Úzkosti a strach - kde je kdo, kdo jsou lidi okolo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5752
19.9.20 20:25
@holka_z_hor píše:
To je otázka no. Já se právě z povinností skládala. Fakt těžko soudit.

To ano. Při nadmíře povinností se skládám ještě teď. Jenže tak nějak třeba na 4 hodinky brigádku, co tě donutí vstát a nepozorovat se furt a vyrazit ven z pokoje (nebo denní stacionář s terapií).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
19.9.20 20:45
@akavi píše:
To ano. Při nadmíře povinností se skládám ještě teď. Jenže tak nějak třeba na 4 hodinky brigádku, co tě donutí vstát a nepozorovat se furt a vyrazit ven z pokoje (nebo denní stacionář s terapií).

Já se zvládám pozorovat i v práci :lol: :mrgreen: já si fakt myslím, že by jí job teď spíš uškodil..ale beru to podle toho jak jsem to měla já.. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.20 21:00

Osobně si to taky myslím že by mi práce pomohla, proto taky chci jít.. Něco si najít a jít prostě. Ale stím jak se bojim ven to zatim prostě nedávám. :/

• Citovat
  • Upravit
35489
19.9.20 21:20
@holka_z_hor píše: :think: :think: na tom něco je. Ale zas každej to může mít jinak. Co já vím :nevim: vyschizovaná mi přijde teda hodně.

To kdyz takto popise doktorovi, tak ten se ji zepta uplne stejne. A proc nepracujete? Tohle fakt neni akutni stav na byti doma. A kdo vari jako? Obidek taky babi a pak sup na zahradku na telefon???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.9.20 21:23
@holka_z_hor píše:
Já se zvládám pozorovat i v práci :lol: :mrgreen: já si fakt myslím, že by jí job teď spíš uškodil..ale beru to podle toho jak jsem to měla já.. :think:

Promin, ale nesouhlasim. Tys na tom byla stejne jako ja. Oblikla v posteli pod dekou, mastny vlasy, klepanice a max caj. Ja teda ani nekolik mesicu nezvladla pocitac, ale to bylo dane tim, ze jsem z nej byla pretizena ze zamestnani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
19.9.20 21:26
@vodolejka píše:
To kdyz takto popise doktorovi, tak ten se ji zepta uplne stejne. A proc nepracujete? Tohle fakt neni akutni stav na byti doma. A kdo vari jako? Obidek taky babi a pak sup na zahradku na telefon???

Nebuď na ni zlá. Není to lehký. Nechci to posuzovat, do hlavy ji nevidím. :think:

• Citovat
  • Upravit
35489
19.9.20 21:29
@holka_z_hor píše:
Nebuď na ni zlá. Není to lehký. Nechci to posuzovat, do hlavy ji nevidím. :think:

Ne ne, nemyslím to zle, ale popravdě ten popis mě zvedl ze židle. Prostě popis dne, kdy se slečna očividně nudí. Vstane v pohodě mezi 9-10 hod., pak si jde na snídani a na telefon…když jsem to dočetla, málem mě švihlo :( Když si vzpomenu, jak zle mi bylo! Takže jediné, co můžu vzkázat je, ne růžičko anonymní, ty nejsi v pdeli ani zdaleka, ale zcela jistě se tam hrabeš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
19.9.20 21:29
@vodolejka píše:
Promin, ale nesouhlasim. Tys na tom byla stejne jako ja. Oblikla v posteli pod dekou, mastny vlasy, klepanice a max caj. Ja teda ani nekolik mesicu nezvladla pocitac, ale to bylo dane tim, ze jsem z nej byla pretizena ze zamestnani.

Jo no :mrgreen: :roll: :roll: aaach, vzpomínky :poblion: :oops: fuj. Já měla jediný spojení s lidma co to zažili na netu. To jediný jsem snesla. Net mě dokázal trochu zklidnit, paradoxně. Proto chápu, že někdo na tom netu prostě je, ikdyz mu je blbe. Necítí se sám, když okolí nechápe.

• Citovat
  • Upravit
35489
19.9.20 21:30

A jen se fakt modli a děkuj za to, že Tě ten Tvůj miluje, protože tohle žádnej chlap doma dlouho nesnese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.9.20 21:32
@holka_z_hor píše:
Jo no :mrgreen: :roll: :roll: aaach, vzpomínky :poblion: :oops: fuj. Já měla jediný spojení s lidma co to zažili na netu. To jediný jsem snesla. Net mě dokázal trochu zklidnit, paradoxně. Proto chápu, že někdo na tom netu prostě je, ikdyz mu je blbe. Necítí se sám, když okolí nechápe.

To s tím netem také chápu, já měla zásek, protože před zhroucením jsem byla na PC v práci 9 hodin a pracovala ve 3 databázích, takže jsem pak po cestě domů neviděla na oči. Takže prostě tam byl blok i vůči počítači resp. telefonu. Ale to by tam nesměl být ten ostatní popis! Jakože přítel dojde ve 3, udělám kávičku, dáme si ji venku :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kkkulisek
19.9.20 21:42
@vodolejka píše:
A jen se fakt modli a děkuj za to, že Tě ten Tvůj miluje, protože tohle žádnej chlap doma dlouho nesnese.

Všichni nejsou stejní, většina normálních chlapů se snaží nemocné partnerce pomoct.
Myslíš že když zvládne uvařit kafe a najíst se tak jí nic není?

• Citovat
  • Upravit
35489
19.9.20 21:45
@kkkulisek píše:
Všichni nejsou stejní, většina normálních chlapů se snaží nemocné partnerce pomoct.
Myslíš že když zvládne uvařit kafe a najíst se tak jí nic není?

To si nemyslím, ale není důvod, proč by nemohla chodit třeba jen na pár hodin pracovat, nebo na brigádu, to se nezlob. Jestli teď není v depresi, tak se tam bohužel dohrabe. Ano, chlap se snaží, ale většinou to neunese. Oni to nechápou, pokud to sami nezažili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.9.20 21:47

Ale určitě je lepší zůstat doma a čekat na skutečné zhroucení. Fakt není o co stát! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kkkulisek
19.9.20 21:48
@vodolejka píše:
To si nemyslím, ale není důvod, proč by nemohla chodit třeba jen na pár hodin pracovat, nebo na brigádu, to se nezlob. Jestli teď není v depresi, tak se tam bohužel dohrabe. Ano, chlap se snaží, ale většinou to neunese. Oni to nechápou, pokud to sami nezažili.

Víš co to je agorafobie?

• Citovat
  • Upravit
35489
19.9.20 21:49
@kkkulisek píše:
Víš co to je agorafobie?

Vím, věř mi, že vím. Já nedávala ani vyjít ven z bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí