Už od rána nekope

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3696
15.2.14 19:13
@Cuarentena píše:
Jo a ne pohotovost, porodnice.

Proč ne porodnice? :)
edit - Proč ne pohotovost?

• načítám...
verulicek
15.2.14 19:15
@lucieluciova píše:
Už se chystáme a jedem. Doufám, že bude všechno v pořádku. :,(

jj taky bych jela…já jsem posledně jela i kvůli „přemnoženým pohybům“ a světe div se, i můj gynekolog řekl, že jsem udělala dobře - přestože bylo vše ok. Jakýkoliv odklon od normy se má řešit. Pokud jsi přes den zkoušela to, co radí holky - čokoládu, třeba zahopsat na balónu…prostě nějaké fígle, při čem se prcek hýbával…asi bych začala být nervózní už odpoledne :think: tak snad dopadnete taky dobře, třeba jen chrápe. Pak se ozvi! ;)

Příspěvek upraven 15.02.14 v 19:16

• Upravit
14856
15.2.14 19:16

Holky já nechápu tu paniku? to jste všechny, když jste si uvedomili, ze dite delsi dobu necitite turovaly motor? Nejdriv snad zkusim to dite rozhybat, pak teprv plasim.

Jak jsem psala, nekdy staci poloha v leeze a soustredeni, mluveni na dite, hlazeni briska, čokoláda, či jiná sladkost, hudba u bříška, trošku bříškem zahýbat…

třeba zrovna ted spi a jestli mela zakladatelka normalni rezim, ani si nemusela uvedomovat, ze se hybe.

• načítám...
14856
15.2.14 19:16

Jo ještě mi děti zareaovaly i jen na dlan na brisku…

• načítám...
verulicek
15.2.14 19:17
@suik píše:
Holky já nechápu tu paniku? to jste všechny, když jste si uvedomili, ze dite delsi dobu necitite turovaly motor? Nejdriv snad zkusim to dite rozhybat, pak teprv plasim.

Jak jsem psala, nekdy staci poloha v leeze a soustredeni, mluveni na dite, hlazeni briska, čokoláda, či jiná sladkost, hudba u bříška, trošku bříškem zahýbat…

třeba zrovna ted spi a jestli mela zakladatelka normalni rezim, ani si nemusela uvedomovat, ze se hybe.

jj jak jsem psala..na každé mimčo jsou jiné fígle, ale to už asi každá mamina v posledním měsíci ví, na co mimčo reaguje. Já jsem tehdy ale nějak nemohla najít nic, co by ji naopak uklidnilo :lol: to bylo zapeklité :mrgreen:

• Upravit
723

@verulicek Jo jo ozvu se. Zkoušela jsem si natočit vanu, lehnout si, čokoládu i ten balon, ale nic. tě. Už sedíme v autě. (píšu z tabletu)

• načítám...
46226

Me malej ke konci kopal jen rano a potom vecer v posteli

• načítám...
2411
15.2.14 19:19

Nejsem hysterka, ale pise ze od rana, na konci unora ma termin - ty voe, uz bych tam byla v poledne.

• načítám...
6888
15.2.14 19:20

Držím palce.

• načítám...
3696
15.2.14 19:20

@verulicek Tak mě dá manžel ruku na břicho a hned je klid. :lol: Jak ji dá pryč, tak se zase začne vrtět.

• načítám...
14856
15.2.14 19:21

Jo ještě mi děti zareaovaly i jen na dlan na brisku…

• načítám...
14856
15.2.14 19:22
@lucieluciova píše:
@verulicek Jo jo ozvu se. Zkoušela jsem si natočit vanu, lehnout si, čokoládu i ten balon, ale nic. tě. Už sedíme v autě. (píšu z tabletu)
:palec:
  • načítám...
2418
15.2.14 19:22

Takhle jsem letěla do porodnice 2×… třeba na malýho nezabíralo vůbec nic a přitom vše bylo ok a i na monitoru pohyby byly, jenom já je necítila :-D

Zakladatelko držím palce ať je vše ok.

• načítám...
6762
15.2.14 19:23

@lucieluciova drzim palecky, urcite bych jela hned taky po me zkusenosti s angel sounds, kdy jsme maleho prestali slyset a presne v ten den mu prestalo bit :srdce:. Ale po pravde co se ma stat se stane. Hodne stesti.

• načítám...
verulicek
15.2.14 19:23

@zulitvi takhle jsme to měli taky celé těhotenství…pak ale nastal onen den, kdy jsem ji nemohla skoro 24 hodin zastavit. můj byl z toho taky nervní, protože takové reakce u ní on osobně nikdy nezažil - já mu říkala, že je to normální, že prostě jen jeho nikdy tak nekopala..ale když už to trvalo opravdu tolik hodin v kuse, začala jsem být nervózní. Ale hold ty děti jsou nevyzpytatelné, doktor dokonce řekl, že nemusí mít vůbec žádný režim (takže stejně jako mě 24 hodin intenzivně šťouchala, tak zakladatelčino dítko může mít prostě jen chrápací den..) každopádně by mě „nepohyby“ vyděsily asi trochu víc než „přepohyby“ :roll:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100