Už od rána nekope

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6744
15.2.14 21:41
@renda81 píše:
sbalí děti utíká a píše nám, že jsou už na ulici, to snad né, pokud budu utíkat tak nebudu psát na emimino, kde jsem a co dělám, jinak nevěřím, že by kdyby to byla pravda, tak mámá nechá své dítě mlátit, ani omylem, hlavně aby venku nepotkala otce když je na útěku a on bude lovit jídlo v kontejnerech :zed: :zed: :zed:

To je pravda myslím si že každá z nás by tady bránila své dítě za každou cenu.

• načítám...
49159
15.2.14 21:41
@Ninn píše:
My ted nikam neutikame. Ja ted nevim, am mam jit. Ted jsme kouse od domu, pod Nuselskym mostem.

na nejbližší oddělení policie - udat že zbil dceru, říct co vám provádí - vykážou ho z bytu na 10 dní a ty budeš mít čas udělat co potřebuješ..

• načítám...
Ninn
15.2.14 21:42

Nevis o me ani o mich detech nic. Manzel me bije uz dlouho, ale ja nemam kam jit. Psala jsem tu kdzsy jn do jedne diskuze, pritoze jsme nemey co jist. Ted uz nemame vubec nic.

• Upravit
18259

Hlavne, ze je porad pripojena pres wifi…asi je pod Nuselakem hodne moznosti se pripojit a bez nutnosti znat heslo :) se taky divim, ze manzel uz davno nesebral notas a neprodal ho, by se treba dva tri dny nemusel hrabat v odpadcich :think:

• načítám...
6744
@verulicek píše:
@mamule jak už jsem psala - jsou jarní prázdniny :lol:

No to jooo taky mám jedno dítko doma ale to šlo třeba na ples což je myslím lepší :mrgreen:

• načítám...
6536
15.2.14 21:43
@Ninn píše:
My ted nikam neutikame. Ja ted nevim, am mam jit. Ted jsme kouse od domu, pod Nuselskym mostem.

kdyby to byla pravda, tak si nepíšeš s náma, ale budeš se snažit v tuhle hodinu s dětma někam jít, i kdybys měla jít na policii za napadení dcery, jinak asi dobré, že máš wifi pod Nuselákem, asi dobrá čtvrť, kde to takhle funguje :zed: :zed: :zed:

• načítám...
verulicek

A tak šla karkulka dál po pěšině… :lol:

• Upravit
2153
@Ninn píše:
Uz jsme venku. Bydlime v Nuslich v prvnim patre nad hospodou, hned pod Nuselkym mostem. Nevim, kam mam ted jit. Nejstarsi dcera na rozbity retva place. Rika mi, ze do ni manzel i kopnul. Asi jsem mela z te kuchyne vijit a jit ji pomoct. Ale moc jsem se bala o sebe i o miminko.

Nehodlám řešit, jestli je to pravda nebo ne. Nicméně pokud jsi v téhle situaci, postup je následující - chování manžela ohlas na policii, dcera ho může dosvědčit. Udělejte to hned, dokud má ten rozbitý ret. Policie má právo násilníka na 10 dní vykázat z domu a poučí vás o tom, jak podat návrh na předběžné opatření soudu, které tohle opatření může prodloužit. Stejně tak dostanete kontakty na organizace, které vám s danou situací dále pomohou.

• načítám...
1561
15.2.14 21:44

@Ninn zažila jsem týrané děti, a ženy co snesly tolik bolesti, že si to nikdo nedokáže představit. Bud si hloupá a neposloucháš co ti tu všichni říkají (POLICIE, AZYL DUM) a nebo si děláš opravdu velmi nechutnou srandu - v tom případě doufám, že se si následky vypiješ!!

• načítám...
723

@Ninn A co jako budete dělat? Budete spát po mostem? Nebo se vrátíte domů?

• načítám...
verulicek
@mamule píše:
No to jooo taky mám jedno dítko doma ale to šlo třeba na ples což je myslím lepší :mrgreen:

no to je rozhodně inteligentnější zábava. ale tak někdo má třeba spisovatelské vize :D

• Upravit
Ninn

Ted jdu na policii. Ale nevim, kde je v nuslich nejblizsi. J tu hodne bezdomovcu. Uvazuju, ze asi vyjdylu nahoru na Nuselsky most. Jsem neschopna matka

• Upravit
6744
15.2.14 21:45
@verulicek píše:
no to je rozhodně inteligentnější zábava. ale tak někdo má třeba spisovatelské vize :D
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
6744
15.2.14 21:46
@Ninn píše:
Ted jdu na policii. Ale nevim, kde je v nuslich nejblizsi. J tu hodne bezdomovcu. Uvazuju, ze asi vyjdylu nahoru na Nuselsky most. Jsem neschopna matka

Dobrý nápad. Jsem sice daleko od Prahy ale myslím že u Nuseláku budou policajti někde blízko ;)

• načítám...
7257
15.2.14 21:46
@Hanka79 píše:
Hlavne, ze je porad pripojena pres wifi…asi je pod Nuselakem hodne moznosti se pripojit a bez nutnosti znat heslo :) se taky divim, ze manzel uz davno nesebral notas a neprodal ho, by se treba dva tri dny nemusel hrabat v odpadcich :think:

Tak může psát přes mobil, wifi zdarmA…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí