Už si nevím rady, nevěra manžela?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
16.10.12 10:13

Jenže to já nemám šanci zjistit jestli někoho má nebo ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.12 10:17
@xluckax píše:
Děkuju :kytka: děkuju moc za názory

Onanoval taky a Koukal na net na fotky. Myslím že třeba s nikým nespí ale něco tam je jestli ho nestves nevím. Musíš si s nim o tom promluvit hlavně nehucet musíš na něho pomalu. Mě to trvalo osm měsíců nez to z něho vylezli ale on je děsný palicak. Vím že jsem udělala taky spoustu chyb ale začla jse si ho hlídat že jsem mu projela tel nevi hlídal si ho porad kdyby mi nekdy to řekl tak to i zapru držím palce. Koukni na diskuzi holky poraďte mi co mám dělat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.12 10:20
@xluckax píše:
Jenže to já nemám šanci zjistit jestli někoho má nebo ne :(

Jak to že ne?

• Citovat
  • Upravit
3089
16.10.12 10:22

A chceš to vůbec vědět, já když se podívám zpětně, tak bych to radši nevěděla, odpustila jsem, ale nezapomněla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.12 10:29
@Maia22 píše:
A chceš to vůbec vědět, já když se podívám zpětně, tak bych to radši nevěděla, odpustila jsem, ale nezapomněla :nevim:

Jenže jak ji ma být kdyz nevi na čem je musí být ve stresu já tedy byla kdyz se mnou nechtěl spát komunikovat někdo dokáže žít že si děla každy co chce já tedy ne

• Citovat
  • Upravit
17
16.10.12 10:30

...

Nevim já nejsem tip co si řekne co oči nevidí to srdce nebolí já to chci vědět, nevím zda bych odpustila asi ne nevím…

Příspěvek upraven 16.10.12 v 10:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.10.12 10:33

Anonym - to dělával dřív ted na internet nechodí přes půl roku jsme byly bez počítače a ted se ho nevšimne… koukne na pracovní email a tím to končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
16.10.12 10:34

zakladatelko

Podle mého názoru s nikým nespí.. :nevim: Jako na syna by přísahal jen největší sviňák na světě, kdyby to nebyla pravda.. :cert:
Já si spíš myslím, že je to tak, že jak začal dělat u své bývalé, tak mu to asi nedělá dobře a přemýšlí nad blbinama ve stylu(nebylo mě sní líp? Nebylo by to s ní lepší?)Chlapi jsou strašně omezení, myslí si, že s jinou ženskou stereotyp nebude, ale to je kravina.. :roll:
Tobě radím, dát synka na hlídání a promluvit si, i když se tomu brání..Buď nekompromisní..Buď mi řekneš co se děje nebo končíme.. :nevim: Vím, že je to tvrdé, ale takhle se žít nedá..Drž se a hlavně dej vědět, jak to dopadlo.. :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17

Anonym - a jak to mám zjistit do mobilu jsem koukala několikrát tam nic nemá ........bud vše poctivě maže a nebo nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@xluckax píše:
Nevim já jsem tip co si řekne co oči nevidí to srdce nebolí já to chci vědět, nevím zda bych odpustila asi ne nevím…

Tim padem asi nic opravdu neres. Nemusí tam být nevěra muže ho někdo uhanet nebo ma stres z práce nevím. VŠE záleží jen na tobě. Já bych mu neodpustila kdyby mě podvedl a on to ví on mě taky ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.12 10:36
@xluckax píše:
Anonym - a jak to mám zjistit do mobilu jsem koukala několikrát tam nic nemá ........bud vše poctivě maže a nebo nevim. [/citacemůj právě nic nemaze tak třeba nema a ma stres z práce já si myslím že ta tím něco je nemusi to být vždy ženská
  • Citovat
  • Upravit
17
16.10.12 10:37

On už ted v této době u té bývalé zase nepracuje tam už je hotov ted už dělá jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
16.10.12 10:39
@Anonymní píše:
Jenže jak ji ma být kdyz nevi na čem je musí být ve stresu já tedy byla kdyz se mnou nechtěl spát komunikovat někdo dokáže žít že si děla každy co chce já tedy ne

No my to takhle měli asi rok, nakonec jsem si našla ninýho a odstěhovala se, pak ho teprve trklo že to co dělal byl hnus a že takhle se k ženský chovat nemůže, za 3 týdny jsem byla zpět a od tý doby úžasný, teď má telefon klído někde položenej a já ho rozhodně neprohlížim ani nemám důvod, některý chlapi potřebujou zakusit protože si začnou vážit toho co maj až když o to přijdou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.10.12 10:39

Já se upsala tam má být že nejsem tip co si řekne co oči nevidí to srdce nebolí ale z práce ve stresu není to vím…tím jsem si jista.To jsou věci které by řekl on mluví o věcech které se nás netýkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.12 10:45
@xluckax píše:
Já se upsala tam má být že nejsem tip co si řekne co oči nevidí to srdce nebolí ale z práce ve stresu není to vím…tím jsem si jista.To jsou věci které by řekl on mluví o věcech které se nás netýkají.

Musíš si s nim promluvit az bude mít náladu řekni co te trápí a že chceš vědět co se děje jen na něho pomalu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky