V čem nosit 17kg batole?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3371
3.8.15 14:32

@lucenka No nevim, ale že by nevedli ani chléb či jiné pečivo, nebo zeleninu? Navíc spíš pochybuji, že ji ani nenapadlo říci mámě „mami, kup mi jablko/chleba/jogurt“ prostě něco zdravějšího. A psala, že ji krmila piškoty v mlíce a přislazovala to, to je fakt. Tak si myslím, že zase tak strašné to u nich být nemohlo. Piškoty sice nejsou zdravé, ale zavrženíhodné taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
3.8.15 14:33

@krtek7489 já si jako jedno super jídlo pamatuju chleba s paštikoou a tatarkou…to byla taky ňamka :-D ale jak jsem vyrostla, už jsem to nejedla..měla jsem svůj rozum. A vzhledem k tomu, že jsi studovala zdravotní školu, tak i za totáče vám tam o zdravé výživě určitě říkali :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
5826
3.8.15 14:34
@verulicek píše:
promiň sluníčko, ale tohle ti nežeru :jazyk:

To je mi úplně fuk, co ty mi věříš nebo ne. ;) Ono se dá totiž sportovat, i když má člověk 90 kg, záleží na kondici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
3.8.15 14:34

@krtek7489 Dobře, dobře, uznávám, tehdy informovanost nebyla zrovna na dobré úrovni, ale neříkej mi, že ti nic neříká logika. A nějak nevěřím, že by tam „nebylo nic normálního“. Co takhle pečivo, ovoce a zeleninu, měli jste doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
3.8.15 14:35

@krtek7489 jistě to nepopírám, ale pokud je ten pohyb pravidelný, je to na té postavě jaksi chtě nechtě vidět.. ;)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
3.8.15 14:35
@Gituš píše:
@krtek7489 Dobře, dobře, uznávám, tehdy informovanost nebyla zrovna na dobré úrovni, ale neříkej mi, že ti nic neříká logika. A nějak nevěřím, že by tam „nebylo nic normálního“. Co takhle pečivo, ovoce a zeleninu, měli jste doma?

neřeš…beztak ti napíše že nic neměli. My jsme nejbohatší nebyli, ale občas dotáhla babička něco ze zahrady, vajíčka..prostě základ měl doma každý :roll:

• Citovat
  • Upravit
5826
3.8.15 14:36
@verulicek píše:
@krtek7489 já si jako jedno super jídlo pamatuju chleba s paštikoou a tatarkou…to byla taky ňamka :-D ale jak jsem vyrostla, už jsem to nejedla..měla jsem svůj rozum. A vzhledem k tomu, že jsi studovala zdravotní školu, tak i za totáče vám tam o zdravé výživě určitě říkali :jazyk:

Ty se asi hodně nudíš, vid? Nebo tě baví slídit a špehovat? A co se učilo v 80. letech na zdrávákch? O zdravé výživě fakt nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
3.8.15 14:36

@verulicek Jestli se stravuje tak, jak píše (jakým stylem, ne obsah jídelníčku). Nedivila bych se, kdyby přibírala, než hubla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
3.8.15 14:37
@verulicek píše:
kdybys věděla, jaké porce jí a jídávala naše malá..jako pro tříletého (v 10ti měsících měla 7,3kg) teď už je trochu „lepší“ v roce a půl má skoro jedenáct, ale i tak mi někdy připadá celkem hubeňour :-) mé dítě je napravo..

Úplně v pohodě zdravě vypadající slečna. Ani moc, ani málo :palec:

@lucenka píše:
tohle si říkají rodiče všech obézních dětí, že z toho časem vyrostou.

Do budoucnosti samozřejmě nevidím, ale můj syn obézní není a budu se snažit udělat vše proto, aby nikdy nebyl. Přes půl roku nepřibral ani deko, vytahuje se jen do výšky a není absolutně žádný důvod, se u něj obávat obezity, pokud bude jíst vyváženě a dobře, jako do teď. Faldíky byly větší, postupem času a růstu se menší. To tak většinou u mimin a batolat bývá. Ano, jsou výjimky, ale to rozhodně není náš případ, kór když pro to ani nemáme v rodině dispozice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
3.8.15 14:39

@krtek7489 tak to naše padesátiletá vrchní chodila asi studovat za hranice ne? :lol: poválečné publikace se zdravotní tematikou nejsou nic výjimečného a i staré učebnice jsou často „použitelné“ ještě dnes. Ale to jsi celá ty..opět výmluvy.. :roll: tohle šťastný člověk zapotřebí nemá… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
3.8.15 14:39
@Maky.p píše:
Do budoucnosti samozřejmě nevidím, ale můj syn obézní není a budu se snažit udělat vše proto, aby nikdy nebyl. Přes půl roku nepřibral ani deko, vytahuje se jen do výšky a není absolutně žádný důvod, se u něj obávat obezity, pokud bude jíst vyváženě a dobře, jako do teď. Faldíky byly větší, postupem času a růstu se menší. To tak většinou u mimin a batolat bývá. Ano, jsou výjimky, ale to rozhodně není náš případ, kór když pro to ani nemáme v rodině dispozice.

a to doktorce přišlo v pohodě, že 18 měsíční dítě má 16 kg? To už mi přijde fakt jako tlustý :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5826
3.8.15 14:41
@verulicek píše:
neřeš…beztak ti napíše že nic neměli. My jsme nejbohatší nebyli, ale občas dotáhla babička něco ze zahrady, vajíčka..prostě základ měl doma každý :roll:

My neměli žádnou babičku se zahradou ;) A zelenina v obchodě? brambory, mrkev, petržel, v sezoně nahnilý rajčata. z ovoce? jablka, v sezoně meloun, na vánoce pod pultem banány, mandarinky. A jinak jo, oednice byla plná sádla, škvarků, piva, juniora, gothaje, občas šunka, jogurt. Já si ale jako 6ti letá nemohla brát co chci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
3.8.15 14:42

Od začátku pročítám… a nějak nechápu, o co vám všem tady vlastně jde… Příspěvky @krtek7489 byly sice útočné… ale teď mi to příjde už jako přehnané lynčování…
Vy se asi nudíte všichni… a já taky, když to čtu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
3.8.15 14:44

Mimo jiné publikace…A to se řešilo u v době, kdy jsi se narodila ;) http://www.antik-u-nas.cz/…va/8754.html

• Citovat
  • Upravit
verulicek
3.8.15 14:46

@3HE Bohužel se tu navážela dost a nabylo to ani k věci..nikdo z nás neměl vůbec tušení, kam se debata vyvine, už před hodinou chtěla jít Krtek ven s dětma.. :nevim: kdo takhle útočí, nemůže se divit, že se jeho útokům někdo postaví a zastane se maminy, která byla osočena :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak