V 5 do školy?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101534
29.4.18 10:24

@tulipán To ne, to máš pravdu… ono stejně jako to tvrzení některých, že těch odkladových je ve třídě většina, když je jich cca 20%. Vidíš a já mám zas opačný problém, můj o rok starší (podzimní, tedy by se mu hněv vyhnul - možná) je zas skoro o tu hlavu menší než ti šestiletí - vypadá tak max. na 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.4.18 10:25

@tulipán no a tomuhle blbýmu pohledu by ses vyhnula, kdyby se odklady zrušily a všechny děti nastupovaly stejně

• Citovat
  • Upravit
101534
29.4.18 10:28
@renap píše:
@tulipán nezapřeháněla,psala jsem to tu včera, dcera srpnová váží teď ve třetí třídě 23 kilo, takových drobných holčiček je tam několik a odkladoví kluci mají kolem 45 kilo, vím to naprosto přesně, protože dva z nich teď leželi u nás v nemocnici a osobně jsem je vážila-jeden 40 a druhý 45 kilo, a to nejsou zdaleka ti největší ze třídy, čili jsou přesně jednou takoví, než ty holčičky. A to už je sakra velká fyzická převaha.

A jak už jsem tu jednou psala, kolik myslíš, že měli před rokem? Jeden třeba 36 a druhý 40, myslíš, že to by převaha nebyla? Nebo by se ještě měli dělat třídy podle váhy, to už budeme za chvíli fakt na tom, že v každé třídě bude jedno dítě, po dvou maximálně jednovaječná dvojčata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408

@tulipán Zdejší diskuze naprosto odpovídá mé teorii o „zlých dětech“. Nejsou zlé děti, ale jsou zlí dospělí. Předsudky, nadutost, povýšenost a odsouzení toho, co si dovolí vymykat se normě nebo spíše představě o tom, co je a není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
@lucenka píše:
@tulipán no a tomuhle blbýmu pohledu by ses vyhnula, kdyby se odklady zrušily a všechny děti nastupovaly stejně

Nevyhnula, pořád by tam byly děti o rok starší a o hlavu větší (ne nutně ty samé)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16397
29.4.18 10:29
@lucenka píše:
@tulipán no a tomuhle blbýmu pohledu by ses vyhnula, kdyby se odklady zrušily a všechny děti nastupovaly stejně

Moje ctyrlete dite nema odklad :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16397
29.4.18 10:35
@renap píše:
@tulipán nezapřeháněla,psala jsem to tu včera, dcera srpnová váží teď ve třetí třídě 23 kilo, takových drobných holčiček je tam několik a odkladoví kluci mají kolem 45 kilo, vím to naprosto přesně, protože dva z nich teď leželi u nás v nemocnici a osobně jsem je vážila-jeden 40 a druhý 45 kilo, a to nejsou zdaleka ti největší ze třídy, čili jsou přesně jednou takoví, než ty holčičky. A to už je sakra velká fyzická převaha.

Muj muz ma o 40 kg vice nez ja. mozna me, podle teto teorie, jednou zacne fyzicky likvidovat. Budu trvat na tom, abychom vazili stejne, kdyz uz nemuzeme byt stejne vysoci. A co, ze deti vazi tolik? A kolik tedy meri ti kluci? Oni ty holcicky jako rozmacknou pri telocviku nebo jim budou stinit pri psani? :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 29.04.18 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16397
29.4.18 10:36
@hanka.br. píše:
@tulipán Zdejší diskuze naprosto odpovídá mé teorii o „zlých dětech“. Nejsou zlé děti, ale jsou zlí dospělí. Předsudky, nadutost, povýšenost a odsouzení toho, co si dovolí vymykat se normě nebo spíše představě o tom, co je a není normální.

Prosim te, napis mi, ze drtiva vetsina ucitelek netresta deti za to, ze vyrostly, nebo ze si dovolili mit pri sve vysce odklad. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
29.4.18 10:38
@tulipán píše:
Prosim te, napis mi, ze drtiva vetsina ucitelek netresta deti za to, ze vyrostly, nebo ze si dovolili mit pri sve vysce odklad. :kytka:

Samozřejmě, že ne. Učitelky jsou s tím v pohodě, jsou to hodný holky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.4.18 10:40
@tulipán píše:
Moje ctyrlete dite nema odklad :lol:.

Ale psala jsi, že kvůli jeho výšce n něj v první třídě budou koukat jako na dítě s odkladem… No a kdyby se odklady zrušily, tak by se na něj nikdo blbě nedíval, že. Všichni by věděli, že ve třídě jsou děti stejně staré

• Citovat
  • Upravit
15814
@renap píše:
nezapřeháněla,psala jsem to tu včera, dcera srpnová váží teď ve třetí třídě 23 kilo, takových drobných holčiček je tam několik a odkladoví kluci mají kolem 45 kilo, vím to naprosto přesně, protože dva z nich teď leželi u nás v nemocnici a osobně jsem je vážila-jeden 40 a druhý 45 kilo, a to nejsou zdaleka ti největší ze třídy, čili jsou přesně jednou takoví, než ty holčičky. A to už je sakra velká fyzická převaha.

u nejstarší dcery ve třídě byla zdaleka největší a nejtěžší čerstvě šestiletá (srpnová) holčička. jako ano, pokud rodiče vidí školu jako jeden velký ring, tak bychom mohli zrušit nástup podle celkové připravenosti na školu a mohli ho zavést čistě podle fyzické vyspělosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16397
@hanka.br. píše:
Samozřejmě, že ne. Učitelky jsou s tím v pohodě, jsou to hodný holky. :mavam:

Dekuji. Me to uplne rozhodilo. Takove zloby a jedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.4.18 10:41
@j.a.n.i1 píše:
Nevyhnula, pořád by tam byly děti o rok starší a o hlavu větší (ne nutně ty samé)…

Ne byly by tam děti z jednoho ročníku… Takže by se nestalo, že by s čerstvě šestiletým nastoupilo téměř osmileté dítě

• Citovat
  • Upravit
15814
29.4.18 10:42
@lucenka píše:
Ale psala jsi, že kvůli jeho výšce n něj v první třídě budou koukat jako na dítě s odkladem… No a kdyby se odklady zrušily, tak by se na něj nikdo blbě nedíval, že. Všichni by věděli, že ve třídě jsou děti stejně staré

aha, takže velké dítě vadí jenom tehdy, pokud mělo odklad? pokud odklad nemělo, tak nevadí, že je to velký habán? takže ono vlastně ani nevadí, že má jedno dítě fyzickou převahu nad druhými?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16397
29.4.18 10:42
@lucenka píše:
Ale psala jsi, že kvůli jeho výšce n něj v první třídě budou koukat jako na dítě s odkladem… No a kdyby se odklady zrušily, tak by se na něj nikdo blbě nedíval, že. Všichni by věděli, že ve třídě jsou děti stejně staré

Ano, ja jsem to pochopila. Ale nechala jsem se unest vlivem jedovych komentaru, tak jsem byla sarkasticka. Promin. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí