V kolik chodí spát vaši dvouleťáci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
797
5.1.21 21:20
@novomamča píše:
@mipiro Zkus syna přes den více utahat, ať je večer unavený. Zapojovat do všech činností, trávit plno času venku sportem, běhání, odrážedlo, koloběžka či kolo, pohybové hry. Naši kluci chodí sportovat s námi, buď se mnou běhají nebo častěji já běžím a oni jedou na kole nebo s manželem „posilují“. Baví je to, unaví se a večer krásně usnou.

U nas nezabere ani pohyb venku ani vynechání odpoledního spaní (to je akorát protivnej ale dřív neusne). Nechodil spat ani když byl celý den u moře, ve vodě, ani na táboře v přírodě, ani když chodíme po výletech… Prostě před 20:30 bez šance. Měl to tak před rokem i teď.
Zakl. - ber to jako fakt. Spíš by bylo divné, kdyby ti usnul v šest. Tak ho davej později a smiř se s tím, že není mimino a nepotřebuje tolik spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
5.1.21 21:33

Náš prcek usíná kolem 21:30- 22, poslední měsíc. Přes den spí cca hodinu. Taky z toho nejsme nadšení. Jenže když jsem ho nedala spát přes den, tak mi pak usínal za chůze a ve finále šel spát ve 23, takže se to moc neosvědčilo. Asi fakt méně pohybu, i když se snažím a on je hodně akční. Pořád doufáme že se to zase zlomí a bude usínat kolem 20:30 jako driv… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
5.1.21 21:38

V 6? Mě malém vypadly oči z dulku 8o

Syn má teda už 2,5, ale režim více méně stejný. Ve 20 hod ho chodím koupat, ve 20:30 odcházím z pokoje kde mu přečtu pohádku… spi už ve velké posteli prave od 22M a ještě minimálně 2× vyleze, ze chce curat anebo napít a usina většinou tak ve 21:30… ale teda sám. Spi celou noc a vstává mezi 7-8. Po obědě spi cca 1,5 hodiny od 12:30 do 14 hod.

V 18 mi nechodil spát nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1373
6.1.21 07:03

To říkali všichni, ze malý je rarita, tak jsem si na to asi zvykla :lol: :oops: Opravdu tak rok chodil spat v 6,někdy i drive a sám chtěl, ale to už je pryč :lol: Včera jsme ho tedy dali ve 20 hodin, tak sice 10 minut ještě řval, ale pak usnul a spal do pul sedmé, tak hold budeme dávat později. A určitě venek pomáhá, už se těším, až budeme moct být venku celé dny. Děkuji všem za postřehy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
6.1.21 12:39

Syn nespí odpo už od roka. Chodí spát mezi 20-21hod, vstává kolem 7. Když usne třeba jen na 5min v autě, tak blejdí v plné parádě až klidně do 22hod. Za noc se budí, kňourá, hladí nás, ale spí u toho. On, my ne :D

Staršímu je 7 a chodí spát mezi 22-23hod a vstává kolem 6. Moc toho času taky nemáme pro sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
6.1.21 12:56
@mipiro píše:
Krásný večer, mám dotaz, v kolik hodin chodí spát a kolik vám toho naší dvouleté děti? Já byla zvyklá, ze syn chodil spát v 6, sám usnul bez problémů, jenže teď spát nechce, řve v pokojíčku i dvě hodiny, nepomáhá nic, meduňka, bachovky, rituály, tak mě napadá, jestli proste už nechce spát později. Pres den spí tak hodinku a půl. Moc nám ten večer pro sebe chybí :lol: Ten satan vypadá neunavitelně :lol:

jde spát v osm, půl deváté a taky tam někdy žvatlá hodinu a půl, nicméně já pocházím z pěti dětí a co si pamatuju, musely jsme už snad odjakživa minimálně do 10 let zaplout v osm, ve čtvrt na devět a přes to vlak nejel, když jsem to přežila já, přežije to i moje dítě. On tam tedy vysloveně neřve, jenom tam tak kecá, ale občas i zapláče, nicméně toto nijak neřešíme. tím že tam přijdeme, tak ho většinou rozhodíme ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1373
6.1.21 15:25

@hopsalka to my bychom ho taky nechali, kolikrát tam kecal i hodinku, ale teď prostě řve, hystericky řve, letí ke dveřím s peřinou, tam sedí a řve. Zaa ho nechceme nechávat tam moc řvát, ale nějak extra pozdě ho taky nechci dávat spát, tak se snažím více unavit přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
7.1.21 18:21

Toto je asi hrozne individualni, kazde dite ma jinou potrebu. Nas syn chodi spat od 1 roku v 18:30, a ted, kdy mu jsou pres dva roky, chodi spat porad v 18:30, nejpozdeji v 19:00. A to da pres den klidne dve hodinky spanku. A nemyslim si, ze by se to vyhledove vyrazne zmenilo. On se do postele vzdycky moc tesi. Ale trvat to vecne taky urcite nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
7.1.21 20:32

V 19:30 spát, vstává kolem 8:30 a přes den nespí, jen výjimečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
7.1.21 20:54

@Tejii16 Tak to je paráda! To náš malý by byl schopný, být vzhůru třeba do 24:00! Co bych za to dala, kdyby se do postele těšil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí