LUaPE píše:
tak ja se taky podelim, snad tim nikoho nepohorsimpritel lezi ve vane na brise, prijdu za nim a rikam mu…podej mi ziletku oholim ti tu chlupatou zadnici, chvilu se branil, ale pak svolil… tak holim, a on najednou sevrel pulky a drzel nima tu ziletku
ja dostala zachvat smichu, na chvili jsem se otocila, pak zpatky a ziletka nikde! rikam…kam si ji dal?! ja nevim asi jsem i spolknul
je to pošuk no ![]()
můj brácha je taky pořádné éro. Jednou si dal ty tlusté grahamové tyčinky do uší, nosu a papule. No sranda všude okolo. Pak ty z nosu a pusy sežral a ny ty v učích zaponěl. Bavili jsme se a on se plácl do hlavy - jako vzpoměl jsem si a zarazil si ji až do středního ucha
eviliska píše:
můj brácha je taky pořádné éro. Jednou si dal ty tlusté grahamové tyčinky do uší, nosu a papule. No sranda všude okolo. Pak ty z nosu a pusy sežral a ny ty v učích zaponěl. Bavili jsme se a on se plácl do hlavy - jako vzpoměl jsem si a zarazil si ji až do středního ucha
mrzuté… ![]()
No ale nejen chlapi maj pitomé nápady. Já si jednou strčila asi 10 sirek do pusy a zapálila
Byla jsem mladá blbka… teď sice taky, ale aspoň uvažuju, než něco udělám ![]()
Já si zrovna na nic nevzpomínám ,ale výborně se tu bavím ![]()
Obzvlášť ten zvon mě dostal
![]()