Chlapi a jejich myšlení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
27.1.12 22:43
MUFICE píše:
Hlaváčci píše:
Pokud se počítá i myšlení v alkoholovém opojení, tak se taky přidám. :)
Můj bráška v podroušeném stavu přišel domů, na chodbě otevřel šuplík od stolku a v domnění, že je na záchodě, do něj na*cal.
Tak to samé jednou udělal můj chlap, ještě, když jsem bydlela u rodičů a ráno matka zjištovala, co jí to tam smrdí :cert:

No u bráchy jsem se smála, taky jsem v té době byla v těžké pubertě :lol: ale chlapa bych asi zabila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.1.12 22:44

tak ja se taky podelim, snad tim nikoho nepohorsim :D pritel lezi ve vane na brise, prijdu za nim a rikam mu…podej mi ziletku oholim ti tu chlupatou zadnici, chvilu se branil, ale pak svolil… tak holim, a on najednou sevrel pulky a drzel nima tu ziletku :D ja dostala zachvat smichu, na chvili jsem se otocila, pak zpatky a ziletka nikde! rikam…kam si ji dal?! ja nevim asi jsem i spolknul :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
27.1.12 22:44
Hlaváčci píše:
MUFICE píše:
Hlaváčci píše:
Pokud se počítá i myšlení v alkoholovém opojení, tak se taky přidám. :)
Můj bráška v podroušeném stavu přišel domů, na chodbě otevřel šuplík od stolku a v domnění, že je na záchodě, do něj na*cal.
Tak to samé jednou udělal můj chlap, ještě, když jsem bydlela u rodičů a ráno matka zjištovala, co jí to tam smrdí :cert:
No u bráchy jsem se smála, taky jsem v té době byla v těžké pubertě :lol: ale chlapa bych asi zabila :D

Tak to už je asi 7 let, to nám bylo kolem 25 let, takže jsme z toho měli taky spíš srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
27.1.12 22:46
Tak to je bomba :D :D :D
LUaPE píše:
tak ja se taky podelim, snad tim nikoho nepohorsim :D pritel lezi ve vane na brise, prijdu za nim a rikam mu…podej mi ziletku oholim ti tu chlupatou zadnici, chvilu se branil, ale pak svolil… tak holim, a on najednou sevrel pulky a drzel nima tu ziletku :D ja dostala zachvat smichu, na chvili jsem se otocila, pak zpatky a ziletka nikde! rikam…kam si ji dal?! ja nevim asi jsem i spolknul :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
27.1.12 22:47

:pankac: super diskuze, Davdan prodloužila jsi mi život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.1.12 22:48

Tak ten zvon nemá konkurenci. Můj bývalý byl pěkný blb. Jednou přišla kamarádka a nesla si v kabelce pepřový spray na obranu a co myslíte, že udělal ten pitomec? No samozřejmě nevěřil, a šel ho vyzkoušet sám na sobě. :mrgreen:
Týden chodil s rudým, napuchlým obličejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
27.1.12 22:49
mamaho píše:
Tak ten zvon nemá konkurenci. Můj bývalý byl pěkný blb. Jednou přišla kamarádka a nesla si v kabelce pepřový spray na obranu a co myslíte, že udělal ten pitomec? No samozřejmě nevěřil, a šel ho vyzkoušet sám na sobě. :mrgreen:

jkeště že to nevyzkoušel na pinďourovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.1.12 22:50
eviliska píše:
mamaho píše:
jkeště že to nevyzkoušel na pinďourovi :lol:
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
27.1.12 22:50
mamaho píše:

:mrgreen: :mrgreen:
a dobře mu tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.1.12 22:51
Hlaváčci píše:
Tak to je bomba :D :D :D
LUaPE píše:
tak ja se taky podelim, snad tim nikoho nepohorsim :D pritel lezi ve vane na brise, prijdu za nim a rikam mu…podej mi ziletku oholim ti tu chlupatou zadnici, chvilu se branil, ale pak svolil… tak holim, a on najednou sevrel pulky a drzel nima tu ziletku :D ja dostala zachvat smichu, na chvili jsem se otocila, pak zpatky a ziletka nikde! rikam…kam si ji dal?! ja nevim asi jsem i spolknul :D

je to pošuk no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
27.1.12 22:52

můj brácha je taky pořádné éro. Jednou si dal ty tlusté grahamové tyčinky do uší, nosu a papule. No sranda všude okolo. Pak ty z nosu a pusy sežral a ny ty v učích zaponěl. Bavili jsme se a on se plácl do hlavy - jako vzpoměl jsem si a zarazil si ji až do středního ucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
27.1.12 22:52

To máš fajn, já úplně zbožňuju prdlé lidi :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.1.12 22:53
eviliska píše:
můj brácha je taky pořádné éro. Jednou si dal ty tlusté grahamové tyčinky do uší, nosu a papule. No sranda všude okolo. Pak ty z nosu a pusy sežral a ny ty v učích zaponěl. Bavili jsme se a on se plácl do hlavy - jako vzpoměl jsem si a zarazil si ji až do středního ucha

mrzuté… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
27.1.12 22:56

No ale nejen chlapi maj pitomé nápady. Já si jednou strčila asi 10 sirek do pusy a zapálila :D Byla jsem mladá blbka… teď sice taky, ale aspoň uvažuju, než něco udělám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
27.1.12 22:59

Já si zrovna na nic nevzpomínám ,ale výborně se tu bavím :mrgreen:

Obzvlášť ten zvon mě dostal :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...