V čem perete luxusnější oblečení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
7.11.22 11:28

Tak ty opravdu drahé věci (kabáty, večerní šaty, saka, manželovy obleky atd) dávám do čistírny. Ostatní peru normálně podle materiálu, vhodný prací prostředek k tomu (vlna, sportovní apod). Bílé/barevné neřeším (myslím gel/prášek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.11.22 21:50

Když už jsme u toho luxusnějšího oblečení, mám tu takový nápad týkající se půjčování dražších nebo originálnějších (třeba vintage) kousků oblečení v aplikaci. Lidé, kteří by oblečení půjčovali, by uvedli dostupnost daného kusu oblečení a konkrétní poplatek. Vše by bylo uvedeno v online verzi.
Udržitelný projekt v době fast fashion o půjčování oblečení mezi lidmi.

Zajímal by mě váš názor - jak byste odpověděli na tyto dvě otázky?

Kdyby existovalo něco jako Airbnb, ale na oblečení: • Měli byste zájem o to si půjčovat oblečení? Jaké? • Byli byste ochotni půjčovat své vlastní oblečení? Jaké? 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77121
26.11.22 21:56
@Katkoska píše:
Když už jsme u toho luxusnějšího oblečení, mám tu takový nápad týkající se půjčování dražších nebo originálnějších (třeba vintage) kousků oblečení v aplikaci. Lidé, kteří by oblečení půjčovali, by uvedli dostupnost daného kusu oblečení a konkrétní poplatek. Vše by bylo uvedeno v online verzi.
Udržitelný projekt v době fast fashion o půjčování oblečení mezi lidmi.

Zajímal by mě váš názor - jak byste odpověděli na tyto dvě otázky?

Kdyby existovalo něco jako Airbnb, ale na oblečení: • Měli byste zájem o to si půjčovat oblečení? Jaké? • Byli byste ochotni půjčovat své vlastní oblečení? Jaké? 

jedna diskuse ti nestačí?
když to nacpeš všude, má to nádech trollení a nepovolené reklamy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17992
26.11.22 22:02

Kasmirove, vlnene a hedvabne veci v ruce a gelu na vlnu a hedvabi, prip. cistirna. Nevim, jestli se pocitaji za luxusni, kdyz jsem je koupila v sekaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
26.11.22 22:04

To by mě tak bavilo, kupovat si tak nepraktické oblečení, abych pak v diskuzi musel řešit, jak ho prát :mrgreen:

A když je to faaakt echt, tak jedině čistírna😉

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný