Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@K.Black píše:
já ti nechci radit, ale pokud nemusíš vozit zadek v Q7 tak pošupovátko koupíš za pár tisíc, koukni na netJinak chlap je pěknej k.kot a ty trubka, že si to necháš líbit. Neber to jako urážku, nemyslím to ve zlém
Místo aby sis „užívala“ posledních pár týdnů s bříškem, chlap tě jenom nervuje
teď jen jestli ti to stojí za to…ono spousta věcí se dá překousnout, ale myslím, že u vás rozhodne to, jestli opravdu bude dělat rozdíly mezi dětmi. to už se překousnout nedá
přeju ti hodně síly a míň nervů a starostí ![]()
@emiliasofi píše:já si kolikrát říkám i hůř.
jasně, že chci pošupovátko. Do auta odmítám investovat.
no tak sama sobě si říkat můžeš že jo?
máš nějaký hotový prachy? když koupíš třeba filcku, starší rok, tak jsou díly za hubičku a měla by jsi klid, s třema dětma je auto potřeba.
@xenynka píše:
Místo aby sis „užívala“ posledních pár týdnů s bříškem, chlap tě jenom nervujeteď jen jestli ti to stojí za to…ono spousta věcí se dá překousnout, ale myslím, že u vás rozhodne to, jestli opravdu bude dělat rozdíly mezi dětmi. to už se překousnout nedá
přeju ti hodně síly a míň nervů a starostí
Díky všem za podporu.
Příspěvek upraven 23.09.15 v 19:13
Tak ja jsem myslela, ze jako pokryvac a ty s firmou potrebujete nejake vetsi auto, ale fabka je dobra a nestoji moc penez. Ho bych fakt kopla. Je ti jenom na obtiz. To uz ti ex spis pomuze tim, ze si vezme holky. No mazec.
![]()
@emiliasofi píše:
Díky všem za podporu. peníze mám za prodanou nemovitost. Autíko si koupím, nějaké levné, ale funkční.
@Alepoudaki píše:
Tak ja jsem myslela, ze jako pokryvac a ty s firmou potrebujete nejake vetsi auto, ale fabka je dobra a nestoji moc penez. Ho bych fakt kopla. Je ti jenom na obtiz. To uz ti ex spis pomuze tim, ze si vezme holky. No mazec.![]()
On má tu firmu nějakou všelijakou. ![]()
@K.Black píše:
A přeju hodně štěstí, však on se nějakej co si bude vážit hodné ženy najde
On by asi o mě jako o hodné ženě nemluvil
, ale myslím si, že nejsem špatná ženská
. Když mám k sobě parťáka, tak klape všchno. ![]()
Ten neni partak ani omylem. Jeste, ze chodi bez tve pomoci na zachod a sam se naji. ![]()
@emiliasofi prosim te necekej na nejake rozdily mezi detmi. Bal ho hned. Jako ja obvykle takhle troufale neradim, ale radi se nijak nemate, s nicim nepomuze, penize neprinese, tve deti ho nezajimaji, soulozit vas spolu nebavi, sobestacna budes, hned jak koupis auto. Zabal mu kohoutek a kabel a ![]()
@teredes píše:
@emiliasofi prosim te necekej na nejake rozdily mezi detmi. Bal ho hned. Jako ja obvykle takhle troufale neradim, ale radi se nijak nemate, s nicim nepomuze, penize neprinese, tve deti ho nezajimaji, soulozit vas spolu nebavi, sobestacna budes, hned jak koupis auto. Zabal mu kohoutek a kabel a
@teredes píše:
@emiliasofi prosim te necekej na nejake rozdily mezi detmi. Bal ho hned. Jako ja obvykle takhle troufale neradim, ale radi se nijak nemate, s nicim nepomuze, penize neprinese, tve deti ho nezajimaji, soulozit vas spolu nebavi, sobestacna budes, hned jak koupis auto. Zabal mu kohoutek a kabel a
A matraci! Ty bys ho taky o vsechno oskubala ![]()
@careynka píše:
A matraci! Ty bys ho taky o vsechno oskubala
Já jsem strašná chamtivka. ![]()
já ti nechci radit, ale pokud nemusíš vozit zadek v Q7 tak pošupovátko koupíš za pár tisíc, koukni na net
Jinak chlap je pěknej k.kot a ty trubka, že si to necháš líbit. Neber to jako urážku, nemyslím to ve zlém