Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak ty opravdu drahé věci (kabáty, večerní šaty, saka, manželovy obleky atd) dávám do čistírny. Ostatní peru normálně podle materiálu, vhodný prací prostředek k tomu (vlna, sportovní apod). Bílé/barevné neřeším (myslím gel/prášek).
Když už jsme u toho luxusnějšího oblečení, mám tu takový nápad týkající se půjčování dražších nebo originálnějších (třeba vintage) kousků oblečení v aplikaci. Lidé, kteří by oblečení půjčovali, by uvedli dostupnost daného kusu oblečení a konkrétní poplatek. Vše by bylo uvedeno v online verzi.
Udržitelný projekt v době fast fashion o půjčování oblečení mezi lidmi.
Zajímal by mě váš názor - jak byste odpověděli na tyto dvě otázky?
Kdyby existovalo něco jako Airbnb, ale na oblečení: • Měli byste zájem o to si půjčovat oblečení? Jaké? • Byli byste ochotni půjčovat své vlastní oblečení? Jaké?
@Katkoska píše:
Když už jsme u toho luxusnějšího oblečení, mám tu takový nápad týkající se půjčování dražších nebo originálnějších (třeba vintage) kousků oblečení v aplikaci. Lidé, kteří by oblečení půjčovali, by uvedli dostupnost daného kusu oblečení a konkrétní poplatek. Vše by bylo uvedeno v online verzi.
Udržitelný projekt v době fast fashion o půjčování oblečení mezi lidmi.Zajímal by mě váš názor - jak byste odpověděli na tyto dvě otázky?
Kdyby existovalo něco jako Airbnb, ale na oblečení: • Měli byste zájem o to si půjčovat oblečení? Jaké? • Byli byste ochotni půjčovat své vlastní oblečení? Jaké?
jedna diskuse ti nestačí?
když to nacpeš všude, má to nádech trollení a nepovolené reklamy
Kasmirove, vlnene a hedvabne veci v ruce a gelu na vlnu a hedvabi, prip. cistirna. Nevim, jestli se pocitaji za luxusni, kdyz jsem je koupila v sekaci ![]()
To by mě tak bavilo, kupovat si tak nepraktické oblečení, abych pak v diskuzi musel řešit, jak ho prát ![]()
A když je to faaakt echt, tak jedině čistírna😉