Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vendelinecek tady nejsi na povoleném závodě, ale uzavirate něco, co patří jinému. To byste mohli zkusit mě nepustit projet po oficiální ceste ![]()
Já myslela, že mě chce někdo upozornit, že na zlínsku je uzavřená silnice, kdybych tam náhodou jela
@vendelinecek píše:
@mag uz to tak parkrat bylo. A na zacatku a konci cesty jsou lidi co hlidaji a proste tama neprojdes. A kdyz se jede napr. Barum rally tak se jede taky v lese je to uzavrene. Tak pripominky typu idiot v lese na ceste si nech pro sebe
Barunka je organizovana a hlasena akce. Ne testovani auta
si s tim zajed do sternberka kde se jezdi vrch nebo co presne. Pokud je to sportak a ne offroad tak ti bude polnacka se zatackama k hounu.
@vendelinecek tak určitě bych nesrovnávala akci typu Barumka se soukromým testováním závodního auta. Do toho ti nikdo nepůjde. Zvlášť na zlínsku a po Lopeníku.
@pikola píše:
Jenomze na barum to asi neshani matka na miminu, ale jde to.pres urady, tratove komisare a pod
Ja psala ze shanim I na miminu ne pouze na miminu
A lesní úseky při závodu nejsou snad po lesních cestách ale po silnici vedoucí lesem.
@mojmira píše:
Já myslela, že mě chce někdo upozornit, že na zlínsku je uzavřená silnice, kdybych tam náhodou jela
a já že někdo vyjíždí, že se máme schovat a jet kanálama ![]()
@pikola píše:
Jenomze na barum to asi neshani matka na miminu, ale jde to.pres urady, tratove komisare a pod
Aneb ja jsem matka a kdo je vic
ty jo, kdyby slo vsechno tak jednoduse
ja si pak necham zavtit d1 nez budu kupovat hummera ![]()
@vendelinecek píše:
@mag ja se ptam na lesni nejakou bocni ne ofiko cestu
No tak za spravcem/majielem
Když není oficiální a je v lese, tak se na ní nesmí. Smí tam jenom hospodář.
@vendelinecek píše:
@mag ja se ptam na lesni nejakou bocni ne ofiko cestu
jsem ze zlínska a nevšimla jsem si že by se tu nechodilo po polňačkách a lesních cestách!!! Takže si tu nehoň triko že máš zgarba a chceš ho testnou to i tohle má své podmínky!!!
Zakladatelka myslela, jestli někdo náhodou nejste majitelem nějaké cesty na zlínsku, kterou byste byly ochotné na chvíli uzavřít, co na tom nechápete ![]()
TAK DIKY VAM VSEM CO JSTE SE SNAZILI SLUSNE PORADIT SLUSNE MAMINCE A VY OSTATNI UZ SI TO TADY PTEKRUCUJTE A PISTE NESMYSLY
Bavte se a pekny patek cao ![]()
@sissi79 co je podle tebe zgarb? Nebud posera a napis at vim straaaasne me to zajima ![]()