V čem chováte křečka zlatého?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20922
21.6.21 10:28
@Čičorečka píše:
Jo, empirický. Jednu chvíli jsem pracovala ve skleněný kukani uprostřed místnosti. A existovat se tam fakt moc nedá.

No ale určitě byla ta kukaň poměrově k tělu mnohem menší. Jinak by jsi toho křečka musela strcit třeba do půllitru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
21.6.21 10:31
@Cenarius píše:
No ale určitě byla ta kukaň poměrově k tělu mnohem menší. Jinak by jsi toho křečka musela strcit třeba do půllitru :D

No to ani ne, kdyby to bylo v tomto poměru, tak tam ani nerozpažím ruce. Křeček zlatý je poměrně velký, v půllitru by musel být do zatáčky, aby se tam vešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.6.21 19:20

@Cassy25
Za mě rozhodně lepší klec.
Křeček po ní může prolézat.
Klec větrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
17.9.21 19:38
@Janee19 píše:
Nejvíce se mi osvědčily na různou havěť tyto https://www.superzoo.cz/…o-piskomily/ Asi to bude to, co říká chovatel :wink: Tady muze i šplhat. Navic v akvarku je riziko přehřátí, protože tam neproudi vzduch

Tohle je pro křečka opravdu nevhodná ubikace, je strašně maličká. Trpěl by na tak malém prostoru. Obecně se u nás jako minimum uvádí nějakých 70cm na délku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80237
17.9.21 19:41

Zlatého jedině v trezoru. Doporučuji. Lidé jsou hrozní, ukradnou kde co!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.9.21 09:02

Mě se odjakživa osvědčila velká 5litrová zavařovačka. Dobře se čistí, žádné zvuky jako škrábaní a nečistoty okolo nulové. ;) Zrovna tam jednoho syrského mám tak 2 měsíce a zdá se být se vším spokojen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2861
26.9.21 09:17
@Pepis2001 píše:
Mě se odjakživa osvědčila velká 5litrová zavařovačka. Dobře se čistí, žádné zvuky jako škrábaní a nečistoty okolo nulové. ;) Zrovna tam jednoho syrského mám tak 2 měsíce a zdá se být se vším spokojen.

8o 8o 8o zavri se do skleníku 2×2 m a pak vyprávěj, jak je to boží :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.9.21 09:44
@Janee19 píše:
8o 8o 8o zavri se do skleníku 2×2 m a pak vyprávěj, jak je to boží :poblion:

V místnosti je celoročně 20 stupňů. V létě řeší klimatizace. :) Takže se v tom nepaří jak ve skleníku. Navíc bez víka, takže vzduch proudí dobře. Celý den spí, v noci běha dokola a za týden sní pytlík nesolených buráků a vypije i hodně vody. Podle mě je šťastný. Nic mu v tom životě nechybí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
26.9.21 10:46
@Pepis2001 píše:
V místnosti je celoročně 20 stupňů. V létě řeší klimatizace. :) Takže se v tom nepaří jak ve skleníku. Navíc bez víka, takže vzduch proudí dobře. Celý den spí, v noci běha dokola a za týden sní pytlík nesolených buráků a vypije i hodně vody. Podle mě je šťastný. Nic mu v tom životě nechybí. :)

A jak se ti do pětilitrové zavařovačky vejde domeček, napaječka, miska se žrádlem a hračky? Dáváš mu jen ty buráky? Za chvíli ti chcípne. Tohle je týrání zvířat. I křeček potřebuje pohyb. No hlavně že neslyšíš škrábání a nemáš v bytě nepořádek :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.9.21 11:06
@Čičorečka píše:
A jak se ti do pětilitrové zavařovačky vejde domeček, napaječka, miska se žrádlem a hračky? Dáváš mu jen ty buráky? Za chvíli ti chcípne. Tohle je týrání zvířat. I křeček potřebuje pohyb. No hlavně že neslyšíš škrábání a nemáš v bytě nepořádek :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Napáječka je přilepená oboustrannou páskou ke stěně. Miska, domeček ani hračky nejsou potřeba. Není to přece pes ani kočka. Dávám mu víc druhů jako mandle, kešu, nebo staré pečivo, ale buráky mu chutnají nejvíc. Vždy nasypu na jedno místo a sám si je pak nanosí jinam a zahrabe. Stačí cca 6cm vysoká vrstva hoblin kam se na spaní zavrtá, že není vůbec vidět. Takže domeček taky nemusí mít. :) Je to už třetí křeček a předchůdci se dožily vždy skoro 2 let. :) Nikdy nebyl problém. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
26.9.21 11:22
@Pepis2001 píše:
Napáječka je přilepená oboustrannou páskou ke stěně. Miska, domeček ani hračky nejsou potřeba. Není to přece pes ani kočka. Dávám mu víc druhů jako mandle, kešu, nebo staré pečivo, ale buráky mu chutnají nejvíc. Vždy nasypu na jedno místo a sám si je pak nanosí jinam a zahrabe. Stačí cca 6cm vysoká vrstva hoblin kam se na spaní zavrtá, že není vůbec vidět. Takže domeček taky nemusí mít. :) Je to už třetí křeček a předchůdci se dožily vždy skoro 2 let. :) Nikdy nebyl problém. ;)

Jsi troll, ze? Pokud ne, tak tyras sve zvire.

https://www.chovej.cz/krecek-syrsky/

Pokud nebudes liny, si precist odkaz, dozvis se tam napriklad, jak velkou ubikaci krecek potrebuje a v cem je nevhodne je chovat. O strave se tez potrebujes vzdelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2861
26.9.21 11:35

@Pepis2001 panebože, kde bydlíš, koupím ti pro něj pořádnou ubikaci, fakt se mu nelíbí žít na 100 cm2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
28.9.21 16:51

Prostorná klec, která má dvě patra. Hlavně ne ty mrňavé klece co nabízejí ve zverákách. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný