Už topíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.10.10 13:38

nene, bydlíme v bytě. je zateplený a pod námi a nad námi topili sousedé, takže jsme se tak trochu přiživovali…ale je pravda, že i když oni netopili, tak tady stále bylo kolem 22'C. no a když byla trochu zima na nožky, tak jsme si oblíkli ponožky, a dítěti jsem dala punčocháčky a tepláčky a mikču a nebo tričko s dlouhým rukávem. no a dost často jsem také pekla, takže bylo teplo od trouby. s manžou nemáme rádi přetopený byty, a takhle nám to vyhovovalo a přeplatek byl poté velmi příjemný :-)
jo a nastydlý jsme vůbec za zimu nebyli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.10.10 13:46

Mám to stejně jako Mišuna, jsem zmzlá furt. Spím v triku, pyžam. kalhotách a teplých ponožkách. Ale my máme taky kamenný dům, takže je tu chladno když se netopí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31565
3.10.10 13:53

Ahoj, topíme cca měsíc.Vždy ráno blafnem a pak až večer.Nepřeháníme to, protože zatím spíme v obíváku, ložnici ještě hotovou nemáme. Poslední tři dny topíme už v krbovkách.U nás na horách je zima dřív a navíc já sem hrozná zmrzlina. Ale bodejť ne ,když mám v práci celoročně 15 stupňů. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
3.10.10 14:21

Ano, topime chvilku rano, aby Mary nevstaval do 18ti stupnu a vecer kvuli koupani. Ted uz treti den topime i dopoledne v krbovkach. Jsme ve starem dome a okny docela tahne, takze bez topeni by nebyl problem dostat se treba na 16stupnu, brrrr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
3.10.10 14:21

No teď jak bylo stále pod mrakem a pršelo, tak jsme přitápěli krbem. Jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
3.10.10 14:40
lemaz píše:
prodigy222 píše:
My bydlíme ve starym kamennym baráku, takže topíme už měsíc…v kamnech :mrgreen:(Mimo téma: LEMAZ jak ti je?)
Ahoj, děkuji za optání. Už je to docela dobrý. Oba se snažíme (on tedy daleko víc). Šrám tady je, ale snad se zacelí. Uvidíme, co přinesou dny příští.

Četla jsem Tvoji diskuzi, i když jsem nepsala..tak jen chci, že taky moc držím palce, aby konec byl dobrý (ať už to bude jakkoli). :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.10.10 16:49

Topíme čtyři dny. Teplota přes den už klesla na 19 stupňů, takže zatápíme na 22.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.10.10 17:55

Taky už nějakou dobu topíme, ráno je v obýváku něco přes 18st, takže chvíli čoudíme a pak zas večer. V ložnici je líp, je tam podlah.topení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
3.10.10 18:04

ahojky, já si ráno zapnu topeni a v poledne to vypnu at a mame doma tak 23stupnu hodinku pred koupanim to zase zapneme at je teplicko a pak vypneme na spinkani.. kdyby jsme netopili tak mame doma tak 15stupnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
3.10.10 18:19

Topi nam uz asi mesic,mam to zapnute kdyz je chladno v obyvaku a jidelnim koute na trojku,jinak by tu byla zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
3.10.10 19:37

Netopíme, spíš ještě větráme a přesto tady pořád máme 22 stupňů. Asi máme nějaký teplý byt - netopili jsme poslední asi 2 nebo 3 roky v podstatě vůbec od zateplení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
3.10.10 20:35

No tak to máme přesně totéž. Spíš větráme a to všechny místnosti a dost,otevírám dokořán celý okno i balkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
3.10.10 20:44

Jestli můžu „zneužít“ tuto diskuzi…

kdo tedy topíte a topíte i KRBEM … máte zkušenost se zvlhčovašem vzduchu? Nezdá se vám taky ten teplý vzduch z krbu šíleně suchý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
3.10.10 21:14
DanMaj píše:
Jestli můžu „zneužít“ tuto diskuzi…kdo tedy topíte a topíte i KRBEM … máte zkušenost se zvlhčovašem vzduchu? Nezdá se vám taky ten teplý vzduch z krbu šíleně suchý?

Teda DanMaj, takhle se přifařit :mrgreen:

My teda topíme kamnama(v pokoji teda akumulačkama), ale vzhledem k tomu, že stále rekonstruujeme (penetrování, zdění, malování), vlhka tu máme dost, takže zvlhčovač máme tak nějak přirozenej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
3.10.10 21:19

Teda DanMaj, takhle se přifařit :mrgreen:

No…hlavně nenápadně … nikde to neříkej, pssst :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...