Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@vodolejka píše:
Vím, věř mi, že vím. Já nedávala ani vyjít ven z bytu. Natož s kávičkou ven…
@vodolejka píše:
Vím, věř mi, že vím. Já nedávala ani vyjít ven z bytu.
Tak proč se divíš, že anonymní nejde do práce?
@kkkulisek píše:
Tak proč se divíš, že anonymní nejde do práce?
Protože svůj stav popsala, jak popsala. Můj doktor by mi na to řekl, ať do práce jdu. A měl by pravdu. Ne na 8,5 hodiny, ale na jakoukoliv kratší dobu.
@vodolejka Voduš, já bych to fakt nehrotila. Píše, že nikam nemůže, že se v noci vraceli od rodiny pže tam nemohla spát.
to je dost velký psycho…a léčí se už dýl, tak asi ví co si může dovolit..nebo má blbou léčbu. Kdoví
a s tím chlapem..pokud trochu funguje, tak je šance, že se na ni nevykašle..to až kdyby nevylezla z postele..to dělaj jen kokottti, co se děsí toho, že je žena potřebuje a bude vše najednou na nich. Chudinkové ![]()
@vodolejka píše:
Protože svůj stav popsala, jak popsala. Můj doktor by mi na to řekl, ať do práce jdu. A měl by pravdu. Ne na 8,5 hodiny, ale na jakoukoliv kratší dobu.
Jasně, máš pravdu. ![]()
@holka_z_hor píše:
@vodolejka Voduš, já bych to fakt nehrotila. Píše, že nikam nemůže, že se v noci vraceli od rodiny pže tam nemohla spát.to je dost velký psycho…a léčí se už dýl, tak asi ví co si může dovolit..nebo má blbou léčbu. Kdoví
a s tím chlapem..pokud trochu funguje, tak je šance, že se na ni nevykašle..to až kdyby nevylezla z postele..to dělaj jen kokottti, co se děsí toho, že je žena potřebuje a bude vše najednou na nich. Chudinkové
Já si bohužel myslím, že hodně chlapů to dlouhodobě nevydrží. Je to špatně, ale je to tak
My to ustáli, ale nechápal to vůbec.
Hrotit to nechci. To ne, ale určitě by to měla zvážit. Stejně jiná cesta do života není možná. Pokud partner není milionář, tak do práce, byť na zkrácený asi třeba chodit je. A je to dobře.
@holka_z_hor píše:
A když to nedá tak co?
Tak pak bude vědět, že to zkusila. Když bude zavřená doma, tak její strach poroste. A pak už nedá tu kávičku. A paty nevytáhne. A pak teprve pozná, co je to agorafobie. Když se Ti vlní i zem pod nohama.
@holka_z_hor píše:
A proto má tolik lidí důchod…protože to jde
Pak právě uvidí, zda to jde nebo nejde. A když to nepůjde, tak doktor uvidí, že to nejde a třeba změní léčbu, předepíše terapie…a pak to zkusí znovu a pokud to nepůjde, tak zažádá o důchod.
Jak s tímto popisem jít na posudkové, tak jí poženou svižným krokem…
Ale také tady možná může jít o ten důchod, že? Někdo to tak má postavené, že když je důchod, tak o co jde?
@vodolejka jsi zbytečně přísná
o důchodu jsem spala já a ne ona
všichni to nemaj stejný, že ty seš z toho dostala neznamenà, že všichni. Já taky nejsem pořád úplně v cajku, pokud kdy budu.
@holka_z_hor píše:
@vodolejka jsi zbytečně přísnáo důchodu jsem spala já a ne ona
všichni to nemaj stejný, že ty seš z toho dostala neznamenà, že všichni. Já taky nejsem pořád úplně v cajku, pokud kdy budu.
To je presne ono. Jak venku? Nikdy uz nebudes venku, jen v remisi. To uz tak je. Prisna uz nebudu. Proste zkouset se to musi, jinak to nejde. I v lecebnach se deprese leci rezimem a cinostmi. K tomu leky a terapie. Jako je to tak ![]()