Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@renda81 píše:
za minuty jsi sbalila děti a oblékla miminko, na to jak utíkáš s dětmi a píšeš nám - to ti nežeru ani omylem, je to trapné dělat si z vážných témat srandu
Supermanka.
…podle me je nemocna a vyziva se v takovych vecech…neni to pravda co pise a neverim ji to
@Ninn hmmm takže nebylo čas obléct mimčo ale psát tady romány bylo důležitější že? Ještě musíš shlédnout pár dílů esmeraldy, abys to dovedla profesionálně prodat ![]()
Achhh bože kdo se v tom má vyznat čmu věřit a čemu ne
![]()
Příspěvek upraven 15.02.14 v 21:40
My ted nikam neutikame. Ja ted nevim, am mam jit. Ted jsme kouse od domu, pod Nuselskym mostem.
@jannina1 píše:
Ano, ale co když je to pravda?
sbalí děti utíká a píše nám, že jsou už na ulici, to snad né, pokud budu utíkat tak nebudu psát na emimino, kde jsem a co dělám, jinak nevěřím, že by kdyby to byla pravda, tak mámá nechá své dítě mlátit, ani omylem, hlavně aby venku nepotkala otce když je na útěku a on bude lovit jídlo v kontejnerech
![]()
@Ninn -tak k rodičům nebo rovnou na policii (však oni vám s nejnutnějším taky pomohou) ![]()
@Ninn A co jít k nějakým známým, kteří bydlí blízko?
Nebo se snad chceš vrátit domů k tomu násilníkovi?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My nejme obleceni. Deti maji jen to, v cem byly doma a boty a bundu. Oblekly se samy. Miminko jsem dala jem do deky a do fusaku. Neoblekala jsem ho.