Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Cuarentena píše:
Jo a ne pohotovost, porodnice.
Proč ne porodnice? ![]()
edit - Proč ne pohotovost?
@lucieluciova píše:
Už se chystáme a jedem. Doufám, že bude všechno v pořádku.
jj taky bych jela…já jsem posledně jela i kvůli „přemnoženým pohybům“ a světe div se, i můj gynekolog řekl, že jsem udělala dobře - přestože bylo vše ok. Jakýkoliv odklon od normy se má řešit. Pokud jsi přes den zkoušela to, co radí holky - čokoládu, třeba zahopsat na balónu…prostě nějaké fígle, při čem se prcek hýbával…asi bych začala být nervózní už odpoledne
tak snad dopadnete taky dobře, třeba jen chrápe. Pak se ozvi! ![]()
Příspěvek upraven 15.02.14 v 19:16
Holky já nechápu tu paniku? to jste všechny, když jste si uvedomili, ze dite delsi dobu necitite turovaly motor? Nejdriv snad zkusim to dite rozhybat, pak teprv plasim.
Jak jsem psala, nekdy staci poloha v leeze a soustredeni, mluveni na dite, hlazeni briska, čokoláda, či jiná sladkost, hudba u bříška, trošku bříškem zahýbat…
třeba zrovna ted spi a jestli mela zakladatelka normalni rezim, ani si nemusela uvedomovat, ze se hybe.
@suik píše:
Holky já nechápu tu paniku? to jste všechny, když jste si uvedomili, ze dite delsi dobu necitite turovaly motor? Nejdriv snad zkusim to dite rozhybat, pak teprv plasim.Jak jsem psala, nekdy staci poloha v leeze a soustredeni, mluveni na dite, hlazeni briska, čokoláda, či jiná sladkost, hudba u bříška, trošku bříškem zahýbat…
třeba zrovna ted spi a jestli mela zakladatelka normalni rezim, ani si nemusela uvedomovat, ze se hybe.
jj jak jsem psala..na každé mimčo jsou jiné fígle, ale to už asi každá mamina v posledním měsíci ví, na co mimčo reaguje. Já jsem tehdy ale nějak nemohla najít nic, co by ji naopak uklidnilo
to bylo zapeklité ![]()
@verulicek Jo jo ozvu se. Zkoušela jsem si natočit vanu, lehnout si, čokoládu i ten balon, ale nic. tě. Už sedíme v autě. (píšu z tabletu)
Nejsem hysterka, ale pise ze od rana, na konci unora ma termin - ty voe, uz bych tam byla v poledne.
@verulicek Tak mě dá manžel ruku na břicho a hned je klid.
Jak ji dá pryč, tak se zase začne vrtět.
@lucieluciova píše:
@verulicek Jo jo ozvu se. Zkoušela jsem si natočit vanu, lehnout si, čokoládu i ten balon, ale nic. tě. Už sedíme v autě. (píšu z tabletu)
Takhle jsem letěla do porodnice 2×… třeba na malýho nezabíralo vůbec nic a přitom vše bylo ok a i na monitoru pohyby byly, jenom já je necítila ![]()
Zakladatelko držím palce ať je vše ok.
@lucieluciova drzim palecky, urcite bych jela hned taky po me zkusenosti s angel sounds, kdy jsme maleho prestali slyset a presne v ten den mu prestalo bit
. Ale po pravde co se ma stat se stane. Hodne stesti.
@zulitvi takhle jsme to měli taky celé těhotenství…pak ale nastal onen den, kdy jsem ji nemohla skoro 24 hodin zastavit. můj byl z toho taky nervní, protože takové reakce u ní on osobně nikdy nezažil - já mu říkala, že je to normální, že prostě jen jeho nikdy tak nekopala..ale když už to trvalo opravdu tolik hodin v kuse, začala jsem být nervózní. Ale hold ty děti jsou nevyzpytatelné, doktor dokonce řekl, že nemusí mít vůbec žádný režim (takže stejně jako mě 24 hodin intenzivně šťouchala, tak zakladatelčino dítko může mít prostě jen chrápací den..) každopádně by mě „nepohyby“ vyděsily asi trochu víc než „přepohyby“ ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat