Už to nedávám - 8 týdnů do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
7.4.13 13:53
@emiliasofi píše:
obyčejnou fabii, ale jezdí…

já ti nechci radit, ale pokud nemusíš vozit zadek v Q7 tak pošupovátko koupíš za pár tisíc, koukni na net ;)

Jinak chlap je pěknej k.kot a ty trubka, že si to necháš líbit. Neber to jako urážku, nemyslím to ve zlém :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7.4.13 13:58
@K.Black píše:
já ti nechci radit, ale pokud nemusíš vozit zadek v Q7 tak pošupovátko koupíš za pár tisíc, koukni na net ;)Jinak chlap je pěknej k.kot a ty trubka, že si to necháš líbit. Neber to jako urážku, nemyslím to ve zlém :kytka:
:mrgreen: já si kolikrát říkám i hůř. :mrgreen: jasně, že chci pošupovátko. Do auta odmítám investovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
7.4.13 13:58

Místo aby sis „užívala“ posledních pár týdnů s bříškem, chlap tě jenom nervuje :zed: teď jen jestli ti to stojí za to…ono spousta věcí se dá překousnout, ale myslím, že u vás rozhodne to, jestli opravdu bude dělat rozdíly mezi dětmi. to už se překousnout nedá :roll: přeju ti hodně síly a míň nervů a starostí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
7.4.13 14:00
@emiliasofi píše: :mrgreen: já si kolikrát říkám i hůř. :mrgreen: jasně, že chci pošupovátko. Do auta odmítám investovat.

no tak sama sobě si říkat můžeš že jo? :mrgreen: máš nějaký hotový prachy? když koupíš třeba filcku, starší rok, tak jsou díly za hubičku a měla by jsi klid, s třema dětma je auto potřeba.

• Citovat
  • Upravit
7.4.13 14:13
@xenynka píše:
Místo aby sis „užívala“ posledních pár týdnů s bříškem, chlap tě jenom nervuje :zed: teď jen jestli ti to stojí za to…ono spousta věcí se dá překousnout, ale myslím, že u vás rozhodne to, jestli opravdu bude dělat rozdíly mezi dětmi. to už se překousnout nedá :roll: přeju ti hodně síly a míň nervů a starostí :kytka:

Díky všem za podporu.

Příspěvek upraven 23.09.15 v 19:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
7.4.13 14:15

Tak ja jsem myslela, ze jako pokryvac a ty s firmou potrebujete nejake vetsi auto, ale fabka je dobra a nestoji moc penez. Ho bych fakt kopla. Je ti jenom na obtiz. To uz ti ex spis pomuze tim, ze si vezme holky. No mazec. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
7.4.13 14:16
@emiliasofi píše:
Díky všem za podporu. peníze mám za prodanou nemovitost. Autíko si koupím, nějaké levné, ale funkční.
:palec:
A přeju hodně štěstí, však on se nějakej co si bude vážit hodné ženy najde :hug:
  • Citovat
  • Upravit
7.4.13 14:30
@Alepoudaki píše:
Tak ja jsem myslela, ze jako pokryvac a ty s firmou potrebujete nejake vetsi auto, ale fabka je dobra a nestoji moc penez. Ho bych fakt kopla. Je ti jenom na obtiz. To uz ti ex spis pomuze tim, ze si vezme holky. No mazec. :pocitac: :pocitac:

On má tu firmu nějakou všelijakou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.13 14:31
@K.Black píše: :palec:
A přeju hodně štěstí, však on se nějakej co si bude vážit hodné ženy najde :hug:

On by asi o mě jako o hodné ženě nemluvil :roll:, ale myslím si, že nejsem špatná ženská :think:. Když mám k sobě parťáka, tak klape všchno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
7.4.13 14:34

Ten neni partak ani omylem. Jeste, ze chodi bez tve pomoci na zachod a sam se naji. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
7.4.13 14:46

@emiliasofi prosim te necekej na nejake rozdily mezi detmi. Bal ho hned. Jako ja obvykle takhle troufale neradim, ale radi se nijak nemate, s nicim nepomuze, penize neprinese, tve deti ho nezajimaji, soulozit vas spolu nebavi, sobestacna budes, hned jak koupis auto. Zabal mu kohoutek a kabel a :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.13 15:15
@teredes píše:
@emiliasofi prosim te necekej na nejake rozdily mezi detmi. Bal ho hned. Jako ja obvykle takhle troufale neradim, ale radi se nijak nemate, s nicim nepomuze, penize neprinese, tve deti ho nezajimaji, soulozit vas spolu nebavi, sobestacna budes, hned jak koupis auto. Zabal mu kohoutek a kabel a :mavam:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sbalim a uvidíme. ale musim počkat na to auto.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.4.13 15:46

Tak to tě levněji vyjde auto než živit tohodle pána :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.4.13 15:55
@teredes píše:
@emiliasofi prosim te necekej na nejake rozdily mezi detmi. Bal ho hned. Jako ja obvykle takhle troufale neradim, ale radi se nijak nemate, s nicim nepomuze, penize neprinese, tve deti ho nezajimaji, soulozit vas spolu nebavi, sobestacna budes, hned jak koupis auto. Zabal mu kohoutek a kabel a :mavam:

A matraci! Ty bys ho taky o vsechno oskubala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.13 18:47
@careynka píše:
A matraci! Ty bys ho taky o vsechno oskubala :-D

Já jsem strašná chamtivka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek