Už od rána nekope

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5065
15.2.14 19:51
@Anonymní píše:
No asi si tu z nás někdo vystřelil.. Bo paní/slečna je stále online :think:

Ze je online neznamena ze porad sedi u pocitace proboha :roll: staci jen nevypnout pocitac… nehlede na to ze psala ze ma s sebou tablet a uz je na ceste… alespon cti

Příspěvek upraven 15.02.14 v 19:52

• načítám...
723
@Anonymní píše:

Jsem na tabletu a neodhlašela jsem se. Teď čekáme na doktora, tak uvidíme :) Pak dám vědět.

• načítám...
1075
@Anonymní** píše:

Dyt psala že je na tabletu. Tak může byt on porad :zed:

• načítám...
7213
15.2.14 19:52

Me se maly probral vzdy zarucene po kafi, jelikoz jsme ho v tehotenstvi pila vyjimecne, telo nebylo zvykle a maly mel disko.-) tak to bylo takove me eso v rukavu.-)

• načítám...
6806
15.2.14 19:52
@Anonymní píše:

Proc anonym??? 8o
Pokud ma tablet v aute a neodhlasila se…

• načítám...
14856
15.2.14 19:53
@szusza píše:

a ty vypínáš počítač, když někam na rychlo jedeš? já teda ne, a ten jeden jede furt. Navíc psala že píše z mobilu za auta. a proč jsi anonymní? :think:

• načítám...
6806

To rikam :lol:

• načítám...
5065

@lucieluciova držím palce :kytka:

• načítám...
14309
@suik píše:
Holky já nechápu tu paniku? to jste všechny, když jste si uvedomili, ze dite delsi dobu necitite turovaly motor? Nejdriv snad zkusim to dite rozhybat, pak teprv plasim.

Jak jsem psala, nekdy staci poloha v leeze a soustredeni, mluveni na dite, hlazeni briska, čokoláda, či jiná sladkost, hudba u bříška, trošku bříškem zahýbat…

třeba zrovna ted spi a jestli mela zakladatelka normalni rezim, ani si nemusela uvedomovat, ze se hybe.

ja plasila..ale moje 2 dobre zname(kamoska a svagrova) neplasili a obidve maju andilky..jedna je na antidepresivach, druha ok..

• načítám...
14856
15.2.14 19:54

Aha, tak tablet…

@lucieluciova tak pak napis, co a jak, jeslti bude moznost.

• načítám...
14309
15.2.14 19:55
@verulicek píše:
jj taky bych jela…já jsem posledně jela i kvůli „přemnoženým pohybům“ a světe div se, i můj gynekolog řekl, že jsem udělala dobře - přestože bylo vše ok. Jakýkoliv odklon od normy se má řešit. Pokud jsi přes den zkoušela to, co radí holky - čokoládu, třeba zahopsat na balónu…prostě nějaké fígle, při čem se prcek hýbával…asi bych začala být nervózní už odpoledne :think: tak snad dopadnete taky dobře, třeba jen chrápe. Pak se ozvi! ;)Příspěvek upraven 15.02.14 v 19:16

jj..taky sem tak jela..v pondeli malo pohybu, v szredu mnoho pohybu..a sluzil ten isty doktor.. :zed:
Ale nakonec vsetko ok, az pri porode pravy uzel, a pry to bol dovod hybania sa-malo zivin ci co..

• načítám...
18259
@RadanaH píše:
Holky, miluji chytre reci, kdyz si clovek poradne ani neprecte co kdo pise…Zakladatelko, drzim pesti, dej vedet…

Zrovna jsem to chtela napsat, nektery jsou dost silny na to, aby rejpaly, ale nemaj dost sily na to, aby si precetly tri stranky :roll: :)

• načítám...
weddiene
@lucieluciova píše:
Jsem na tabletu a neodhlašela jsem se. Teď čekáme na doktora, tak uvidíme :) Pak dám vědět.

Určitě to bude v pořádku a je dobře že jste jeli :pankac:

• Upravit
18259
15.2.14 19:56
@lucieluciova píše:
Jsem na tabletu a neodhlašela jsem se. Teď čekáme na doktora, tak uvidíme :) Pak dám vědět.

Drzim pesti :hug:

• načítám...
14856
15.2.14 19:56
@miisenka píše:
ja plasila..ale moje 2 dobre zname(kamoska a svagrova) neplasili a obidve maju andilky..jedna je na antidepresivach, druha ok..

tak ja plasit a plasit…že, jako když je tu na prvni strance skoro tapeta prispevku" „okamžitě do porodnice“, OKAMŽITĚ DO PORODNICE!!! Hned jeď!!!, proč už tam dávno nejsi,…tak mi to teda nepřijde že by to nějak pomohlo. :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100