Chlapi a jejich myšlení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
SimčaFíla
27.1.12 23:05

Já si taky nic nevzpomínám,ale sranda tu je :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6926
27.1.12 23:11

Vy se tlemíte, ale dovedete si představit můj ksicht, když za mnou najednou přišel se zvonem na hlavě??? 8o 8o 8o :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.1.12 23:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588

manželův strýc, jednou hodně přebral, byli u nich na návstěve a přišel z hospody a nablil do manzelovi skrine. manžel to pak objevil a on delal jako ze nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809

Tak já si momentálně vzpomínám na to, co mi vyprávěla má teta a sama je hlavní hrdinkou této epizody. Kdesi slyšela, že nej prsa jsou ty, který se přesně vlezou do nějaké sklenky na červené víno nebo na něco takového. No a ona vždycky byla kočka a chtěla si dokázat, že i její prsa jsou ty nejlepší, tak tu kozu do tý sklenky narvala. Jenže ji nemohla vytáhnout. No koza už jí modrala, takže nezbývalo než sklenku rozbít, tak se navíc ještě řízla. No ale hlavně že si dokázala, že má kozy akorát do skleničky.
Takže třeba má Davdanin manžel také nějakou takovouhle motivaci. :nevim: Dokázat si, že zvon padne přesně na jeho hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
27.1.12 23:14
Davdan píše:
Vy se tlemíte, ale dovedete si představit můj ksicht, když za mnou najednou přišel se zvonem na hlavě??? 8o 8o 8o :lol: :lol:

:lol: :lol: To zní tak vtipněě :lol: :lol:
No asi bych taky koukala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
27.1.12 23:15
eva valoi píše:
Takže třeba má Davdanin manžel také nějakou takovouhle motivaci. :nevim: Dokázat si, že zvon padne přesně na jeho hlavu.

:lol: :lol: Kdyby neměl plešku, zdolal by ho, ale s pleškou????? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
27.1.12 23:16
Pipet píše:
http://www.bulvy.cz/…iv-nez-muzi/:mrgreen: Zvon :lol:

To je dobrý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
27.1.12 23:17
Alyss píše:
Davdan píše:
Vy se tlemíte, ale dovedete si představit můj ksicht, když za mnou najednou přišel se zvonem na hlavě??? 8o 8o 8o :lol: :lol:
No asi bych taky koukala :mrgreen:

Jako ještě že jsme to sundali, dalo by se s tím vůbec jet na pohotovost??? 8o :think: :oops: A dovedete si představit, co bysme tu asi řekli do mluvítka (u nás na chíře je zvonek - telefon)… „Manžel má na hlavě zvon…“. … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
27.1.12 23:18
Davdan píše:
Alyss píše:
Davdan píše:
No asi bych taky koukala :mrgreen:
Jako ještě že jsme to sundali, dalo by se s tím vůbec jet na pohotovost??? 8o :think: :oops: A dovedete si představit, co bysme tu asi řekli do mluvítka (u nás na chíře je zvonek - telefon)… „Manžel má na hlavě zvon…“. … :think:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to by se asi ti lékaři posrali smíchy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
27.1.12 23:18

Můj kamarád z dětství byl taky pěknej pablb. Někde slyšel hystorku že si nějakej lesník při odpalování pařezů sedl na pařez a skříplo mu to tam pr.el. Tak to chtěl zkusit. Dali pod pařez výbušninu a on si na něj sedl, pařez sice povolil a prasknul, ale sevřel se zpátky a taky mu tam skřípnul pr.el, trvalo hodinu než to roztáhly, mněl pak na zadku pěkně velký fialový jelito. Říkávali jsme mu pyroman, když mu nešel rodělat oheň tak tam nalil technickej benzín, pěkně ho to ošlehlo a byl bez vlasů. Taky si sám postavil motorku a když ji jel vyzkoušet najel na nějakej hrb a upadlo mu kolo, spálil si nohu o výfuk, odletěl a natrhnul si p.del, měl 4 stehy. No byl hustej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
27.1.12 23:21

Bože, holky, tak tohle je diskuze :D Takhle jsem se dlouho nezasmála!!!
No, s chlapem mám taky pár vtipných historek, ale vzpoměla jsem si, jak jsme měli mejdan a někoho napadlo vsadit se, kdo si z holek strčí prso do půllitru. Já se svýma E jsem naštěstí byla ze hry, ale kamarádka ten prs strčila do „vyšky“ a dík podtlaku nešlo ven. Byli jsme tak pod vlivem, že nám nedošlo, co dělat :oops: Mejdan byl naštěstí v N.Jičíně kousek od špitálu, tak s tím šla na pohotovost. Dr. se prý tlemil snad 10min, pak jí tam strčil brčko a půllitr sundal :)
PS: bylo nám 16 :)
PS2: toto vědět má profesorka fyziky, tak mne nepustí k maturitě :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
27.1.12 23:23

Matně si vybavuju mého otce, to jsem byla ještě hodně malá… Zkoušel dělat karamel… Vůbec nevím CO prováděl a JAK to probíhalo (už je to dávno), ale najednou přišel s kastrůlkem v ruce a neměl obočí. 8o :lol: Prostě mu to sežehlo. Karamel neumím a nedělám, tak nevím, co dělal. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
27.1.12 23:23

jojo na záchrance nemají o vtipné historky nouzi, to je každou chvíli něco zaseknutýho někde.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
27.1.12 23:24

Já teda očividně nejsem chlap ale takové blbosti mě taky občas napadají… Teď už teda většinou odolám ale kdysi,… S tím zvonem mi připomnělo co jsem vyvedla… Přisála jsem si hrnek na pusu, tak že sem z ní vysála vzduch a už si nepamatuju jak dlouho jsem ji měla na sobě ale když jsem ho sundala tak taková podlitina na celé bradě s toho nedostatku vzduchu nebo jak to vůbec vzniká :mrgreen: A ona ta mrcha nezmizela snad půl dne a jela jsem s tím i do školy :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak