Už vám přišla tento měsíc neschopenka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
už vám přišla tento měsíc neschopenka?
Ahoj, je tu někdo to je na neschopence? přišla vám už tento měsíc? já stále cekam a pořad nic (papír na peníze jsem odevzdala včas)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Mišula31 Ahoj a kdy jsi ho odevzdala? A zaměstavateli nebo jsi ho posílala sama?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Papír jsem dávala jako každý měsíc prvního a zaměstnavateli. vždy jsem to měla 17 na úctě a tenhle měsíc pořad nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mišula31 Tak třeba to tam poslala učetní pozdě já to taky dávala vždy včas a peníze mi chodily až kolem 29-30.Tak si tam zítra zaolej jestli jim to tam už přišlo a oni ti řeknou bud jo a nebo ne a když jo tak ti řeknou kdy ti to vyplatily a podle toho budeš vědět kdy ti to přijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda marodím teprv od 3. ledna, takže mi mají vyplácet jenom nepatrnou část měsíce, ale nepřišlo nic. Nu což, mají čas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mě chodí vždy k 15. v měsíci a ted už jsem ji měla na účtě 12. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přítel marodní dostal a to docela brzy, už někdy kolem 12.tého. OSSZ má 30 dnů na vyplacení marodního po obdržení lístku na peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, ja jsem si tenhle mesic taky pockala, vzdy chodi nejpozdeji patnacteho a tento mesic mi dorazila az vcera…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mě přišla 15 tého, ale záleží na tom kdy se dostane účetní z ráce lístek na peníze ( nebo spíše kdy ho účetní předá dále).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit