Úzkosti a strach - kde je kdo, kdo jsou lidi okolo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
13.9.20 11:26
@Anonymní píše:
Vy si myslite ze bych mela jit na hospitalizaci? Jako mozna jak i o tom tady pisu svama cely dny a myslim na to jeste vic teda tak mi to asi nepridava..

No pže se v tom pitváš :mrgreen: tak je ti hůř, jsme ti to psaly hned na začátku. Ať dovedeš pozornost a zaměříš se na cokoli jinýho.

• Citovat
  • Upravit
107
13.9.20 11:30
@holka_z_hor píše:
@Mankasa já tohle vůbec neměla…žádný vedlejšáky, fyzický…mě,,jen" víc hrabalo :mrgreen: jakože fest :lol: :zed: ale dobrý znameni je, že ti to pomalu ústavá :palec: dej tomu ještě čas, to půjde :palec: :kytka:

Ja měla taky psycho jako prase a do toho blbě i fyzicky..14 dní jsem tady chodila sem a tam a modlila se ať to přežiju..pak se to postupně lepšilo, teď po asu 25 dnech mi přijde že je i tak podobně, jako před práškama, akorát to nespaní..už jsem trochu jak zombik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.20 11:30

@holka_z_hor zkusim to, jinak ale dekuju za rady atd :) vam vsem :) takze myslite ze se mi nemuze nic stat?

• Citovat
  • Upravit
107
13.9.20 11:33
@Anonymní píše:
@holka_z_hor zkusim to, jinak ale dekuju za rady atd :) vam vsem :) takze myslite ze se mi nemuze nic stat?

Ty si číslo :D Myslím že ne, když se na to nebudeš tolik soustředit a začneš to řešit. budeš dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.20 11:42

@Mankasa promin :D ja jsem proste,,dement,, od mala 🤣 vzdy jsem se vseho bala, jednou jsem si namocila ruce do sadry a mamka mi furt musela rikat ze mi neslezou prsty. Furt sem se vseho bala ze se mi neco stane..

• Citovat
  • Upravit
Štofik
13.9.20 11:42
@Mankasa píše:
Ja měla taky psycho jako prase a do toho blbě i fyzicky..14 dní jsem tady chodila sem a tam a modlila se ať to přežiju..pak se to postupně lepšilo, teď po asu 25 dnech mi přijde že je i tak podobně, jako před práškama, akorát to nespaní..už jsem trochu jak zombik

Kamarádka odsud doporučuje Kozlíkový kapky na spaní. :palec: nebo za mě silnej meduňkovej čaj. na mě nejlíp účinkuje z čerstvé meduňky. nebo jakýkoliv bylinky na spaní z lékárny. Plus meditace, jóga na uklidnění, poslouchám od Martina Lajprika meditace s beta vlnama, zvuky přírody atd..najdes na YouTube. Nebo audiokniha do sluchátek, za mě něj Harry Potter :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
13.9.20 11:43
@Anonymní píše:
@holka_z_hor zkusim to, jinak ale dekuju za rady atd :) vam vsem :) takze myslite ze se mi nemuze nic stat?

Ty woe, jestli toho nenecháš tak stane :nevim: ;) :mrgreen: bez prrrdele

• Citovat
  • Upravit
107
13.9.20 11:51
@holka_z_hor píše:
Kamarádka odsud doporučuje Kozlíkový kapky na spaní. :palec: nebo za mě silnej meduňkovej čaj. na mě nejlíp účinkuje z čerstvé meduňky. nebo jakýkoliv bylinky na spaní z lékárny. Plus meditace, jóga na uklidnění, poslouchám od Martina Lajprika meditace s beta vlnama, zvuky přírody atd..najdes na YouTube. Nebo audiokniha do sluchátek, za mě něj Harry Potter :srdce:

Jo to taky dělám všechno, koupila jsem si i nějaký byliny v lékárně..Já i dobře usnu většinou a pak se budím v noci..Začlo to až po těch práškách, ale tak snad to taky přejde, zeptam se doktora ještě. Ja jsem taková jak na trní, nikdy mi nedělalo problém dát si šlofíka i přes den a teď i když jsem urvaná jak jetel, lehnu si třeba po obědě a télo je úplně mrtvý a hlava jak pod proudem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
13.9.20 12:00
@Anonymní píše:
@Mankasa promin :D ja jsem proste,,dement,, od mala 🤣 vzdy jsem se vseho bala, jednou jsem si namocila ruce do sadry a mamka mi furt musela rikat ze mi neslezou prsty. Furt sem se vseho bala ze se mi neco stane..

Tak si zkus navodit pocit, že tohle je stejný jak ta sádra na rukách, taky se ti nic nestalo, bylo to jen v hlavě..A první krok k úspěchu, je se věčně v tý sádře neráchat, dokud to není nezbytně nutný. A terapii se pak tomu budeš muset podívat do očí, ale tam už s tebou bude „máma“ rozuměj terapeut, který tě v tom nenechá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
13.9.20 12:35

@Mankasa myslím, že to spaní se ti taky srovná hele..jak si sednou pilule.

• Citovat
  • Upravit
107
13.9.20 13:08

@holka_z_hor tak dík za poradu, snad jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
13.9.20 13:30
@Mankasa píše:
@holka_z_hor tak dík za poradu, snad jo :think:

Ale jako prober to s doktorkou. :think: co já vím. Beru to podle sebe, že se mi spaní upravilo po prvním prašku, ale já nemohla spát vůbec. :roll: tys předtím spát mohla?

• Citovat
  • Upravit
107
13.9.20 13:35
@holka_z_hor píše:
Ale jako prober to s doktorkou. :think: co já vím. Beru to podle sebe, že se mi spaní upravilo po prvním prašku, ale já nemohla spát vůbec. :roll: tys předtím spát mohla?

Jo já jo..já právě spala dobře, jen jsem se ráno budila s děsným nervem..Ale jak jsem začala brát ty prášky, tak jsem se začla budit několikrát za noc, taky takovejma psychama désnejma, teď je to trochu lepší než předtím ale pořád dost na figu..jo proberu, jdu ve středu tak to tam na něj hned vybalím všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
13.9.20 13:38
@Mankasa píše:
Jo já jo..já právě spala dobře, jen jsem se ráno budila s děsným nervem..Ale jak jsem začala brát ty prášky, tak jsem se začla budit několikrát za noc, taky takovejma psychama désnejma, teď je to trochu lepší než předtím ale pořád dost na figu..jo proberu, jdu ve středu tak to tam na něj hned vybalím všechno :lol:

Mám tucha, že to je práškama :think: stopro. Teď je otázka jestli se to srovná nebo ne :lol: :mrgreen: a co bereš?

• Citovat
  • Upravit
107
13.9.20 13:41

Je to určitě těma práškama, měla jsem skoro všechno, ale spalo se mi dobře :D Beru asentru po 100mg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí