V čem nosit 17kg batole?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24870
3.8.15 07:58
@Eli.D píše:
Máš křišťálovou kouli, že víš, že je dítě vyžraný? Syn má taky ve 2 letech 17 kg, ale má 101 cm a ujde v pohodě 4 km :roll:

Asi má :mrgreen: Spíš má doma vyhublý chrastítka, kde nic, tu nic a ostatní děti normální váhy jí přijdou tlusté :roll: Můj syn má taky ve dvou letech 16kg a 94cm a rozhodně není vyžraný. Jasný, nějaký ten malý faldík má, ale do vyžranosti má hooodně daleko. Chodit začal v 11m, kočár jsem brala tak do 1,5 roku a už přes půl roku šlape jen pěšky, na odrážedle, na delší výlety bereme manducu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
3.8.15 08:12
@Maky.p píše:
Asi má :mrgreen: Spíš má doma vyhublý chrastítka, kde nic, tu nic a ostatní děti normální váhy jí přijdou tlusté :roll: Můj syn má taky ve dvou letech 16kg a 94cm a rozhodně není vyžraný. Jasný, nějaký ten malý faldík má, ale do vyžranosti má hooodně daleko. Chodit začal v 11m, kočár jsem brala tak do 1,5 roku a už přes půl roku šlape jen pěšky, na odrážedle, na delší výlety bereme manducu.

Jasně, naši taky od roku a půl chodí jen pěšky + máme na delší cesty krosny, jsme zvyklí všude dojít, autem jezdíme minimálně. Jo a dcera má 15 kg při 96 cm a je vyloženě hubená a žere víc než syn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24193
3.8.15 08:23

@soney Koupila jsem si kvůli dětem jedno nosítko i pro starší. 18 kg dcerku v něm unesu, v dubnu jsem nesla 4 km, ale na konci když usnula jsem už mlela z posledního. Ale nosím ji jen když je opravdu nezbytné, tj. když jdeme na výlet a neodhadneme délku, nebo když začne usínat apod. Syna cca 2,5 let nosím také málo, chce chodit, ale zase častěji jak dcerku (té jsou 4,5 roky). Ale pravda je, že si nedokážu představit, že budu syna dávat na záda vztekajícího bez pomoci další osoby. Dcerka když řeknu, že ji ponesu, tak ať se předtím vztekala či dělala cokoliv, tak při dávání do nosítka na záda spolupracuje, protože si už uvědomuje, že to není pravidlem a je to pro ni vzácné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
3.8.15 08:26

Mám o něco lehčí dítko a nenosím. Ani mě nehne. Má nožičky, tak chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
3.8.15 08:32

Nosit? Chodí pěšky nebo jede na motorce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.8.15 08:47

@jusinka a když chytne záchvat vzteku? zakladatelka se totiž neptala, v čem nosit obtloustlý líný dítě, a l v čem ho poponýst ve vyhrovených situacích… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
3.8.15 11:50
@Maky.p píše:

Tak nevím, jestli vyhublá chrastítka, ale každopádně jsou obě děti štíhlé. Ve 2 letech, mít víc jak 15 kg, na pováženou. Syn měl kdysi ve 3 letech 15,5 kg a na výšku 104 cm a byl oplácaný. Dnes má 13/170/60 a je tak akorát. Dcera má 2,5/95/12 a také je tak akorát. Není sádelnatá, ani jí nelezou žebra. Nemůžu si pomoci, ale 2 leté,17- ti kilové musí vypadat jak hrouda sádla. Vídávám takové děti a brečela bych nad nima, protože to díky svým zabedněným matkám budou chudáci, protože málokteré dítě z takhle těžké obezity vyroste. Ale dělejte jak myslíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
3.8.15 12:18
@krtek7489 píše:
Tak nevím, jestli vyhublá chrastítka, ale každopádně jsou obě děti štíhlé. Ve 2 letech, mít víc jak 15 kg, na pováženou. Syn měl kdysi ve 3 letech 15,5 kg a na výšku 104 cm a byl oplácaný. Dnes má 13/170/60 a je tak akorát. Dcera má 2,5/95/12 a také je tak akorát. Není sádelnatá, ani jí nelezou žebra. Nemůžu si pomoci, ale 2 leté,17- ti kilové musí vypadat jak hrouda sádla. Vídávám takové děti a brečela bych nad nima, protože to díky svým zabedněným matkám budou chudáci, protože málokteré dítě z takhle těžké obezity vyroste. Ale dělejte jak myslíte :nevim:

Přijde ti tohle dítě jako hrouda sádla??? Horší fotka, ale to sádlo fakt nevidím, ani že by byl nějak extra oplácanej. Asi žiju někde jinde :nevim: 25m, 16,5kg, 94cm. Hroudu sádla si teda představuju fakt jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
3.8.15 12:27

Ano, tohle beru jako tlusté batole a tím souhlasím s tvými názory na matky těchto dětí. Ale např. můj syn má do tohohle hodně daleko a nepatří mezi tlustá batolata. Je to zdatný kluk, který bude v dospělosti stejný jako ostatní chlapi v naší rodině - vysoký, hubený a manuálně silný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
3.8.15 12:34

Dostala by po zadnici a hotovo…nosit se s děckem co má víc jak dva roky (a ještě ta váha)..a když nechce jít, nezájem - odcházela bych a nechala ho tam (ty děti většinou pak jdou (třeba i opodál, ale jdou) :nevim: unavené dítě je něco jiného (zvážila bych vždy jeho síly a možnosti a netrajdala celý den) ale vztekloun, to je něco na mě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
3.8.15 12:36

@Maky.p normální šikovný kluk ;)

• Citovat
  • Upravit
24870
3.8.15 12:39
@verulicek píše:
@Maky.p normální šikovný kluk ;)

Děkuji :hug: už jsem se začínala bát, že jako máma mám k synovi posunuté měřítko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
3.8.15 12:47
  • Citovat
  • Upravit
5826
3.8.15 13:16

@Maky.p Jo jo, tlustí lidé se fotí ze shora :mrgreen: To znám. Vypadají na fotkách pak mnohem hubenější ;) Zkrátka 2 roky a 17 kg na výšku pouhých 94 cm je strašně moc. Jo a prosím tě, pokud nejste cirkusáci nebo od kolotočů, tu cetku z krku mu sundej. Jsou mu proboha 2 roky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
3.8.15 13:20
@krtek7489 píše:
@Maky.p Jo jo, tlustí lidé se fotí ze shora :mrgreen: To znám. Vypadají na fotkách pak mnohem hubenější ;) Zkrátka 2 roky a 17 kg na výšku pouhých 94 cm je strašně moc. Jo a prosím tě, pokud nejste cirkusáci nebo od kolotočů, tu cetku z krku mu sundej. Jsou mu proboha 2 roky 8o

Ty vole, to je moc toto, ty se asi dost nudíš, co? :mrgreen: Ta cetka na krku je zlatý řetízek, pokud tento kov neznáš ;-) A z hora je focený, protože jsem si prostě neklekla. A i kdybych si klekla, bude syn pořád stejný, tlustý není ani náhodou. Spíš teď přemýšlím nad tím, jestli ty záměrně nepodvyživuješ své děti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí