Úzkosti a strach - kde je kdo, kdo jsou lidi okolo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
19.9.20 11:17

Tam je tein, co já vím..ale každopádně jestli ti to dělá dobře, tak proč ne..to každej musí na sobě vypozorovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.9.20 11:18

Já si kupuju ve zdravé výživě takový sáčky s kořením co se jmenujou Samahan, je to dobrý při nemocech, nebo jako prevence taky..já jsem vypozorovala, že mě to povzbudí když je nejhůř..trochu to nakopne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
19.9.20 11:38
@Mankasa píše:
Já si kupuju ve zdravé výživě takový sáčky s kořením co se jmenujou Samahan, je to dobrý při nemocech, nebo jako prevence taky..já jsem vypozorovala, že mě to povzbudí když je nejhůř..trochu to nakopne

A děláš si to jako čaj?

• Citovat
  • Upravit
107
19.9.20 11:50

Jojo, to normalne vysypeš do hrníčku a zaleješ horkou vodou..ja si dávám citron, ale dobrý je to třeba i s medem..ale mě to chutná i samotný. Je to třeva hako kořeněnej zázvorovej čaj
 https://www.countrylife.cz/…-love-hummus?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17208
19.9.20 15:38
@Mankasa píše:
No když by nic jinýho, tak se toho člověk lehko vzdá :mrgreen:

No já se kafe teda jen tak vzdát nedokážu :lol: :mrgreen: :jazyk: :oops: :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.9.20 16:35
@Jahudka82 píše:
No já se kafe teda jen tak vzdát nedokážu :lol: :mrgreen: :jazyk: :oops: :zed: :roll:

Tak to ti po něm není tak blbě :lol: a nebo máme každej jinou hranici, já když mi něco dobře nedělá, prostě to nedělám. Ale znala jsem ženskou co aby si mohla dát sýr, polykala prášky na alergii po hrstech, kolikrát musela na pohotovost, ale stejně si vždycky dala..prášek, sýr, špatně jak blázen a dokola :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.9.20 17:08
@Anonymní píše:
Bydlim s babickou, mamkou, pritelem od mamky a s mym pritelem. Hodne mi pomahaji. Ale od te doby co jsem v cervnu dokoncila skolu nemam rezim. Vstavam cca kolem 9-10hod, vstanu jdu dat leky kocourovi(je nemocny s ledvinami),dam mu najist… u babicky se nasnidam, podivam se na psy, jdu zpatky k sobe koukam na televizi, jsem na telefonu, ustelu, kdyz je pradlo tak vyperu, povesim. Pritel chodi domu kolem 3hodiny, tak udelam kafe, dame si na dvore.. pak sedim treba na dvore na houpacce a koukam do telefonu, pak jdu zase k televizi a takhle proste dokola nic nedelani cely den.. kdyz jsem chodila do skoly, tak jsem mela aspon nejake povinnosti ktere ted proste nemam.. prijdu si zbytecna, jako by me nic nebavilo uz, jako by svet byl nejaky jiny… pritom mam tolik toho co bych se sebou mela delT… a hlavne nejak abych proste chodila aspon ven, hejbala se… nejsem se sebou spokojena snad v kazdem smeru.. sedim, jim.. nabrala jsem 15kg. Proste hruza :/ antidepresiva uzivam 34dni a to pram20mg a rivotril 0,5mg. Jinak nejsou to moje prvni AD, lecim se uz cca 10let s uzkostmi, agorafobii..

A proc nepracujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
19.9.20 18:15
@Jahudka82 píše:
No já se kafe teda jen tak vzdát nedokážu :lol: :mrgreen: :jazyk: :oops: :zed: :roll:

Já jsem kvůli panickým záchvatům musela s kafem přestat (a taky přestat kouřit a pít alkohol). Piju občas bezkofein instant. Jen pro ten pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
19.9.20 18:33
@vodolejka píše:
A proc nepracujes?

Protože je v pr.deli, tys pracovala když ti bylo nejhůř?

• Citovat
  • Upravit
35489
19.9.20 19:59
@holka_z_hor píše:
Protože je v pr.deli, tys pracovala když ti bylo nejhůř?

To ne ale podle popisu, rano jdu na snidani k babicce, pak ven na telefon, ve 3 prijde pritel, dame si kafa, ktere pripravim atd. to teda promin :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.9.20 20:01

Den v pdeli je - rano po probdele noci nemohu vstat, klepu se a pri myslence na jidlo je mi jeste hur, jdu na zachod a rychle zpet do postele, tam se mi trochu ulevi…vlasy zmastene, vse je problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.9.20 20:04

Takze ona je pdel, kdy se pracovat da a pdel, kdy to opravdu nelze a clovek leze po zdi…a tu snidani muze mit primo u nosu a ma problem se jen napit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
19.9.20 20:10
@vodolejka píše:
Takze ona je pdel, kdy se pracovat da a pdel, kdy to opravdu nelze a clovek leze po zdi…a tu snidani muze mit primo u nosu a ma problem se jen napit!!!
:think: :think: na tom něco je. Ale zas každej to může mít jinak. Co já vím :nevim: vyschizovaná mi přijde teda hodně.
  • Citovat
  • Upravit
5752
19.9.20 20:16
@holka_z_hor píše: :think: :think: na tom něco je. Ale zas každej to může mít jinak. Co já vím :nevim: vyschizovaná mi přijde teda hodně.

Mně přijde vyschízovaná z toho, že furt přemýšlí nad tou nemocí (což je normální). Možná by pomohlo se zaměřit na něco jiného (ať už terapie nebo práce). Mít nějakou povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
19.9.20 20:20
@akavi píše:
Mně přijde vyschízovaná z toho, že furt přemýšlí nad tou nemocí (což je normální). Možná by pomohlo se zaměřit na něco jiného (ať už terapie nebo práce). Mít nějakou povinnost.

To je otázka no. Já se právě z povinností skládala. Fakt těžko soudit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex