V 11 měsících se v noci budí každou hodinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
15.2.13 14:59

@suik pití radši nenabízet, bo si můžou zvyknout na pití v noci a je tu další problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
15.2.13 15:02
@Kathy Lostris píše:
No jo s těma zubama to je taky boj… asi rostou… dva už vyrostly a ted se mě zdá, že další dva rostou…takže počkám ještě chvíli a pak začnu… už se to tak dál nedá dělat… prostě si asi pořve…

asi? pokud nepozoruješ nějaké příznaky tak jdi do toho ;)
kamarádce doporučila naše dětská tu knižku taky, jak už zde bylo zmíněno ;)
byla úplně na dně, nevyspala no..jak mrtvolka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
15.2.13 15:06

@Kathy Lostris souhlasím s @suik. Ještě minulý pátek malej taky usínal jen u prsa a u mě v posteli. Postýlku vůbec nechtěl. Tak jsem si přelouskala knížku Každé dítě může dobře spát a dneska jsem na tom tak, že řeknu pohádku, položím do postýlky a do 10 minul spí. Pokud není úplně utahaný, tak ho musím jít jednou položit. V noci se budí jednou případně dvakrát a to ho pohladím, utěším a chrní dál. Od té doby spí víc než dřív a hlavně jsme oba odpočatí. U kojení jsem zrušila kojení na uspávání a noční. Kojím ho teď jen večer aspoň půl hodiny před spaním a zatím i ráno po probouzení, ale to ranní chci pomalu taky zrušit.
Taky jsem se bála, že bude řvát jak na lesy a nenechá se utišit a zatím plakal max. 30 minut pak vždy usnul. Nejtěžší to bylo první dva dny, pak už to bylo jen takové kňourání, že ho maminka zase nutí spinkat. Teď lehne do postýlky a už zavírá očka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.13 15:47

Já když to tady čtu, tak je to jednoduchý, ale pro mě to bude sakra složitý. Protože ona začne tak strašně řvát, že vydržet to bude chtít hodně pevný nervy :-(. Ale musím, nebo budu její otrok. No to už stejně jsem. Ona si zaječí a ví, že dojdu (nebo tatínek). Já se vlastně od jejího narození ještě nevyspala několik hodin. Max. 3hodky v kuse víc mě nenechala spát. Takže jsem už takovej zombík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.13 20:21

No asi ted týden to řešit nebudu. Počkám co ty zuby a nějak mi teď chraptí. Kašel ani rýmu a teplotu nemá, prostě jen chraptí. Tak nechci aby ještě se vysilovala řvaním. Ale jakmile přestane, tak to musím řešit. Jen to bude asi hrozný, když sotva ji uložím do leže, tak ona vstane. A 30min plakat, to teda bude pro mě náročný. Nevím jak to vydržím :-). Ale budu muset, protože teďka je to opravdu asi nejhorší. ona si zařve a já otrok už letím. Takže jakmile přestane chraptit, kouknu na zuby a pokud bude vše tak nějak dobrý, tak s tím musím začít. Bylo by fajn, kdyby mě začala i líp jíst příkrmy a já omezila kojení. A klidně i přestala :-).
Děkuji všem za rady :-). Držte mi palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
15.2.13 22:42

@Kathy Lostris já jsem to učení řešila tak, že jsem si ve vedlejším pokoji četla. Tak jsem to vydržela, ale ten křik byl ze začátku hrozný, ale fakt druhý den, už to bylo o moc lepší a teď už to je pohoda. Když začne zlobit, odejdu tak na 3 minuty, potom znova uložím a už spinká. A furt jsem si říkala, že je to nutný a konečně se vyspím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.13 14:28

Omlouvám se, že píši až ted nemohla jsem se nějak přihlásit :-(. No mám z toho křiku strach. Hlavně, abych to vydržela poslouchat. A aby se nerozbrečela tak, že by začala až vzlykat. To je pak těžko k utišení :-(. No už dochraptila, tak bych to mohla o víkendu zkusit. Jestli na to seberu nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
5.4.15 23:22
@suzanne13 píše:
@Kathy Lostris u nás to bylo to stejné, malý měl 10 měsíců, měla jsem ho v posteli a co hodinu se mi budil a chtěl prso, jen si cucl a spal dál, ale když jsem mu nedala, tak byl řev. Já jsem prostě přestala kojit (jel s tatkou na víkend pryč a pak už jsem mu nedala), začal mi i pořádně jíst příkrmy
(do té doby jen pár lžiček a dokrmil se MM). Asi za 14 dní začal spát celou noc a spí teda doteď, nevyžaduje v noci nic, žádné pití, mlíko apod. Takže pokud chceš přestat kojit, šla bych do toho a uvidíš že i to spaní se tím zlepší :-) Hlavně vydržet ty první dny a výsledek se brzy dostaví. Držím palce.

Obnovuji diskuzi po letech.. :))
Zajímá mne zda jste ho musela vystěhovat z vaši postele, když jste přestala kojit… Já mám stejný problém..spím s ní v posteli a spát chci i nadále. Má svou postýlku bez bočnice přiraženou k naší. Ale je víc u mne tedy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí