Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Joo tp by bylo neco na moje nervy!!! Ten by u me dlouho nevydrzel.
@palapa píše:
Joo tp by bylo neco na moje nervy!!! Ten by u me dlouho nevydrzel.
Však já jsem taky úplně hysterická. Ječim, brečim…vyčítám a stejně prd platný. Včera jsem mu řekla, at si sbalí a táhne a víte co řekl? Nesbalim a nikam nejdu… ![]()
@Alepoudaki píše:
Ty vado, ten si veri.
No a to tady nemá nic než matrace…vše je moje nebo babičky. Minule, když jsem ho tedy vyhodila, tak mi odšrouboval i kohoutky na vodu, že prej tam něco spravoval, tak si to bere domů.
Pak kabel od televize, že je taky jeho no a samo si vzal auto, který je teda jeho, ale on ví, že bez něj nemůžu pracovat, vozit děti do školy atd.
@emiliasofi Tak jestli ti pomůže jen vypovídání a ulevíš si tím, tak to máš tedy hroší kůži.
Ty děláš vše a on se jen vállí? Navíc ty před porodem ![]()
asi netřeba nic psát.-)Jaký si to uděláš takové to máš, tak bych ho hnala hejska ![]()
A můžu poprosit o radu, když máte tu úklidovou firmu:-))) máme novou kuchyňskou linku… a manžel se pustil do super činnosti 2 krát uvařil čaj do hrnce… a na té desce zůstaly po hrnci fleky:-((( je nějaký prostředek čím bych to vyčistila? děkuji za radu
@emiliasofi píše:
No a to tady nemá nic než matrace…vše je moje nebo babičky. Minule, když jsem ho tedy vyhodila, tak mi odšrouboval i kohoutky na vodu, že prej tam něco spravoval, tak si to bere domů.Pak kabel od televize, že je taky jeho no a samo si vzal auto, který je teda jeho, ale on ví, že bez něj nemůžu pracovat, vozit děti do školy atd.
tak to je fakt ud
@aliceh82 píše:
A můžu poprosit o radu, když máte tu úklidovou firmu:-))) máme novou kuchyňskou linku… a manžel se pustil do super činnosti 2 krát uvařil čaj do hrnce… a na té desce zůstaly po hrnci fleky:-((( je nějaký prostředek čím bych to vyčistila? děkuji za radu
Tak s tím jsem se taky potýkala, občas pomohlo nasát Diavou, ale jinak marná práce… Nic nezabíralo. Ty fleky jsou jakoby vysušené, možná nějaká speciální impregnace, a le to jsem nezkoušela.
@emiliasofi nooo tak to je masakr. Ty bys nezvladala si vzit auto na leasing treba?? Nerikej, ze firma nevydela na to, abys uzivila vas vsechny - mimo chlapa!! Ja bych mu sbalila tasky i ty kohoutky, porozhlidla se po nejakem aute a sel by do sveta.
@Kamča.dalmatinka píše:
tak to je fakt ud
No, takže po třech hodinách jsem ho pokorně prosila, a´t se vrátí, jelikož bez auta jsem bez práce.