Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@lebrunka91 budu za tyrana, a le není to tak
mám taky tříletýho, c o se rád vztekne, enbo zasekne
a pomáhá vařečka, a le nemusím ho s ní bít. jednou jsem ho s ní plácla, ale fakt jen jakože přiložila a jemu to ěnjak utkvělo a stačí i v největším vzteku říct vařečka, najednou úsměv číslo jedna auklízí jak divej
nikdy na ní dojít nemuselo
pak ještě teda máme : mám začít počítat? ![]()
@lebrunka91 to my sme měli podobný, Marek sebou fláknul a hlavou prásk o zem..no ale pak sme vypozorovali, že frajer vždycky po očku kouknul, zda se díváme a pak s opatrností zasimuloval uder hlavou o zem
když měl pod hlavičkou polštář, tak to jo..to se neštítil ničeho
ale jak poznal že hlavou o zem to bolí, tak jen simuloval
@lebrunka91 hele já jsem zas vždycky za despotickou matku an veřejnosti, že ho nechám vztekat a neutěšuju ho ![]()
On uz ma ty reakce na cokoliv co mu reknem jen treba nech psa byt no a je tu jeho amok
![]()
@lebrunka91 píše:
Premysleli jsme ze mu zacnem i zakazovat veci ktere ma rad![]()
![]()
tak ten se uvzteká
![]()
@andreazbudejc píše:
@lebrunka91 to my sme měli podobný, Marek sebou fláknul a hlavou prásk o zem..no ale pak sme vypozorovali, že frajer vždycky po očku kouknul, zda se díváme a pak s opatrností zasimuloval uder hlavou o zemkdyž měl pod hlavičkou polštář, tak to jo..to se neštítil ničeho
ale jak poznal že hlavou o zem to bolí, tak jen simuloval
A fyzické tresty opravdu ne, neříkám, že u nás nejsou, ale zrovna u tohoto je to kontraproduktivní.
Já zabavuji věci když s nima mlátí, pak dostává zpět za odměnu.
@iiiv píše:
Já posílám na hanbu, až se uklidní tak příjde. Občas tam jde sám dobrovolně už když začne ječet.
tak tohel mě dostalo, klučík je chytrej
úplně si to umím představit, jak nabírá a odchází do kouta
![]()
@Anonymní píše:
Ja nevím, budu za tyrana, vzít proutek, jednu mu svihnout přes zadek a bude klid.Ale nevím-dřív se to. dělalo, není to ještě ve třech letech brzo?
dřív se dělala spousta věcí…
@lebrunka91 píše:
@Mišela1 ale mi se mu venujem ale zase si myslim ze uz by mohl trosku vnimat ze je malinka no nevim
a co by měl vnímat, že přišel někdo kdo mu vzal maminku a má jí teď skoro stále pro sebe? že maminka už nemá tolik času se mu věnovat, hrát si, musí počkat až se miminko nakojí a pod a HLAVNĚ už s tebou není sám, vždy je tam i to druhé dítě. to má chápat tříleté dítě? opravdu to nechápe a bude mu ještě nějaký čas trvat, než to celé pobere a bitím se opravdu situace jenom zhorší. Psychologové radí domluvit se s partnerem a aspoň jednou týdně vzít toho staršího někam, na kolo do kroužku, abyste byly spolu, aby tě měl jenom pro sebe
.
Příspěvek upraven 09.03.14 v 08:59
@andreazbudejc píše:
tak tohel mě dostalo, klučík je chytrej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
úplně si to umím představit, jak nabírá a odchází do kouta
![]()
To říkám, děti jsou chytré jako opice, někdy člověk nestačí zírat.
Taky to tak máme. Mě by to až tak nevadilo, ať se mi dítě vyvzteká, ale máme hodné sousedy a někdo už na nás kvůli tomu volal sociálku. To sousedům nevysvětlíte, že máte malé dítě, které si zrovna prochází obdobím vzdoru ![]()
Tak já mám 2,5lettou a pěkně vzteklou
většinou jí posílám pryč, někdy sama neudržím nervy a jednu lupnu ale stejně nepomůže, počítání se nám poslední dobou celkem osvědčilo. Minulý týden mi paní v ZOO radila jestli už jsem zkoušela studenou sprchu, jí se to prý osvědčilo…
@suwari no prave u nas v baraku jsou taky hodni sousede a bojim se toho ze nam socialka zaklepe na dvere
![]()