Už vám přišla tento měsíc neschopenka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Mišula31 ja taky a plno veci a ty penize chybi. Za par dni v prosinci mi prisli az v unoru to jako ted je mam cekat az v breznu?? to snad ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thereska22 taky nám to chybí a potřebuju dokoupit věci pro malý než se narodí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mišula31 taky jsem takova ze chci mit vse pripravene ale ja mam jeste cas do 26. 7. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky by mě štvalo kdyby se zpozdili.. mám splátku a taky čekáme prcka na 17.4. takže potřebuju taky něco dokoupit… tak doufam ze i priste prijde brzy.. jednou se mi taky zpozdili a bylo mi na urade receno ze za to nemuzou ze si mam zmenit den splatnosti uveru
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mně taky ještě nic, ale volala jsem tam a bylo mi řečeno, že jim lístek z práce poslali až 18!!! Takže myslim, že můžu čekat až do března. Každopádně jim to v práci pěkně vytmavim, až tam půjdu s dalším lístkem ![]()
- Citovat
- Upravit
Mají různé výplatní termíny. Vždy mi to chodilo kolem 14, nebo 15. Tento měsíc jsem to dostala 18. Snad Vám to brzy dorazí. Pěkně to naštve, sama vím… také jsem potařebovala něco dokoupit na mimčo, protože už za dva týdny nastupuji do nemocnice, tak jsem to naštěstí „stihla“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Acinore, tak to se mi přesně stalo minulý měsíc. Volala jsem do práce, tam tvrdili, že to poslali. A nakonec neposlali, volali, že to ztratili, tak jsem měla k dr pro nový papír a než jsem tam došla, tak z práce opět volali, že se papír našel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem volala na OSSZ a paní mě řekla, mě by to měla zítra nejdéle v pondělí přijít odeslaly to v pondělí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U mě taky nic
poslední nemocenská a takhle se to táhne!!! minule jsem posíla papír 5.1. a nemocenská došla 29.1!!! si dělají fakt prdel! te´d taky pořád nic, fakt nevím, za co mám žít!
- Citovat
- Upravit