Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Bohužel už ano. Začali jsme, jak nám doma teplota šla pod 19st a topíme zatím jen na 21 st.
Tak mi teda zatím netopíme, uvidíme jak bude, ale pokud nepude teplota venku přes den pod 10st nějak dlouhodobě asi topit nebudem, máme dobrou izolaci a ta v létě nepustí do baráku teplo a v zimě zimu
Ráno je tu chladněji, tak si vezmem mikinu a teď už tu zas sedím jen v triku s krátkým, kolik je tu ale stupňů netuším, čidlo je jen v obýváku a tam se mi nechce ![]()
My bydlíme ve starym kamennym baráku, takže topíme už měsíc…v kamnech ![]()
(Mimo téma: LEMAZ jak ti je?)
Ahoj, my přitopíme ráno (když je taťka doma) a večer, aby po koupání malej nenastydnul. Zapínám topení tak na 20 min., ale jak říkám tatínek by nejraději měl 24 stupňů i v ložnici a já zase chodím a větrám
.
Netopime,mame doma 23 stupnu a celou noc otevreny okno.Teda my dospelaci.
Přitápíme, když nám teplota v bytě klesne pod 20 stupňů - hranice naší snesitelnosti.
Tpíme už měsíc, teda od 31. srpna přesně
letos je ta fakt na pytel, topili jsme ještě v červnu a teď zase
. Tento způsob podzimu zdá se mi poněkud nešťastný ![]()
Sati píše:
Tpíme už měsíc, teda od 31. srpna přesněletos je ta fakt na pytel, topili jsme ještě v červnu a teď zase
![]()
. Tento způsob podzimu zdá se mi poněkud nešťastný
Taky už měsíc určitě topíme. Děti se válejí na dece na zemi, tak aby jim bylo teplo, plus teplo na koupání
Máme aut.kotel, ale jinak radiátory jsou ještě některý vyplý, jedou nám 4 radiátory a všechny podlahy na půl ![]()
taky topímé,tak nějak jsme začali toho 28.8. vždycky zatopíme později odpoledne v krbu,ať se to trochu ohřeje,… ![]()
ne, vůbec a ani topit nebudem…vloni jsme vůbec nezapli topení a taky jsme to přežili
a díky tomu jsme uštřili dobrých 5 tis ![]()
janinkaz píše:
Tak to jste dobří, jak jste to udělali? Máte solární ohřev?
to by mě taky zajímalo ???
prodigy222 píše:
My bydlíme ve starym kamennym baráku, takže topíme už měsíc…v kamnech(Mimo téma: LEMAZ jak ti je?)
Ahoj, děkuji za optání. Už je to docela dobrý. Oba se snažíme (on tedy daleko víc). Šrám tady je, ale snad se zacelí. Uvidíme, co přinesou dny příští.
Zatim ne a po lonskem vyuctovani jsem rozhodnuta vydrzet co nejdyl, zatim jsem vytahla detem mikiny a teply ponozky a uvidime jak dlouho jeste vydrzime.