Užívání Fraxiparinu v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
956
16.3.17 14:58

@Mchalupová Ahojky u prvního těhotenství jsem si píchala od 2 měsíce těhotensví až do konce a u druhého též si píchám. Je lepší si píchat sama, víš jak píchnout a stříkat tekutinu pomalu, aby tě to nebolelo. Dělají se mi i modřinky, ale to záleží, jak si to píchneš. Zvykneš si a děláš to pro mimi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.17 15:59

Budu muset si zvyknout. Čekáme na miminko už skoro dva roky a najednou se stal zázrak. Jen doufám že to miminku neublíží a že bude vše probíhat v pořádku. A jestli se muzu zeptat, když si celé těhotenství pícháte maminky injekce jaký pak máte porod, přírodní nebo císaře? Budu se muset zbavit fobie na injekce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
16.3.17 16:04

@Mchalupová : Myslím, že způsob vedení porodu na Flaxiparinu nezávisí. Já rodila dvojčata sekcí, protože bylo potřeba to těhotenství ukončit, jednomu z plodů se přestávalo dařit.
Já taky injekce nemám ráda, ani se na ni nedívám při odběru krve a píchat jsem se to naučila. Když se zadaří, tak je vpich zcela bezbolestný. A když ne, tak to štípe. Horšího jsem naštětsí nic nezažila, žeádnéžádné velké hematomy nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
16.3.17 17:48

@Mchalupová Když si ředíš krev, tak se doporučuje porod jedině přírozeně. Museli by nastat komplikace, aby si rodila císařem. Mám známé a ty též rodili přirozeně i já, ale to ti řekne i doktor. Jinak injekce malému neublíží. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
16.3.17 17:56

@Mchalupová rozhodne neublíží, naopak. Mam obě děti císařem, první akutně, druhý už planovany. Mezi výkonem a poslední injekci má byt aspoň 12 hodin. Nebo pokud bys chtěla epidural u vaginalniho porodu tak to samé. Minimálně 12 hodin. Některé nemocnice 24 hodin. Záleží asi na vnitřních predpisech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
16.3.17 18:07

@Mchalupová klidne rodit normalne.
Ja si teda picham jen sestinedeli. A ted pred planovanym cs si mam vecer jednu preventivne píchnout a rano jdem na to. Ale sestrenice si pichala asi od pulky tehotenstvi a ma vsechny tri deti rozene normalne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
16.3.17 19:07

Zpusob porodu nezalezi na tom jestli si puchate nebo ne. Tri deti, cekam ctvrte ve vsech tehotenstvich aplikace. Picham si sama. Take doporucuji pomalou aplikaci- delaji se mene hematomy a mene to boli. Rodila jsem normalne vsechny i epidural jsem mela. U prvnich dvou vyhrozovali sekci pro nepostupujici porod. Nakonec se deti daly premluvit :lol: takze bzdou li napr komplikace bude sekce - dokazou si krvaceni pohlidat. Lepe samozrejme s temi odstupy 12h od posledni aplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.17 21:03

Holky moc děkuju, já jsem pro dělala 8 let těžkou trombozu, a zanechalo to následky. Že vlastně v pravé noze je céva, která musí fungovat a má v ní proudit krev, jen že mě v ní krev neproudí a natýká mi a vždy bude… takže lítam po cevním… proto si říkám že nejspíš císař… protože mi řekli že sem riziková a že budu hlídaná jak hematologii tak u doktora na gyndě tak na cévním, a jak mi řekli do toho že si budu píchat injekce tak sem vyplašená :roll: ono každá žena v mém případě by se bála taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
17.3.17 17:20

@Mchalupová
Neboj kamaradka mela taky trombosu. Hlidana v tehotenstvi taky vice. Dve deti. Problemy nemela. Rodila normalne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí