Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@renda81 píše:
sbalí děti utíká a píše nám, že jsou už na ulici, to snad né, pokud budu utíkat tak nebudu psát na emimino, kde jsem a co dělám, jinak nevěřím, že by kdyby to byla pravda, tak mámá nechá své dítě mlátit, ani omylem, hlavně aby venku nepotkala otce když je na útěku a on bude lovit jídlo v kontejnerech![]()
![]()
To je pravda myslím si že každá z nás by tady bránila své dítě za každou cenu.
@Ninn píše:
My ted nikam neutikame. Ja ted nevim, am mam jit. Ted jsme kouse od domu, pod Nuselskym mostem.
na nejbližší oddělení policie - udat že zbil dceru, říct co vám provádí - vykážou ho z bytu na 10 dní a ty budeš mít čas udělat co potřebuješ..
Nevis o me ani o mich detech nic. Manzel me bije uz dlouho, ale ja nemam kam jit. Psala jsem tu kdzsy jn do jedne diskuze, pritoze jsme nemey co jist. Ted uz nemame vubec nic.
Hlavne, ze je porad pripojena pres wifi…asi je pod Nuselakem hodne moznosti se pripojit a bez nutnosti znat heslo
se taky divim, ze manzel uz davno nesebral notas a neprodal ho, by se treba dva tri dny nemusel hrabat v odpadcich ![]()
@verulicek píše:
@mamule jak už jsem psala - jsou jarní prázdniny
No to jooo taky mám jedno dítko doma ale to šlo třeba na ples což je myslím lepší ![]()
@Ninn píše:
My ted nikam neutikame. Ja ted nevim, am mam jit. Ted jsme kouse od domu, pod Nuselskym mostem.
kdyby to byla pravda, tak si nepíšeš s náma, ale budeš se snažit v tuhle hodinu s dětma někam jít, i kdybys měla jít na policii za napadení dcery, jinak asi dobré, že máš wifi pod Nuselákem, asi dobrá čtvrť, kde to takhle funguje
![]()
@Ninn píše:
Uz jsme venku. Bydlime v Nuslich v prvnim patre nad hospodou, hned pod Nuselkym mostem. Nevim, kam mam ted jit. Nejstarsi dcera na rozbity retva place. Rika mi, ze do ni manzel i kopnul. Asi jsem mela z te kuchyne vijit a jit ji pomoct. Ale moc jsem se bala o sebe i o miminko.
Nehodlám řešit, jestli je to pravda nebo ne. Nicméně pokud jsi v téhle situaci, postup je následující - chování manžela ohlas na policii, dcera ho může dosvědčit. Udělejte to hned, dokud má ten rozbitý ret. Policie má právo násilníka na 10 dní vykázat z domu a poučí vás o tom, jak podat návrh na předběžné opatření soudu, které tohle opatření může prodloužit. Stejně tak dostanete kontakty na organizace, které vám s danou situací dále pomohou.
@Ninn zažila jsem týrané děti, a ženy co snesly tolik bolesti, že si to nikdo nedokáže představit. Bud si hloupá a neposloucháš co ti tu všichni říkají (POLICIE, AZYL DUM) a nebo si děláš opravdu velmi nechutnou srandu - v tom případě doufám, že se si následky vypiješ!!
@Ninn A co jako budete dělat? Budete spát po mostem? Nebo se vrátíte domů?
@mamule píše:
No to jooo taky mám jedno dítko doma ale to šlo třeba na ples což je myslím lepší
no to je rozhodně inteligentnější zábava. ale tak někdo má třeba spisovatelské vize ![]()
Ted jdu na policii. Ale nevim, kde je v nuslich nejblizsi. J tu hodne bezdomovcu. Uvazuju, ze asi vyjdylu nahoru na Nuselsky most. Jsem neschopna matka
@verulicek píše:
no to je rozhodně inteligentnější zábava. ale tak někdo má třeba spisovatelské vize
@Ninn píše:
Ted jdu na policii. Ale nevim, kde je v nuslich nejblizsi. J tu hodne bezdomovcu. Uvazuju, ze asi vyjdylu nahoru na Nuselsky most. Jsem neschopna matka
Dobrý nápad. Jsem sice daleko od Prahy ale myslím že u Nuseláku budou policajti někde blízko ![]()
@Hanka79 píše:
Hlavne, ze je porad pripojena pres wifi…asi je pod Nuselakem hodne moznosti se pripojit a bez nutnosti znat heslose taky divim, ze manzel uz davno nesebral notas a neprodal ho, by se treba dva tri dny nemusel hrabat v odpadcich
Tak může psát přes mobil, wifi zdarmA…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat