Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
No asi si tu z nás někdo vystřelil.. Bo paní/slečna je stále online
Ze je online neznamena ze porad sedi u pocitace proboha
staci jen nevypnout pocitac… nehlede na to ze psala ze ma s sebou tablet a uz je na ceste… alespon cti
Příspěvek upraven 15.02.14 v 19:52
@Anonymní píše:
Jsem na tabletu a neodhlašela jsem se. Teď čekáme na doktora, tak uvidíme
Pak dám vědět.
Dyt psala že je na tabletu. Tak může byt on porad ![]()
Me se maly probral vzdy zarucene po kafi, jelikoz jsme ho v tehotenstvi pila vyjimecne, telo nebylo zvykle a maly mel disko.-) tak to bylo takove me eso v rukavu.-)
@Anonymní píše:
Proc anonym??? ![]()
Pokud ma tablet v aute a neodhlasila se…
@szusza píše:
a ty vypínáš počítač, když někam na rychlo jedeš? já teda ne, a ten jeden jede furt. Navíc psala že píše z mobilu za auta. a proč jsi anonymní? ![]()
@suik píše:
Holky já nechápu tu paniku? to jste všechny, když jste si uvedomili, ze dite delsi dobu necitite turovaly motor? Nejdriv snad zkusim to dite rozhybat, pak teprv plasim.Jak jsem psala, nekdy staci poloha v leeze a soustredeni, mluveni na dite, hlazeni briska, čokoláda, či jiná sladkost, hudba u bříška, trošku bříškem zahýbat…
třeba zrovna ted spi a jestli mela zakladatelka normalni rezim, ani si nemusela uvedomovat, ze se hybe.
ja plasila..ale moje 2 dobre zname(kamoska a svagrova) neplasili a obidve maju andilky..jedna je na antidepresivach, druha ok..
Aha, tak tablet…
@lucieluciova tak pak napis, co a jak, jeslti bude moznost.
@verulicek píše:
jj taky bych jela…já jsem posledně jela i kvůli „přemnoženým pohybům“ a světe div se, i můj gynekolog řekl, že jsem udělala dobře - přestože bylo vše ok. Jakýkoliv odklon od normy se má řešit. Pokud jsi přes den zkoušela to, co radí holky - čokoládu, třeba zahopsat na balónu…prostě nějaké fígle, při čem se prcek hýbával…asi bych začala být nervózní už odpolednetak snad dopadnete taky dobře, třeba jen chrápe. Pak se ozvi!
Příspěvek upraven 15.02.14 v 19:16
jj..taky sem tak jela..v pondeli malo pohybu, v szredu mnoho pohybu..a sluzil ten isty doktor.. ![]()
Ale nakonec vsetko ok, az pri porode pravy uzel, a pry to bol dovod hybania sa-malo zivin ci co..
@RadanaH píše:
Holky, miluji chytre reci, kdyz si clovek poradne ani neprecte co kdo pise…Zakladatelko, drzim pesti, dej vedet…
Zrovna jsem to chtela napsat, nektery jsou dost silny na to, aby rejpaly, ale nemaj dost sily na to, aby si precetly tri stranky
![]()
@lucieluciova píše:
Jsem na tabletu a neodhlašela jsem se. Teď čekáme na doktora, tak uvidímePak dám vědět.
Určitě to bude v pořádku a je dobře že jste jeli ![]()
@lucieluciova píše:
Jsem na tabletu a neodhlašela jsem se. Teď čekáme na doktora, tak uvidímePak dám vědět.
Drzim pesti ![]()
@miisenka píše:
ja plasila..ale moje 2 dobre zname(kamoska a svagrova) neplasili a obidve maju andilky..jedna je na antidepresivach, druha ok..
tak ja plasit a plasit…že, jako když je tu na prvni strance skoro tapeta prispevku" „okamžitě do porodnice“, OKAMŽITĚ DO PORODNICE!!! Hned jeď!!!, proč už tam dávno nejsi,…tak mi to teda nepřijde že by to nějak pomohlo. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat