Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nahoru na most..hmmm už nám to graduje…spisovatel chce děj vyhrotit tím, že zvyšuje nebezpečí případného psychického kolapsu s následkem skoku. ![]()
Holky mám nápad, zavoláme na policii, že někde okolo nuseláku se pohybuje matka s 4 dětma, která má jedno hodně malé mimčo v náručí. Oni ji určitě najdou a pokud ne tak ať si ji zjistí podle ip a připojení kdo to je ne?
@Ninn píše:
Ted jdu na policii. Ale nevim, kde je v nuslich nejblizsi. J tu hodne bezdomovcu. Uvazuju, ze asi vyjdylu nahoru na Nuselsky most. Jsem neschopna matka
To mas v rukach notas? a kde drzis miminko?
@Ninn píše:
Ted jdu na policii. Ale nevim, kde je v nuslich nejblizsi. J tu hodne bezdomovcu. Uvazuju, ze asi vyjdylu nahoru na Nuselsky most. Jsem neschopna matka
nevíš kde je policie??? tak si to najdi na netu né??? kde je nejbližší stanice ![]()
Ano, poslední, co mi tu chybělo, bylo vyhrožování sebevraždou. Promiň, nevěřím ani slovo. Nejdřív jsi zamčená v koupelně, pak v kuchyni. Zatímco muž bije tvé dítě, tak ty si dopisuješ na emiminu, zatímco utíkáš z domu, dopisuješ si na emiminu…
@Hanka79 To je dobrá poznámka, taky by mě to zajímalo.
Myslim, že je to nějaký malý děcko, co si z nás dělá srandu a sedí si na počítači někde v teple domova.
Zdravím a přeji pěkný večer,
téma jsem zamkla pro přebujelou poněkud nevhodou Off topic debatu.
admin Josefina
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat