Už od rána nekope

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
723
15.2.14 21:32

@Ninn Kde bydlí tvý rodiče? Šla bych k nim, jestli bydlej blízko. Nebo bych šla k nějaké kamarádce nebo příbuzné, která bydlí blízko.

• načítám...
7257
@Ninn píše:
Uz jsme venku. Bydlime v Nuslich v prvnim patre nad hospodou, hned pod Nuselkym mostem. Nevim, kam mam ted jit. Nejstarsi dcera na rozbity retva place. Rika mi, ze do ni manzel i kopnul. Asi jsem mela z te kuchyne vijit a jit ji pomoct. Ale moc jsem se bala o sebe i o miminko.

Ninn, a proč jsi stále jsi? Psala jsi, že problémy jsou dlouhodobé, tak se snaž odpoutat!!!
Máš nějáké příbuzné, známé? Běžte k nim…

• načítám...
49159
@Ninn píše:
Uz jsme venku. Bydlime v Nuslich v prvnim patre nad hospodou, hned pod Nuselkym mostem. Nevim, kam mam ted jit. Nejstarsi dcera na rozbity retva place. Rika mi, ze do ni manzel i kopnul. Asi jsem mela z te kuchyne vijit a jit ji pomoct. Ale moc jsem se bala o sebe i o miminko.

proč jsi nevolala policii? on ti bije dítě a ty místo policajtů píšeš sem? napiš adresu zavolám jim sama jestli toho nejsi schopná

• načítám...
6536
@Ninn píše:

za minuty jsi sbalila děti a oblékla miminko, na to jak utíkáš s dětmi a píšeš nám - to ti nežeru ani omylem, je to trapné dělat si z vážných témat srandu

• načítám...
verulicek

@Ninn ehm. dcera ma něco rozbitého? nemocnice tě nenapadla? to už je na mě fakt moc. Myslím spíš, že v tvých letech bys měl/a být už dávno po večerce v posteli a zítra si udělat úkoly na pondělí ne? :P

Příspěvek upraven 15.02.14 v 21:36

• Upravit
723
15.2.14 21:33

@verulicek To jo. Bylo by lepší kdyby jsme si do nich viděli :mrgreen:

• načítám...
49159
15.2.14 21:34
@lucieluciova píše:
@verulicek To jo. Bylo by lepší kdyby jsme si do nich viděli :mrgreen:
:hug: mám velkou radost
  • načítám...
33022
15.2.14 21:34

@orionk ale stejně je šikovna, píše tady a během takové chvilky stihne obléknout 3 děti a sebe, když neberu tu nejstarší, jak píše a ješte odejít z domu, no nevím, ale mám dojem, že nás tady někdo dobře lakuje :think:

• načítám...
7876
15.2.14 21:35
@Ninn píše:

Mazej na policii!!!Přece nechceš s děckama v noci někde lítat po Praze???

• načítám...
33022
15.2.14 21:35

@renda81 předběhla jsi mě :palec:

• načítám...
6536
15.2.14 21:36

@Tom-Jerry je to furt ta samá, píše jen o násilí, a má svůj styl psaní tu poznám vždycky, je asi psychicky hodně nemocná

• načítám...
7876
15.2.14 21:36
@Tom-Jerry píše:
@orionk ale stejně je šikovna, píše tady a během takové chvilky stihne obléknout 3 děti a sebe, když neberu tu nejstarší, jak píše a ješte odejít z domu, no nevím, ale mám dojem, že nás tady někdo dobře lakuje :think:

No já nevím… Já bývalýmu taky zbalila kufry během minuty a ještě jsem stihla obvolat policii a rodiče :think: :think: No jestli je to vtip, tak by zasloužila na držku :cert: :cert:

• načítám...
verulicek
15.2.14 21:37

@renda81 je to děcko :cert:

• Upravit
7257
@renda81 píše:
@Tom-Jerry je to furt ta samá, píše jen o násilí, a má svůj styl psaní tu poznám vždycky, je asi psychicky hodně nemocná

Ano, ale co když je to pravda?

• načítám...
7661
@renda81 píše:
za minuty jsi sbalila děti a oblékla miminko, na to jak utíkáš s dětmi a píšeš nám - to ti nežeru ani omylem, je to trapné dělat si z vážných témat srandu

Přesně. Úplně vidím tu scénu, čtyři děti na zádech a za běhu datluje…
Tohle už nezbaštím, na jeden den bylo trolů ažaž.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100